pajero amordid

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Vasta
Allar
Rock Crawler

pajero amordid

Postitus Postitas Allar »

Milliseid amorte 2,8 pajero alla kruvida, tahaks auklikul teel ikka normaalse kiirusega sõita. Praegu autol selline värk, et kui teepeal üksik lohk või auk on läbiminek sujuv aga kui juba kolm auku kõrvuti siis lõhub mis kole ja kui tee veel teppis, siis on kaks kiirust, kas 50 või 100, vahepealse kiirusega tahab lepikusse minna lihtsalt. kõigehullem on veel siis kui teeseest ulatuvad kivid välja, nii umbes 3-4cm. Asvaldil on kaa veits rohkem ujuma hakanud. Hetkel on autol selline kirju amordi valik, ees on opel montereyle mõeldud monroe kollased gaasikad ja taga avia kaubikule mõeldud rohelised monroed. Ostsin nad 2,5a tagasi tuttavalt autopoodnikult kellel seisid nad lihtsalt laos sööti, müüs ta nad mulle tuhandega neli tükki, hind oli ilus ja asi tundus katsetamist väärt, kusjuures toimisid super hästi ei ujunud ega kolistanud. Nüüd lihtsalt 60-70 tuhat külateid uhatud ja hakkavad väsima vist. Muidugi rehv on kaa 33" GYW, aga kui minu loogika paika peab siis mida suurem rehv seda pehmem sõit.
Tean, et koni on ülim aga hind natuke liiga kirves minujaoks.

:?
Ladu24 jas on sachsi amordid ulmelise 450 kroonise hinnaga, kas on mõtet neid proovida? Või peaksin ikka korralikke gaasikaid vaatama.

Ootan häid soovitusi, kogemusi ja hinnapakkumisi.

Allar.
Viimati muutis Allar, N Juun 03, 2010 5:48 pm, muudetud 1 kord kokku.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

Vaata igaks juhuks mujale, kui ladu24. Näiteks autoosad.ee. Ise ei ole kummagagi seotud, nii et ei reklaami. Ladu24-ga paistab probleeme olevat.
Aga teema siin http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php? ... d=134292#0
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Allar
Rock Crawler

Tegelikult mul elektrilised originaalid olemas, aga minumeelest olid kaa kuidagi jamad, igas asendis auto logises.
Huvitav kui ainult ette need kolehead koni heavy track amordid panna, kas saab mingit tulemust?
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Allar
Rock Crawler

Nii, tuli veel üks küsimus, kuidas neid originaal elektrimootoritega amorte reguleeritakse, nii ei ole ju, et viskan mootori külge juhe sappa ja töötavad kõik neli ühtlaselt, tuleb seal seda varrast kuidagi kruvida, näiteks lõpui ja 5 ringi tagasi, või midagi sellist, pole ju loogiline, et kohe töötavad õieti. Äkki olid valesti installitud, et koledalt kolistas, sest minu kilukaal neid ikka väga aeglaselt kokku surub :D.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Re: pajero amordid

Postitus Postitas CaveMan »

Ammune teema ja kasutan võimalust küsida. Kas sa said oma rappumisest kuidagimoodi lahti? Mul ka hirmsasti raputab vähe auklikumal teel. Selline tunne, et kere laguneb pealt laiali. Väga ebamugav on sõita kehvema teega. Kas peabki see auto sedamoodi raputama või on sellele rohtu? Ma kahjuks ei tea, kas all on elektriga reguleeritavad amorid või mitte. Lüliti, millest neid lülitada saab, minumeelest küll midagi ei muuda.

Kuidas teistel kogemusi on? Kas võib olla sellest, et amordid on läbi või hoopis sellest, et amordid on liiga jäigad? Midagi muud? Kuidas seda kontrollida? Profülaktika mõttes ei tahaks 400 € uute amortide peale kulutada aga kui teaks, et see sõidumugavust parendab, siis tasuks kaalumist.

Minu puhul juttu II gen Pajerost.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Andruzka
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Andruzka »

Nii vähe, kui ma oma pajeroga sõitnud olen, siis on ikka vahet küll, kas on hardi või softi peal. Kui süüde sisse panna ja amortide reguleerimise nuppu vajutada, siis on kuulda el. mootorite surinat. Mind pigem häirib undamine, mis tekib ca 90 km/h sõites, gaasi lahti lastes undamine kaob, selline Ikaruse bussi tunne.
D4; G270
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

Proovisin nii kuulata nagu sa ütlesid. Niisama pole kuulda aga kui kõrv vastu rooli või mõnda muud keredetali suruda, siis teeb korraks häält küll kui lüliti asendit muuta.
Käisin ka ülevaatuspunktis amordistendis. Öeldi, et amordid on korras. Ei tea palju seda asja seal üldse usaldada saab. Aga kuna leiti, et mõned stabika puksid on läbi, siis vahetan vähemalt need ära. Loogika küll ütleb, et need raputamist ei saa põhjustada. Kõik ülejäänud olevat auto all korras. Kusjuures see oli kolmas koht, kus lasin seda vaadata. Silberis leiti ka stabika puksid läbi olema, ühes teises töökojas ei leitud sedagi. Võib-olla see auto siis peabki selline olema, kuigi ei tahaks uskuda.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Andruzka
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Andruzka »

Vahetasin Koni Heavy trackid alla. Oleks seda kohe pidanud tegema, väga head võrreldes kulunud originaalidega. Ei õõtsu, parajalt pehme ja enam ei kolise. Neid Heavy tracke saab enne alla panekut ka 4 erinevasse jäikuse asendisse seada, valisin kõige pehmema, mis ka ennast õigustas.
D4; G270
Allar
Rock Crawler

No konid olid head küll ahga mul kestsid nad 20000 mitte rohkem, algul läks esimesel gaas lendu siis viskas tagant õli välja ja nii ongi nüüd üks esi ja üks tagumine amort alles, vahepeal panin ette kollased monroed tagasi mis tegelt izuzu trooperi amordid on, miski aeg antsid avia bussi tagumised järgi siis panin sinna tutikad lc 80 esi amordid, samuti monroe adventure.
Veidike ja olid ka need pehmed, nüüd õnnestus kuldesest börsist kogematta osta 50€ paar uued tagumised sachsid, miski heavy durty versioon ja jube hea sai, julgen neid alati soovitada, ei mäleta, et koni parem oleks olnud.
Praegu auto täiesti ok, muidugi on vahepeal ka kerele uus ja originaalist jäigem põhi saanud, vb ka sealt nats sõidumugavust tuli juurde.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Vasta

Mine “Mitsubishi”