diff kirjutas:
4wd
Diisel
nn sõiduauto
mootorivõimsust piisavalt.
Kui sa tahad uut 4wd diisel sõiduautot, siis kuhu tuleb pöörduda ?
Olin kunagi kahevahel, kas osta Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI või teha ise Audi 100 Avant Quattrost diisel. Otsustasin viimase kasuks, kuna liiga palju sõitmist on seal, kus uuemast A6-st hakkaks lihtsalt kahju, vanemal kriibitud plekkide väljavahetamine maksab samas vaid kopikaid. Arvestasin, et autod tuleksid kätte sama hinnaga (alla 100K), aga arvestasin valesti, iseehitamine läks kallimaks
Enamik neliveoliste sõiduaautode (Golfid ja Seatid on libanelivedu, mitte nelivedu) omanikke jõuab varem või hiljem päris maasturi juurde. Täna õuepeal tehtud pildid peaks tõestama, miks pideva nelikveoga auto on parem kui suur ja raske maastur (just väike kaal annab eeliseid ka kergel maastikul - raskele maastikule sõiduautoga muidugi asja ei ole). Pildid siis mõnekümnest ruutmeetrist, millest sõitis üle kõigepealt mu
diisel-Quattro, seejärel teine väiksem Quattro ning lõpuks mu vana Pajerot üüdsest asendav pikk Patrol. Quattrote liikumistrajektoorid märgitud punasega (et näha oleks), Patroli liikumistrajektoor paistab seal vist kevadeni välja