aga edu teistele üritajatele. tehke ark-ile kõvasti tööd.
-
hrz
Moderaator: Moderators
Seadus ütleb:trc kirjutas:daffid kirjutas:eeee. lubage mule mu ignorantsus aga kas B kati lubade maksimum ei ole mitte 8-sitzen? Ma muidugi ei taha väita et kirjutanul C,D,E taskus ei ole aga kui midagi on muutund siis hakkaks oma masinale isegi kunkusse istmeid otsima
Tänud. Hakkan Jumpseate otsima. Ei vedele kellegil pika G omasid heleda nahaga?arto kirjutas:trc kirjutas:Seadus ütleb:daffid kirjutas:eeee. lubage mule mu ignorantsus aga kas B kati lubade maksimum ei ole mitte 8-sitzen? Ma muidugi ei taha väita et kirjutanul C,D,E taskus ei ole aga kui midagi on muutund siis hakkaks oma masinale isegi kunkusse istmeid otsima
B - auto, mille registrimass ei ületa 3500 kg ja millel peale juhikoha ei ole rohkem kui kaheksa istekohta; sama auto koos kerghaagisega. B-kategooria auto koos haagisega, mis ei ole kerghaagis, kui haagise registrimass ei ületa auto tühimassi ja autorongi registrimass ei ületa 3500 kg
Mina mõtleks enne HOOLEGA järgi MITU KORDA reaalselt mul oma senise elu jooksul on vaja olnud oma autoga vedada ennast + 8 reisijat... ausõna, mitte kordagi... Patrol oli ka 9 kohaline, esimene asi mis ma sealt väljarookisin olid tagumised pikisuunalised pingid ja ennäe imet 4 aasta jooksul ei tekkinud MITTE KORDAGI vajadust nende järele... aga võibolla olen oma senise elu valesti elanud...trc kirjutas: Tänud. Hakkan Jumpseate otsima. Ei vedele kellegil pika G omasid heleda nahaga?
Meie LR Klubi ürituselgi käidud 7 inimest auto peal. Näiteks on käinud kolmeapseline pere. Kus vanemad koos emme-issiga juba ise 5 kohta hõivavad. Lisaks on vahel ka mõni hea sõber või vanavanem ka peale võetud ning koheselt on 7-8 kohta hõivatud.hrz kirjutas:minu meelest on probleem rohkem selles, et tihti on vaja vedada yle 5 inimese. ehk kõik üle 5-e on parem. Mul on suhteliselt tihti ette tulnud, et oleks vaja 6 inimest peale võtta aga ametlikult ei tohiks nagu. 9 on lihtsalt selle teema pikendus.
Nohh. Olgem ausad - sellejärgi kui palju seal autos reeglina inimesi on, v6iks yleyldse ka tagumise istme välja visata ning titepingi jaoks vaid yhe turvavöö jätta ning kõrvalistuja oma kah vaid "moe pärast" sisse jättahulkur kirjutas:Mina mõtleks enne HOOLEGA järgi MITU KORDA reaalselt mul oma senise elu jooksul on vaja olnud oma autoga vedada ennast + 8 reisijat... ausõna, mitte kordagi... Patrol oli ka 9 kohaline, esimene asi mis ma sealt väljarookisin olid tagumised pikisuunalised pingid ja ennäe imet 4 aasta jooksul ei tekkinud MITTE KORDAGI vajadust nende järele... aga võibolla olen oma senise elu valesti elanud...trc kirjutas: Tänud. Hakkan Jumpseate otsima. Ei vedele kellegil pika G omasid heleda nahaga?