Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.
Järgmine küsimus puudutab sellise silla varuosi. Kas Eestis peale JR Motorsi on veel kohti, kus võiks erinevaid pukse otsima minna?
Kust Teie oma ümber ehitatud sildadele varuosi hangite?
Kui tahad lääba pukse,siis võta punased landroveri omad ja kohandad antud lääbadele,eeldusel,et on tuttav treial,ning on unustatud see puksiteema.
Kindlasti ära osta sinakas lillasi pukse,mingi pardi või sarnase pildiga,austraalia omad olid vist,need kuluvad juba paigaldades ära
Praks1 kirjutas:Kui tahad lääba pukse,siis võta punased landroveri omad ja kohandad antud lääbadele,eeldusel,et on tuttav treial,ning on unustatud see puksiteema
Teie vihjete kohaselt uurisin ja lugesin vastavaid foorumeid. Hetkel tundub, et tegu on Nissan Patrol GU sildadega.
Huvi pärast tekkis küsimus, miks on üleeelmine omanik paigaldanud just need sillad, kuigi 2..3" tõste originaal sildadele on täiesti võimalik..
On see süsteem millegi poolest parem, kui originaal, jääb mulle selgusetuks.
Mitme kolviga on esimesed pidurisuportid ja kas taga on trummel?
Kui ees on 4 kolviga suport on tegu toyota sillaga(milles olen suht kindel)ja taga ilmselt trummel.
Aisini rummulukke pole patrolil kunagi näinud,küll aga on see toyota originaal.
Patroli lääbad need kah pole,kuna neil on stabika poltide augud jne.
99,9% olen kindel,et need on lc70 ja aasta ütles juba uputaja ära.
makuke kirjutas:Kuna esisild lekib, pean tellima tihendite remondikomplekti.
Kas Eestist ka neid leida on, või tellivad kõik oma vanematele masinatele ebay kaudu?
Võibolla ma eksin, aga eks targemad parandavad, et sellel sillatüübil see tihendite vahetus on suht ajutine nähe. Paremaks saad, aga mitte kauaks. Need suured "käendmikmunakad"( õige nimi ei tule meelde enam ) on ise nii kulunud( tihendi tööpinnad on poorsed ) ja hakkavad ikka suht kohe läbi laskma. Uued on jällegi üpris kallid ja odavam on aegajalt lihtsalt õli juurde valada.
Viimati muutis Krooniline, P Nov 10, 2013 10:15 pm, muudetud 1 kord kokku.
Krooniline kirjutas:
Võibolla ma eksin, aga eks targemad parandavad, et sellel sillatüübil see tihendite vahetus on suht ajutine nähe. Paremaks saad, aga mitte kauaks. Need suured "käendmikmunakad"( õige nimi ei tule meelde enam ) on ise nii kulunud ja hakkavad ikka suht kohe läbi laskma. Uued on jällegi üpris kallid ja odavam on aegajalt lihtsalt õli juurde valada.
Minu arust sellel sillal pole need munakute tihendid mõeldudki õli kinni hoidma, vaid töötavad pori kaitsmetena. Kui munaku tihendi vahelt õil välja tuleb on probleemiks munaku sees olev pooltelje simmer, mis laseb sillaõli munaku sisse.