Tervet autot puhastada ei plaani aga mõne velje laseks puhtaks küll etc, senine kogemus pritsidega puudub.
Suurt pütti ei jaksa osta ja need nõuavad ka võimekamat kompressorit kui mul olemas on.
Moderaator: Moderators

Tööriistamarket müüb peaaegu samasugust, peaks ratastel olema. Sai ka kunagi endale ostetud sealt, väiksemaid töid a la auto karpide puhastamine, gaasiballoonist grillide toorikute puhastamine teeb väga hästi. Isegi vene ülikorraliku tehasevärvi laseb nagu või maha. Aga et normaalselt töötaks, siis vajab palju õhku. Sai kolmes kõrvuti töökojas proovitud - vaid ühes, kus palju lisapaake süsteemis ja hea kompressor sai tööd teha. Näiteks 500 liitrit paak ja lahja kompressor või 300 liitrit paak ja tips parem kompressor ei tahtnud palju tööd teha - suht kiiresti surve maas. Liiva läks siis palju kui kompressor lahja. Igapäev teenuse tegemiseks ei kõlba loomulikult, aga näiteks nagu auto küljeplekid/karbid, sõiduauto käru puhastamine värvist, veljed jm nende jaoks väiksemas töökojas väga hea.tuningman kirjutas:Mul on selline. ostetud soomest Motonetist. oli 150e
Üks 25kg kott liiva mahub just täpselt sisse.
Aga kui nüüd korralikult 8br tagada nii , et õhku ka jagub siis kestab see täis vaevalt 5 minutit.
Seega jube kiiresti saab tühjaks ja düüse läheb ka nagu leiba.
Mõtlen siin vaikselt juba suurema peale, aga kuna vastava tootlikkusega kombet pole veel,
siis peab suurem veel ootele jääma.
Ei noh, ega see raha teenimiseks polegi mõeldud, ikka kodusricardo kirjutas: Liiva läks siis palju kui kompressor lahja.
Igapäev teenuse tegemiseks ei kõlba loomulikult, aga näiteks
nagu auto küljeplekid/karbid, sõiduauto käru puhastamine värvist,
veljed jm nende jaoks väiksemas töökojas väga hea.

tuningman kirjutas:Mul on selline. ostetud soomest Motonetist. oli 150e
Üks 25kg kott liiva mahub just täpselt sisse.
Aga kui nüüd korralikult 8br tagada nii , et õhku ka jagub siis kestab see täis vaevalt 5 minutit.
Seega jube kiiresti saab tühjaks ja düüse läheb ka nagu leiba.
Mõtlen siin vaikselt juba suurema peale, aga kuna vastava tootlikkusega kombet pole veel,
siis peab suurem veel ootele jääma.