O: Veniv köis
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O: Veniv köis
Tere,
Soov osta venivat köit. Kas keegi kohalik pakub või teab kustkohast saaks osta?
Asun: Tallinn
GSM: 50-347I6
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
- Lomp
- Rock Crawler
- Kontakt:
Re: O: Veniv köis
kasutaja metsik tegeleb nende köitega;)
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=6&t=30236
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=6&t=30236
Kui omal käed otsas on, siis selline koht nagu viitanet (lennujaama juures). Sealt saad pea poole odavamalt. Otsad teed ise (isegi mina sain pleisimisega hakkama)smurhv kirjutas:Tere,
Netist vaatasin, et müüvad 100m kaupa. Kas kohapeal saab väiksemas koguses ka?fanatt kirjutas: Kui omal käed otsas on, siis selline koht nagu viitanet (lennujaama juures). Sealt saad pea poole odavamalt. Otsad teed ise (isegi mina sain pleisimisega hakkama)
Täna pAeval käisin Viitanetis. Ostsin köie, 10jm ja teine nr oli 26. Hind (93.-) nüüd küll 50% soodsam polnud ja isegi ühtegi evrot nad alla ka ei teinud. Moraal siit järgnev: ostke Metsikult, jääb raha oma tutvusringkonda. Ise olin loll, ja alles nüüd vaatasin, mis hinnaga Metsik müüb.
Teema võib lukustada!
Teema võib lukustada!
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
-
- Rock Crawler
smurhv kirjutas:Täna pAeval käisin Viitanetis. Ostsin köie, 10jm ja teine nr oli 26. Hind (93.-) nüüd küll 50% soodsam polnud ja isegi ühtegi evrot nad alla ka ei teinud. Moraal siit järgnev: ostke Metsikult, jääb raha oma tutvusringkonda. Ise olin loll, ja alles nüüd vaatasin, mis hinnaga Metsik müüb.
Teema võib lukustada!
Metsik on alati omadele head hinda teinud võrreldes mingi viitaneti omadega!
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak