Roverit ei tahaks kuna selle raha eest saab suht vana aasta ja kui liisinguga osta siis liisingu lõppedes auto 20a vana

Moderaator: Moderators
Defenderi puhul ei ole see vanus nüüd küll mingi probleem, ega see pole mõni japs mis selleks ajaks 2 korda juba vanametallist läbi käinud on.wirxx kirjutas:Kui aga otsustaks mitte kastika kasuks siis mis oleks soovitused?
Roverit ei tahaks kuna selle raha eest saab suht vana aasta ja kui liisinguga osta siis liisingu lõppedes auto 20a vana
Oleneb, mis Sulle oluline on. Kui vähegi toimivat AWD veoga parketikat tahad, siis võta subaru toodang.wirxx kirjutas:Kui vaadata nn."parketikaid" siis kas CRV,OUTLANDER või RAV4?
Päris seinast-seina soovid - korralikud tööloomad (kastikad) vs. linnakad (loe: kõrged sõiduautod)wirxx kirjutas:Kui vaadata nn."parketikaid" siis kas CRV,OUTLANDER või RAV4?
Enne selgitas ju, et omale meeldivad kastikad ja naisele linnakad. Sanktsioonide vältimiseks tasuks osta linnakas aga kui oma maitset naise omale eelistada siis... Noh, sanktsioonide ajal saab ju kastikaga poris püherdamas käiaTiitR kirjutas:Päris seinast-seina soovid - korralikud tööloomad (kastikad) vs. linnakad (loe: kõrged sõiduautod)wirxx kirjutas:Kui vaadata nn."parketikaid" siis kas CRV,OUTLANDER või RAV4?
Parketikad nagu CRV, RAV4 on oluliselt kehvema läbivusega kui subaru outback just seepärast, et kui esirattad libedal, siis see auto enam edasi ei liigu.rommel kirjutas: Outback on juba liiga sõiduauto? Kuigi läbivuselt see vast parketikatele oluliselt alla ei jää ...
No mina lugesin vähemalt kogu teema algusest lõpuni läbi...kas ka sina?rommel kirjutas:Enne selgitas ju, et omale meeldivad kastikad ja naisele linnakad. ...TiitR kirjutas:Päris seinast-seina soovid - korralikud tööloomad (kastikad) vs. linnakad (loe: kõrged sõiduautod)wirxx kirjutas:Kui vaadata nn."parketikaid" siis kas CRV,OUTLANDER või RAV4?
wirxx kirjutas:Saab olema lihtsalt pere auto kuna metsas elamine.Vahest vaja nipet-näpet kastis vedada.Kinnine maastur lihtsalt ei sümpatiseeri ei mind ega ka abikaasatKohe homme ostuks ei lähegi veel,lihtsalt uurin juba natuke ette,et õige otsus teha.
No sellepärast ma imestasingi, et soovid on seinast-seina?rommel kirjutas:TiitR, jah ka mina lugesin teema läbi, inimestel mõtted muutuvad ju,