Pajero 2007 a 3.2 aeglusti ei lülitu
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Pajero 2007 a 3.2 aeglusti ei lülitu
Tere
Pealkirjas enamvähem kõik öeldud. Muud asjad toimivad ilusti, kaasa arvatud tagumine diffri lukk. Olen netis vaatanud, aga ei leia kuidagi vastust. Silberisse ei ole huvi enam minna, peale mõningaid probleeme. Äkki saab keegi Tartus vaadata või nõu anda.
Lugupidamisega Gerd
Pealkirjas enamvähem kõik öeldud. Muud asjad toimivad ilusti, kaasa arvatud tagumine diffri lukk. Olen netis vaatanud, aga ei leia kuidagi vastust. Silberisse ei ole huvi enam minna, peale mõningaid probleeme. Äkki saab keegi Tartus vaadata või nõu anda.
Lugupidamisega Gerd
Pajero, 2007 a. 3,2D , 125kw.....punane püss 

Re: Pajero 2007 a 3.2 aeglusti ei lülitu
Kas füüsiliselt ei lähe kang sisse w?
kang liigub, aga tuled jäävad armatuuris vilkuma, et pole sisse lülitunud. Kiirema nelikveoga rakenduvad kõik lukud. kaasa arvatud kesk- ja tagumine diffrilukk.

Neutrali peal lükkad kange sisse?
Vahekasti peal olevatest lülititest see vigane, mis peaks näitama aeglusti lülitust.
MB S205 C220 d 4Matic 2016
KAWASAKI Z900 2020

KAWASAKI Z900 2020

kas see tähendab, et aeglusti ikkagi lülitub, või ei ?

- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Tegelikult peaks seda ju aru saama, kas auto sama käigu ja samade pöörete juures sõidab aeglasemalt või ei?Gerd kirjutas:kas see tähendab, et aeglusti ikkagi lülitub, või ei ?
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
nojah..asi ongi selles, et pole tahtnud proovida sõita, kui tuled vilguvad....aga nagu aru saan, siis soovitad seda teha ?

üks võimalus on minna Agr-i diagnostikasse, seal saab teada kust suunast viga otsida. Mitsu vahekasti anduritega on üks pidev kepp ja käpikud, selle auto kõige probleemsem koht minu arust.
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Oma autol ma poleks isegi selle peale tulnud, et kas julgen või mitte. Oleks lihtsalt vaadanud ka töötab või mitte. Sulle ma midagi soovitada ei julge ja sinu autot ei tunne

Gerd kirjutas:nojah..asi ongi selles, et pole tahtnud proovida sõita, kui tuled vilguvad....aga nagu aru saan, siis soovitad seda teha ?
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Seda kasutatakse tavaliselt nii vähe,võtab lihtsalt natuke aega kui tuled põlema jäävad.Peab natuke autot ikka liigutama.
olge marurahulikud!
Muidugi proovi.Gerd kirjutas:nojah..asi ongi selles, et pole tahtnud proovida sõita, kui tuled vilguvad....aga nagu aru saan, siis soovitad seda teha ?
4WD süsteemil vilguvad armatuuri tuled, kui mingi asend ei ole saavutatud. Lülitite vead on väga tavalised. SuperSelect süsteemi puhul on vahekasti peal 5 lülitit + esisilla lüliti.

MB S205 C220 d 4Matic 2016
KAWASAKI Z900 2020

KAWASAKI Z900 2020

no homme testin ära siis...eks paistab 

100% kindel, et andur.
Kui kang ikka sisse läheb, ja sõitma hakkad, siis kohe tunned, et autol on 'jõudu'. Läheb aeglasemalt ja müriseb rohkem.
Mul sama kala nende anduritega- näiteks keskdifri andur vilgub koguaeg, aga proovisin sopa sees ja lülitub küll.
Aeglusti andurit õnneks minu parjaagal ei olegi.
Nüüd miskipärast tagadifri andur vilgub pikalt ja lülitub isennast sisse vahest.
Mitsu elektrisüsteem on üldse väga ebaõnnestunud kvaliteediga. Kõik juhtmed on kuidagi keeratud kokku ja ilma kaitsmekõrita.
Näiteks sama aasta Toyol on juhtmete paigutus ja ühendused üldse 5+.
Kui kang ikka sisse läheb, ja sõitma hakkad, siis kohe tunned, et autol on 'jõudu'. Läheb aeglasemalt ja müriseb rohkem.
Mul sama kala nende anduritega- näiteks keskdifri andur vilgub koguaeg, aga proovisin sopa sees ja lülitub küll.
Aeglusti andurit õnneks minu parjaagal ei olegi.
Nüüd miskipärast tagadifri andur vilgub pikalt ja lülitub isennast sisse vahest.
Mitsu elektrisüsteem on üldse väga ebaõnnestunud kvaliteediga. Kõik juhtmed on kuidagi keeratud kokku ja ilma kaitsmekõrita.
Näiteks sama aasta Toyol on juhtmete paigutus ja ühendused üldse 5+.