Tere.
Oleks vaja meistrimeest, kes taastaks plokikaanel keermed. Tegemist Kawasaki 750 Atv kaantega. Keermed on 6mm ja nendesse kinnituvad nukvõllid. Suuremaid polte ei saa seal kasutada. Hea oleks kui meistrimees asuks Tallinnas või Harjumaal. Oma tööle võiks garantii ka anda.
Hannes tel.5139561
Otsin meistrimeest polkikaante keermete taastamiseks
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Re: Otsin meistrimeest polkikaante keermete taastamiseks
5067771 Janek vist ta nimi , asub mäepesel , kadakal , ta tegeleb blokkikante lihvimisega , ma arvan ta saab sulle aidata 
-
Jaks
- Got ARB and Nitrous?
Olemas on ka keerme puksid, mis keerad kaande ja sinna uuesti poldid sisse.
Ise olen kasutanud autol ja on ilusti pidanud.
Osta saab neid komplekte Tööriistamarketist ja kindlasti veel sarnastest kohtadest.
Ise olen kasutanud autol ja on ilusti pidanud.
Osta saab neid komplekte Tööriistamarketist ja kindlasti veel sarnastest kohtadest.
Jeep Grand Cherokee Overland 3,0 CRD
Nimi on Jaan ja asub Mäealuse 3a (olen ise sama hoovi peal). Hind tasub enne ära küsida, kui töösse anda.airport kirjutas:5067771 Janek vist ta nimi , asub mäepesel , kadakal , ta tegeleb blokkikante lihvimisega , ma arvan ta saab sulle aidata
Jeep XJ 2.5TD (OM602 edition)
Jah Jaan , aga mis hinnaga on ? Ma arvan ta ei võtta väga kallis . Kas sinu cherokee seisab seal hoovis ?Rene kirjutas:Nimi on Jaan ja asub Mäealuse 3a (olen ise sama hoovi peal). Hind tasub enne ära küsida, kui töösse anda.airport kirjutas:5067771 Janek vist ta nimi , asub mäepesel , kadakal , ta tegeleb blokkikante lihvimisega , ma arvan ta saab sulle aidata