Ostan Jeep Cherokee tulede lüliti.
Masin 1990 a., 4,0 bensiin.
Võib olla nii kasutatud kui uus.
Tel. 5146319
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Jeep cherokee 4,0 1990
Toyota Hilux 3,0 2012
Toyota Hilux 3,0 2012
Re: Ostan Jeep Cherokee tulede lüliti.
Soe soovitus-osta uus(top-parts,us-parts).Mul oleks auto äärepealt maha põlenud siukese vana lüliti pärast.
Reostaat läks lühisesse ja pani armatuuri põlema-hea oli et CO tulekustuti oli käepärast(pulber poleks armatuuri sisse jõudnud).
Reostaat läks lühisesse ja pani armatuuri põlema-hea oli et CO tulekustuti oli käepärast(pulber poleks armatuuri sisse jõudnud).
- Bytewize
- Rock Crawler
Ma panin selle saatanliku lüliti asemele releed ja elektrikapi lüliti, lihtne ON-OFF, pole enamat vaja, armatuuri heleduse seadistus küll vajalik ei ole ja vaakumtuledel parke nagunii pole 
Mitu päeva tundsin kärssava tekstoliidi lõhna, enne, kui ära tabasin.
Mitu päeva tundsin kärssava tekstoliidi lõhna, enne, kui ära tabasin.
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Top-parts ja Us-parts on toredad asjad, aga tellimisaeg lülitile on min. 2 nädalat. Arvestades USA-t tabanud külmalainet, võib minna ka 2 kuud (nii öeldi kaupluses). Sellepärast paneks ajutiselt kasvõi kasutatud lüliti, kui kellelgi on üle jäänud.
Jeep cherokee 4,0 1990
Toyota Hilux 3,0 2012
Toyota Hilux 3,0 2012
Ma usun et us-partsust saad kindlasti kiiremini, kui kaks nädalat. Seal on kauba päev kolmapäev ja reede. Olen täiesti kindel, et soomes on lüliti olemas.hansakas kirjutas:Top-parts ja Us-parts on toredad asjad, aga tellimisaeg lülitile on min. 2 nädalat. Arvestades USA-t tabanud külmalainet, võib minna ka 2 kuud (nii öeldi kaupluses). Sellepärast paneks ajutiselt kasvõi kasutatud lüliti, kui kellelgi on üle jäänud.
Kaspar
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"