Mitsubishi Pajero I ?
Moderaator: Moderators
Mitsubishi Pajero I ?
Tere foorumi rahvas. Tekkinud küsimus seoses pajero I ga. Nimelt sain tuttava käest pooliku projekt Pajero. 2.5Td cooleriga 1990a. Pikakerega ja paljude el lisadega. Autol on raam uueks tehtud, kuid kere ja raam eraldi. All uued lamellid ja ülfiselt heas korras. Seega mis sellisega teha? Kas juppidena maha müüa?(palju selle eest saaks) Müüa nagu on tervikuna või panna kokku ja ise lustida. Esimene maasturi moodi asi seega ei oska nagu midagi teha sellega. Palju sellise turuhind olla võiks?
Tervutades
Tervutades
Re: Mitsubishi Pajero I ?
Ei oska siis keegi soovitada mis antud asjaga teha. Seisab nukralt nurgas. Palju juppideks müües saaks?
- TiitR
- I live off from the mud
Huvitav, et üle 3a. juba 4x4 foorumlane, kuid esimene maastur?
Aga mis maakonnas asub? Või saad mingeid pilte hetkeolukorrast teha vms?
olenevalt komplektsusest ja seisukorrast, on nende hinnad alates 1000 ja üles.
Mina paneks kokku ja lustiks ise, avastamis ja õppimiseks hea käeharjutus
Vähemalt kui ise tehtud siis tead kuidas ehitatud.
Pärast hakkavad ehk maasturid rohkem meeldima.
Varuosade müük võtab aega, ja palju mudru jääb alles.
Mina paneks kokku ja lustiks ise, avastamis ja õppimiseks hea käeharjutus
Vähemalt kui ise tehtud siis tead kuidas ehitatud.
Pärast hakkavad ehk maasturid rohkem meeldima.
Varuosade müük võtab aega, ja palju mudru jääb alles.
Mitsubishi Pajero matkamaja
www.uitajad.ee
www.uitajad.ee
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kui raam, veermik, mootor ja ka kere (mis rooste aldis) korras, siis pigem mõtekas kokku laduda. Tali ju tulemas ning hea masin lumistes oludes harjutamiseks.
Rahaliselt rikkas selle auto müügist ei saa, kasutades aga kogemuste võrra kindlasti. Kui kätte ära lagnuneb, või isu otsa saab, küll jõuada seda juppideks ka müüa.
Rahaliselt rikkas selle auto müügist ei saa, kasutades aga kogemuste võrra kindlasti. Kui kätte ära lagnuneb, või isu otsa saab, küll jõuada seda juppideks ka müüa.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Tänaseks juba 2 maasturit
Lihtsalt seni linnamaasturitega tegeletud. Raam on taastatud, haaveldatud ja värvitud. Kerel minimaalselt roostet (põhjas oli vist üks koht mis vajas tegemist) Mootor oli käivitunud ka -35 korralikult. (eelmine omanik tuttav ja juttu usun) Veermik korras,taga keerdvedrud juba mitte lehed, Turbo korras, All pooltalve sõitnud lamellid. Kõik el lisad vist peal mis kunagi pakkuda oli. El.aknad,luuk jne. Ainuke suurem probleem minu jaoks on see, et mis valemiga selle kere sinna tagasi tõstan. Pole ju teist kuskilt tõsta ilma, et kerele viga ei teeks. Varu autoks hetkel 1998a Explorer. (vähe mugavam). Eks peab mõtlema mis edasi. Ühesõnaga korralik kraam, kui leiaks kuskilt seda kõige kallimat asja nimega AEG!
Kui asjad väga kobedad on,kuidas sisu on,siis võiks ju lausa taastada.Ega selliseid tehase seades pole.See muidugi ainult minu uitmõte.
olge marurahulikud!
-
jyrgen
- Got ARB and Nitrous?
Aga anna teada, kui juppidena müüma hakkad. Oleksin huvitatud raamist (juhul kui AT kastiga masin on), kõikkidest ustest ja kindlasti veel millegist.
Enne oli mul aega ja raha,
nüüd on mul ainult
Pajero 2,5tdi, 1990 a. ja ka Ford Maverick 2,7td 1996 a.
nüüd on mul ainult
Pajero 2,5tdi, 1990 a. ja ka Ford Maverick 2,7td 1996 a.