Nissan D22 elekter
Moderaatorid: jr, Moderators
Nissan D22 elekter
Kas keegi siit on Nissan D22 98 kw elektriskeemiga tuttav?
Installeerin udutulesid ja kuna juhtmete valmidus tulede asukohas olemas, siis üritan sinna voolu saada.
Nagu olen aru saanud, käib esimeste udutulede lülitamine originaalis tulede pealülitis oleva pööratava osa kaudu?
Sama asi istmesoojendusega, juhiistmel tundub valmidus olemas olema, soojendusega padi ka olemas, ... teadmisi vajaka.
Tänud ette!
Installeerin udutulesid ja kuna juhtmete valmidus tulede asukohas olemas, siis üritan sinna voolu saada.
Nagu olen aru saanud, käib esimeste udutulede lülitamine originaalis tulede pealülitis oleva pööratava osa kaudu?
Sama asi istmesoojendusega, juhiistmel tundub valmidus olemas olema, soojendusega padi ka olemas, ... teadmisi vajaka.
Tänud ette!
gaz fs 1
Re: Nissan D22 elekter
Rahval siin juba Wildtrack-d istumise all, aga äkki keegi ikka ehitab veel vana Navarat ka?
Udutuledega siis selline lugu, et puudu oli üks reele, mille asukoht on juhi vasaku jala kohal, plastpaneeli taga.
Sobis sinna üks ühele kaubanduses saada olev relee.
Tulede pealülitit, millest esimesi udukaid lülitatakse, vahetama ei hakka.
Katsetuse tulemusena leidsin sealt otsa, mis relee mähisele läheb. Lisalülitiga seda kaudu vool mähisele ja valmis ta ongi.
Nüüd istmesoojendust otsima!
Udutuledega siis selline lugu, et puudu oli üks reele, mille asukoht on juhi vasaku jala kohal, plastpaneeli taga.
Sobis sinna üks ühele kaubanduses saada olev relee.
Tulede pealülitit, millest esimesi udukaid lülitatakse, vahetama ei hakka.
Katsetuse tulemusena leidsin sealt otsa, mis relee mähisele läheb. Lisalülitiga seda kaudu vool mähisele ja valmis ta ongi.
Nüüd istmesoojendust otsima!
gaz fs 1
- mereröövel
- Off Roader Wannabe
Mis seal elektrisüsteemis veel avastanud oled? Kas on ka istmesoojendustele valmidus? Ennast huvitaks sama mudeli automaatsed päevasõidutuled mida hetkel pole. Kas saab ka vaid relee paigaldamisega hakkama?
Ei, istmesoojendust pole veel põhjalikumalt uurinud, aga pistik juhiistme all vähemalt on justkui olemas.
Ma eeldan, et mõtled päevatulede all tulesid, mis stange sees ümmargused?
Kui kapoti alt, esitulede tagant leiad kahe juhtmega pistiku, mis pikkuselt ulatub stange tulede auguni, siis võib arvata, et see on nende tulede toide. Tulede pealülitist tuleks nüüd üles otsida juhe, mis pingestub süüte sisse lülitamisel ja selle kaudu juhtida lisatulede lülitusreleed. Peakski saama lisatuled süüte sisselülitamisel põlema kui seda mõtled!?
Ma eeldan, et mõtled päevatulede all tulesid, mis stange sees ümmargused?
Kui kapoti alt, esitulede tagant leiad kahe juhtmega pistiku, mis pikkuselt ulatub stange tulede auguni, siis võib arvata, et see on nende tulede toide. Tulede pealülitist tuleks nüüd üles otsida juhe, mis pingestub süüte sisse lülitamisel ja selle kaudu juhtida lisatulede lülitusreleed. Peakski saama lisatuled süüte sisselülitamisel põlema kui seda mõtled!?
gaz fs 1
- mereröövel
- Off Roader Wannabe
Mõtlesin seda,et paljudel 98kw Navaradel lähevad ülemised suured pooltuled automaatselt põlema kui auto käima panna. Minu omal aga mitte,tuleb keerata. Loogiline oleks,et tulede juhtmepuu on kõigil sama ja kuskile karpi relee panemata jäänud,aga mine tea. Stange sees on originaal udutuled.
Minu loogika ütleb seda, et kui tehases autot tehakse, siis juhtmeid veetakse sinna kimpudena. Vaevalt, et keegi sinna hiljem hakkab paigaldama mingit kaabeldust lisakatele eraldi (või siis istmesoojendusele). Et siis kohe pannakse kõik juhtmed paika, hiljem vastavalt plaanile/tellimusele lisatakse sinna kas siis tuled või muud viled. Aga ärge kohe peksma hakake, lihtsalt tundub nii loogiline.
Sessuhtes oli niimoodi vanadel masinatel, millel oli standard-juhtmepuu. Uutel on iga meeter vaske arvel ja sinna ei ole tavaliselt paigaldatud nende lisade kaableid mida tellitud ei ole...KeegiVeel kirjutas:Minu loogika ütleb seda, et kui tehases autot tehakse, siis juhtmeid veetakse sinna kimpudena. Vaevalt, et keegi sinna hiljem hakkab paigaldama mingit kaabeldust lisakatele eraldi (või siis istmesoojendusele). Et siis kohe pannakse kõik juhtmed paika, hiljem vastavalt plaanile/tellimusele lisatakse sinna kas siis tuled või muud viled. Aga ärge kohe peksma hakake, lihtsalt tundub nii loogiline.
Alati on ka erandeid muidugi