Jahimeeste jutud

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

Re: Jahimeeste jutud

Postitus Postitas kalleo »

Tänud valgustamise eest seaduse osas! Küllap tuleb siis jahimeestele ikka teada anda. Ehk juba järgmine kord kui kõik ropud sõnad on otsa saanud... Samas, jahimehi sealkandis liigub. Paugutamist on kuulda päris tihti, talve hakul olen miskitele ajudele mitmel korral peale sattunud. Ainus, et kitsed on viimastel aastatel kuhugi kadunud?
Aga kuna väravaesine on notsude poolt aegade jooksul auku söödud, siis nüüd aitab selles kohas korralik kruusaga täitmine ehk.
Parimat,
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Vahepeal sai notsusid mingi lõhnaga veidike aega eemal hoitud, aga nüüdseks haisuga harjutud või see vihmaste ilmadega enam üle mõne päeva ei toimi. Ühesõnaga vahepeal kõvasti hoovis jälle songitud ja praegugi peletised maja taga võsas terve perega ragistasid. Ilmselgelt mul vilja- ega kardulapõldu hoovis pole. Äkki mõni jahimees kommenteerib natuke seda söötmise eesmärki ja tulemusi? Kui ma asjast mittejahimehena õigesti aru saan, siis on mul siin kusagil üks debiilik, keda ei huvita, et pool naaberküla hoovidest on üles songitud. Ilmselt tahab ta enda või mõne rikka jahituristi jõululauale põrsast ja ei viitsi sööta kuhugi asustatud punktist veidike eemale vedada. Vahepeal lasti küll mitu kärutäit põtru, aga sigu ei viitsi keegi lasta.
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

Sama siin. Nädal möödus ja ropud sõnad kõik otsas, nagu karta oligi... Songermaa ületamiseks läks 4x4 1. korda siis sel sügisel käiku. Kirjutasin ja joonistasin Tar2 Jahindusklubisse- sõnum läks nagu mutiauku- vaikus igal suhtluskanalil. Viimased korrad olen samuti alustanud "tõrjet" vanade suvaliste keemiavedelikega. Mis teha, jahindus on hobi...
FlammablE
Rock Crawler

Ma proovisin ka keemiaga, aga ei olnud erilist edu. Justkui nagu toimis see: http://www.jahimees.ee/en/self-defense/ ... 00-ml.html Kuivemal ajal hoidis umbes nädala sigu eemal. Nüüd aga on neil kollektiivselt nohu või kaob see lõhn lihtsalt esimese vihmaga või ei haise jahedama ilmaga enam piisavalt.
Igatahes lähen saen pärast kohaliku jahimehe pukil jala alt ja hakkan iseseisvalt sigu püüdma.
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

Ajame kurja OT-ga siin jahimehed ja muidu rohelised tagajalgadele! Mul pool vaati 3-4 kümnendit vana lahtunud pentsu ja pintsliloputusvedelikku. Haiseb mitu päeva nagu... allatuult ei taha isegi olla. Aga viimastel kordadel pole uusi kärsajälgi pritsitud piirkonnas enam märgata. Asi seegi. Muidu õueplatsi vaadates kipuvad ka mõtted omaalgatusliku kaitsetegevuse poole. Parim kaitse on aga, teadagi, mis...
Kasutaja avatar
laiskloom
Mudder

Postitus Postitas laiskloom »

Mina olen igatahes sigade poolt.
FlammablE
Rock Crawler

Mina olen ka sigade poolt, aga kulinaarsest vaatepunktist. Uurin, võibolla mõni teine kohaliku seltsi jahimees on nõus tulema. Põhimõtteliselt saab toas telekat vaadata ja teise korruse aknast ükshaaval kogu selle bande siruli tõmmata. Ei pea kuskil metsas külmetama ega midagi :mrgreen:
PSV
ilus päev elamiseks

Postitus Postitas PSV »

Kui neid ootad, siis nad ei tule! Kodune peletusvahend, mida mina olen proovinud on äädika ja vana õliga läbimmutatud kaltsud. Teine asi on päiksepatareiga lambid ja mõnda aega töötavad ka ülesriputatud cd plaadid. Võib ka mõne higise särgi aia peale visata. Ja tuulekell on hea.
Kasutaja avatar
sammal.habe
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas sammal.habe »

niipalju kui tean, reageeritakse maaomanike muredele Tartu jahindusklubis üsna kiiresti. vähemasti ühendust võetakse ja kätt hoitakse 8)
küllap ei jõudnud Su kiri kohale. aga helista Liivi-tädile ja räägi oma mure ning küsi kohaliku jahiseltsi kontakte. http://www.jahindusinfo.ee/tartu-jahindusklubi
mis jahipiirkonnaga tegemist, saad aimu järgmiselt kaardilt: http://www.jahindusinfo.ee/5750

songitud õuemurud on tõsine problem. seakari käib korra või paar üle, kahju murukasvatajal aga kõvasti. ja tagasi nad kurinahad ju regulaarselt tulla ei taha, et nuhelda saaks neid.
kalleo kirjutas:... Kirjutasin ja joonistasin Tar2 Jahindusklubisse- sõnum läks nagu mutiauku- vaikus igal suhtluskanalil. Viimased korrad olen samuti alustanud "tõrjet" vanade suvaliste keemiavedelikega. Mis teha, jahindus on hobi...
Kasutaja avatar
fanatt
Fitting 38"

Postitus Postitas fanatt »

Tore näha, et meil on siin jahimeeste teema välja arenenud. Head jahiõnne "kaaskannatajatele"!
Viimati muutis fanatt, N Nov 14, 2013 5:55 pm, muudetud 2 korda kokku.
ktmxcx
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas ktmxcx »

Kas konserve ja vorsti ka liigub juba?
Guuru
Rock Crawler

Postitus Postitas Guuru »

ktmxcx kirjutas:Kas konserve ja vorsti ka liigub juba?

Täpselt sama kysimus on tekkinud! 8)
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
Mihkel89
Rock Crawler

Postitus Postitas Mihkel89 »

fanatt kirjutas:Tore näha, et meil on siin jahimeeste teema välja arenenud. Panen siia oma töise neljaveolise pildi ka üles. Pilt tehtud vastuvõtu punkti juures! Transpordi ajal on ikka kate tsiviilselt koormal peal, et säästa linnapreilide närve.
Ma ei tea miks aga selliseid pilte ei soovitata üles panna kus on kütitud ulukid ja selliselt ''kokkupakitult'' kastis. Meie jahimehed saame sellest aru, et ulukid on vaja metsast välja tuua ja kõige parem on selleks kastiautod. Alati leidub kusagil inimesi, loomakaitsjaid kes hakkavad kohe hädaldama.

Mihkel
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”