Tere, mure siis selline et tosool läheb kaduma kuhugi. Autoks 1995.a grand cherokee 4.0l .
Õli on ilus. Ainuke koht kust mootor märg on salongipoolne ots. Ei saagi sealt aru kas tosool või õlileke. Arvan et mõlemad. Avastasin selle ükspäev kui sõidust tulin. Jätsin auto seisma, siis tuli kapoti alt auru. Avades kapotti tuli aur just sealt mootori taga osast. Näha on, et midagi on sumpsi peale tilkunud, sellest vast ka see aur. Aga oskab keegi öelda kust kohast seal lekkida võiks tosooli? See õlileke vast klapikambri kaane vahelt aga kust tosool lekkida võiks?
Ranno
Grand cherokee zj tosool kaob. Abi vaja.
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Re: Grand cherokee zj tosool kaob. Abi vaja.
Eeldusel, et plokikaan on terve. Pakun mootori taga osas olevat külmumise korki. On olnud ka juhuseid, et mootori plokk ise sealt tagant mõrane.
Erko
Erko
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
- nymmik
- Rock Crawler
- Kontakt:
Radiaator vaata kriitiliselt üle.
Ma eelmine aasta olin sama murega. Seisab, loiku all pole aga tosool kaob, summutist auru ei tule aga samas aegajalt ka just kapoti alt tuleb auru.
Esimesena vahetasin korgi, sest sealt vahelt tuli kui rõhk süsteemis, kuid asi ei paranenud. Radiaatori vannide vahelt tuli kui rõhk süsteemis aga külmast peast ei tulkunud. Muidugi ükshetk hakkas sorisema sealt mitte enam tilkuma.
4-liitrise radikas peaks täitsa olemas olema. Õhtul tshekkan.
Ma eelmine aasta olin sama murega. Seisab, loiku all pole aga tosool kaob, summutist auru ei tule aga samas aegajalt ka just kapoti alt tuleb auru.
Esimesena vahetasin korgi, sest sealt vahelt tuli kui rõhk süsteemis, kuid asi ei paranenud. Radiaatori vannide vahelt tuli kui rõhk süsteemis aga külmast peast ei tulkunud. Muidugi ükshetk hakkas sorisema sealt mitte enam tilkuma.
4-liitrise radikas peaks täitsa olemas olema. Õhtul tshekkan.
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
Radikas sai eelmine talv vahetatud. Aga kas mingit lekke eemaldajat tasub proovida??
Kas sellele külmumiskorgile saab alt poolt ligi? Või pean ülevalt hakkama lammutama?
Kas sellele külmumiskorgile saab alt poolt ligi? Või pean ülevalt hakkama lammutama?