Jõulu-Softroad Ida-Virumaal

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Jõulu-Softroad Ida-Virumaal

Postitus Postitas Maaks »

Kuna olen jõuluaeg niikuinii Ida-Virus ja suusatama päris kindlasti veel minna ei saa, siis tekkis mõte väheke ringi keerutada. 25. või 26. detsember näiteks - ei jõua ju koguaeg süüa?
Plaan A: Kahjuks ei tea ise eriti sealseid softrod radasid, siis võtaks hea meelega kellegi teisega punti :-)
Plaan B: Vaataks üle paari aasta tagused ASMV turistisõidu punktid - need mis kätte saadavad (jääks viisakaks ja suusaradadele ei roniks ning hoiaks karjäärist eemale).
On äkki kellelgi veel sarnased mõtted?
Kopp ees
Mudder

Re: Jõulu-Softroad Ida-Virumaal

Postitus Postitas Kopp ees »

Arvan,et oleks käpp.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Maaks kirjutas:Kuna olen jõuluaeg niikuinii Ida-Virus ja suusatama päris kindlasti veel minna ei saa,
Kuidas ei saa suusatada? Praegu Idas 8cm. lund maas ja selleks ajaks virutab raudselt juurde ka :D . Nali naljaks, olen isegi Jõuludeaja Idas, kuid proual on nii tihe graafik mulle pandud, et jeeli-jeeli jõuan kogu suguvõsa läbi sõita :D
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

TiitR kirjutas:
Maaks kirjutas:Kuna olen jõuluaeg niikuinii Ida-Virus ja suusatama päris kindlasti veel minna ei saa,
Kuidas ei saa suusatada? Praegu Idas 8cm. lund maas ja selleks ajaks virutab raudselt juurde ka :D . Nali naljaks, olen isegi Jõuludeaja Idas, kuid proual on nii tihe graafik mulle pandud, et jeeli-jeeli jõuan kogu suguvõsa läbi sõita :D
No kui saab suusatada, siis lähen ilmselt suusatama. Aga mäletamist mööda viimane kord kui esimese lumega abikaasa suuskadega sõitma läksin (enda omadega ikka ei lähe ju) sündis sellest kenake riid, kui suusapõhjad kraabitud olid :lol:
Aga asjast kah: kuna tööandja annab mul vabaks ainult punased päevad siis jääb sõitmiseks ainult 25. detsember. Eks postitab siia kui midagi muutub.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Maaks kirjutas:
TiitR kirjutas:
No kui saab suusatada, siis lähen ilmselt suusatama. Aga mäletamist mööda viimane kord kui esimese lumega abikaasa suuskadega sõitma läksin (enda omadega ikka ei lähe ju) sündis sellest kenake riid, kui suusapõhjad kraabitud olid :lol:
Aga asjast kah: kuna tööandja annab mul vabaks ainult punased päevad siis jääb sõitmiseks ainult 25. detsember. Eks postitab siia kui midagi muutub.
Üks variant on, et tuled prouaga hoopis Kiviõlli, seal tehakse juba praegu vist lund juurde 8)
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Peab nendega punti võtma :-) see piisavalt lähedal.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=3&t=49780
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”