Mure BJ75 geneka rootoriga

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
fagott
True Off Roader!

Mure BJ75 geneka rootoriga

Postitus Postitas fagott »

Juhtus siis sedasi,et elektriku-onu ütles,et vaja uut.Selline naljakas auto,et generaatori otsas pole vaakumpumpa?24V.

1)Panna mingi muu 24V genekas?
2)Lasta vana rootor uuesti mähkida?

Viimasega selline lugu,et mees,kes mul kunagi tegi ei taha teha(tema sõnad,kui just muudmoodi ei saa).Äkki on Tallinnas mõni asjalik vend,kes viitsiks?

Kardan,et kasutatud analoogi ei leia,kuna auto liiga haruldane.

Pets 5105295
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Kui pumbaga isendi kinnitused on samad, siis pump geneka tagant minema ja gene ilma pumbata peale...
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Minu oma (pumbaga) käis Tartus legendaarsete Vilja tn inimeste (50 18179) juures. Dioodiblokk uus, rootor ja staator(oli ikka vist?) mähkimisse, uued harjad ja laagrid. 1500 eek/6kuud garantiid ja nüüd 1,5 aastat lahedalt toiminud. Mis nad sinna sisse panid on tegelikult saladus, sest sain komplektse geneka tagasi ja panin külge.
busterike
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas busterike »

:roll: mine kysi Toyotast :wink: """tehase renoveeritud genekat"..osa myygimehi ei tea selliste olemasolust muidugi mitte m..... :oops: HJ oma ilma pumbata maksis alla 2K :lol: mingi alega :idea:

nu ja poolpiduseid HJ genekaid on mul "kuuriall" paar tk.
helista :!:
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Need Tartu legendaarsed kutid remontisid asja ära,kusjuures Tallinlased hakkama ei saanud.800 ja garantii oli kah.
Vasta

Mine “Toyota”