Ma käisin eile lõuna ajal seal uitamas lastega. Sellist muda muidugi ei otsinud üksi seigeldes.
Kas see väike Pajero sai ka kenasti mudast ja veetakistustest läbi?
Moderaator: Moderators
Väikese Pajero viga oli see, et ees puudus koht kust teda järel lohistada ja põhjapedaali julgusest jäi kah vähe puuduHenriE kirjutas: Kas see väike Pajero sai ka kenasti mudast ja veetakistustest läbi?
Ei tea kas viga minus aga mul see link ei avane.grexu kirjutas:Tere, tere. Minu jaoks oli tänane üritus esmakordne, aga väga fun oli.
Pilte näeb siit: http://fotoalbum.ee/photos/Gregily/sets/1394979
Filter oli kuiv ja kopsikus polnud viiteid vee olemasolule.helar kirjutas:Ranger pandigi tegema seda milleks ta ehitatud on. Enamus selliseid kõvatavad tänaval![]()
Liikus isegi tänava rehviga suht eduliselt. Tihend töötas.
Kus sellel see õhuvõtt asub ? Eelneval pildil paistab ,et stokk pätakal vesi üle kapoti, mis oleks pidanud tähendama minimaalselt märga õhufiltrit.
Rangerit tuli kahes kraavis vintsida,ülejäänutes sõtis ise läbi.einz123 kirjutas:"Väike Pajero" tundus auto küll nende suurte massinate kõrval
Vahepeal tundus, et oleks võinud linttraktoriga tulla....irwww
Aga jah tundub, et mudas sõitmises sõltub läbitavus 2-hest asjaolust:
1. Auto suutlikus
2. Sõidu oskused
PS: Ford Ranger oli küll ülikõva, kas ta nendest kraavidest ronis enamustest ise läbi, või pidi ikka enamuses teda sikutama?
Väikse Pajero juht
Einz123