ÄA Õue kass

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
uppund kana
Rock Crawler
Kontakt:

ÄA Õue kass

Postitus Postitas uppund kana »

Mure siis kassipärast ,oleks vaja leida talle uus kodu. Tegu on inimsõbraliku ja hea tervisega loomaga. Vanus 8a. Tubane elu talle ei sobi eelistab olla õues. Seega sobiks maakohta.

tel. 5224636
Asub Pärnus reisib kuhu vaja.
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Re: ÄA Õue kass

Postitus Postitas sirr »

kuidas sa tagad, et see õuekass minu õue jääb, mitte ei lähe näiteks naabi õue? :)
---------------------------------------------------------
2003 aasta automaat Y61 juppideks!
nustu826
Off Roader Wannabe

Re: ÄA Õue kass

Postitus Postitas nustu826 »

Eks kass jääb ikka sinna kus teda paremini toidetakse...

Aga ega seda äraminemist vältida ei saagi. Nad suhteliselt sellised isepäised loomad... Kui naaber aga süüa ei anna ja oma õuest ära ajab siis ega kass sinna ikka kodu ei otsi...

Minul ntx. kassid käivad naabrite juures aeg-ajalt söömas kui pakutakse aga tulevad tagasi magama ikka minu õuele... Siiani ei ole ükski ära läinud...

Samas tuli mulle eile ka üks külakass... Andsin teisele korra süüa ja nüüd nagu kleebitud külge... Ära küll justkui ei aja, sest ta võib ju garaazi pööningul magada... Omal samas juba 3 toa - õuekassi, niiet see üks jääb paljuks juba kui keegi tahab... Emane vist...
Vasta

Mine “Bizniz”