helar kirjutas:Saan aru, et kõikide tellitud ja makstud kodanikele peaks olema meilile saadetud kinnitus makse kohta ?
Tellisin ja maksin 12 dets ära kuid mingit meili pole saanud.
Tere!
Kahjuks polnud teadlik, et pean e-poste saatma kinnituseks.
Saadan lähipäevil meeldetuletused neile kellel veel on rahad maksmata.
Teistele loodan esmaspäeval kalendrid ära saata. Peale ärasaatmist panen siia info ülesse, kes mingil põhjusel kalendrit ei saa andke siis kohe teada.
Arto
Tere, ma ei ole kindel, kas ma tellisin. Ei ole ka arvet saanud. Kuigi ühe kalendri soov on olemas.
bittikeeraja kirjutas:Kõlab väga huvitav. Lihtsalt täpsustamiseks: Kui tellitakse näiteks 2 kalendrit, kas tuleb siis maksta saatmiskulu 2 korda?
Hea küsimus, arvan, et Post24 ja Smartpost puhul kindlasti mitte, kojupostitamise puhul võib see küll sõltuda kaalust.
Seega esialgu arvestame ka mitme kalendri puhul ühe saatmiskuluga, arvan, et saame hiljem kokkuleppele kui keegi peab siiski juurde maksma!
Tere Arto , saatsin raha täna öösel , ütle oma tel . Numbrit et saaks sinuga kokkuleppida ajal millal saab kalendri järgi tulla
LR-HD kirjutas:Kuna ees seisab autodega retk Koola poolsaarele siis loodan,et härrased hoiate mu kalleid kalendreid seniks relvakapis või seifis peidus
Üritame, kui just keegi ei tule relvastatult neid välja nõudma!
Jeep GC kirjutas:Tere,
Kahjuks ununes täitsa ära õigel ajal tellida. Kuid kui on veel üks kalender üle siis riputaksin selle hea meelega koju seinale.
Kaarel.
Mul omad käes. Aitähh! Üks sõber ja ka ma ise väga rahul.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com