Müüdud.
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- mereröövel
- Off Roader Wannabe
Re: M: Osram Night Breaker Unlimited H4;Philips Xtreme Visio
Need mis sees kärssavad ju mingi aja pärast läbi,siis ju hea kohe järgmised panna,milleks müüa?Alati paar tükki varuks kaasas.Ei taha äri maha laita ega midagi ,lihtsalt huvi pärast,edu !
olge marurahulikud!
- mereröövel
- Off Roader Wannabe
Olen ka varem Philipsi toodangut kasutanud ja nüüd korra prooviks võtsin Osrami. Siiski edaspidi kasutaks Philipsit. Mulle ei sobi selle Unlimitedi õrn sinakas varjund.
- TiitR
- I live off from the mud
Sry, aga Unlimited on Night Braker Plus`i edasiarendus ja ikka palju varem juba turul olnud!mereröövel kirjutas:
Osram Night Breaker Unlimited H4
Eelmise aasta lõpul välja tulnud uus toode

- mereröövel
- Off Roader Wannabe
Night Breaker küll,kuid Unlimited ilmus vist novembris.Ok,parandan siis toote versiooniks.
- TiitR
- I live off from the mud
Night Breaker Plus vahetas välja Night Breakeri ja viimane on Unlimited.mereröövel kirjutas:Night Breaker küll,kuid Unlimited ilmus vist novembris.Ok,parandan siis toote versiooniks.
-
- Fitting 38"
Tere
Võibolla natuke OT, aga nende kõige kallimate ja paremate Osramitega (Fixsusest ostetu), mis lähevad vw sharan 2006a mudelile, sai natuke üle aasta ja pea korraga (1min vahega) lähituled põlesid läbi. Läbisõitu aastas ca 20 000km. Juba võtsin kaugtuled lisaks kui üllatus peaks jälle öösel tabama. Aga et nad 110% rohkem valgust annavad küll aru ei saa, identsed autod kõrvuti aetud ja teisel tavapirnid sees, siis miski vahe on aga mitte et 110%, või mida loetakse 110% all valgust rohkem või paremini?
Võibolla natuke OT, aga nende kõige kallimate ja paremate Osramitega (Fixsusest ostetu), mis lähevad vw sharan 2006a mudelile, sai natuke üle aasta ja pea korraga (1min vahega) lähituled põlesid läbi. Läbisõitu aastas ca 20 000km. Juba võtsin kaugtuled lisaks kui üllatus peaks jälle öösel tabama. Aga et nad 110% rohkem valgust annavad küll aru ei saa, identsed autod kõrvuti aetud ja teisel tavapirnid sees, siis miski vahe on aga mitte et 110%, või mida loetakse 110% all valgust rohkem või paremini?
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Hetke kõva ei püsi kaua!
- mereröövel
- Off Roader Wannabe
See on ka karbi peal näidatud,et kestavad vähem kui tavapirnid.
-
- Got ARB and Nitrous?
Kirjutan ka siia veidi OT-d, sest seda juba piisavalt siin.
Olen kasutanud ka neid Osrame ja eluiga ikka väga lühike ja väga suurt vahet ka nagu ei olnud.
Hetkel panin enda Grandile prooviks Ringi Xenon Max +100% pirnid ja need on küll palju valgemad ja teravama valgusega.
Hetkel ei tea kaua nad kestavad, aga eks seda näitab aeg. Tähele olen pannud ka seda, et mõned on hakkanud peale pirnide vahetust vilgutama ( tuled on õige reguleeringuga ).
Samas mis puudutab siin müüdavaid siis, mina kahjuks hetkel ostaks ikka uuesti ringi toodangu. Ainuke häda on aga selles, et neid ei müüda just igas poes ja hind on ka krõbe. Kuid nagu paljud asjad on ka need võimalik ebayst pea poole odavamalt endale koju tellida
Olen kasutanud ka neid Osrame ja eluiga ikka väga lühike ja väga suurt vahet ka nagu ei olnud.
Hetkel panin enda Grandile prooviks Ringi Xenon Max +100% pirnid ja need on küll palju valgemad ja teravama valgusega.
Hetkel ei tea kaua nad kestavad, aga eks seda näitab aeg. Tähele olen pannud ka seda, et mõned on hakkanud peale pirnide vahetust vilgutama ( tuled on õige reguleeringuga ).
Samas mis puudutab siin müüdavaid siis, mina kahjuks hetkel ostaks ikka uuesti ringi toodangu. Ainuke häda on aga selles, et neid ei müüda just igas poes ja hind on ka krõbe. Kuid nagu paljud asjad on ka need võimalik ebayst pea poole odavamalt endale koju tellida

Viimati muutis Jaks, R Jaan 10, 2014 10:04 am, muudetud 1 kord kokku.
Jeep Grand Cherokee Overland 3,0 CRD
Olen proovinud ka igasuguseid paremat valgust lubavaid pirne. Praegu olen tööautol jäänud Würth'i miskiste valgemate pirnide peale. Peal on H7, nii lähituledes kui ka kaugtuledes. Kestavad päris kaua ja valgust näitavad ikka oluliselt rohkem, kui tavalised. Võrreldud sai ka, kaks identset autot kõrvuti ja vahe oli ikka suur.