Harimiseks lapsemeelsetele sotsiaalmeedia kasutajatele.

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

kummist
Got ARB and Nitrous?

Re: Harimiseks lapsemeelsetele sotsiaalmeedia kasutajatele.

Postitus Postitas kummist »

TiitR kirjutas:
rommel kirjutas: Ja keegi ei käsi liisitud pereautoga metsa ronida.
Selles suhtes olen eelkõnelejatega nõus - metsa/sohu ronimine adreka saamiseks on puhtalt individuaalne ja pseudoprobleem, keegi ei käsi ega keela. Ja reg. nr.-i eemaldamine sellistel üritustel on tegelikult päris hea soovitus, arvestade, et võid selle plekitüki ka tahtmatult porri jätta ja pärast aja ARK-is asju :thumb:

Ilmselt see ongi kõige mõistlikum. Kuna sõitmine toimus aga väidetavalt ka ametlikel teedel, siis on tegemist õigusrikkumisega.

Aga, et liisingvara pereautoks sõimata, no andke andeks :D Vaesed põllumehed (kombainid ja traktorid), õu puha pereautosid täis.
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Kas teemaalgataja jäi autoga, millega ta poleks pidanud metsas olema, kuhugi piltidele? Või muretseb ta teiste pärast? Kui auto tegelik omanik, garantiipakkuja, kindlustaja või naine ei luba autoga metsa minna, siis oleks ehk õigem sõita mööda teed või leppida tagajärgedega. Kui panna toime mingi sigadus, siis selle varjamine ei muuda seda olematuks. Kui kusagil tõesti olid pildid, kus mingi lambihilux mööda natuke mudasemat metsateed kulgeb, siis veame kihla, et absoluutselt mitte kedagi see pilt sedavõrd ei eruta, et seda üle 1 seki mõnda albumit läbi lapates vaadata. Veel vähem numbreid üles kirjutada. Pärast selliseid sõnavõtte on aga toyota servise mehed ilmselt kõik lõustaraamatu hiluxite pildid omale arvutisse ära seivinud.
Asja tegelik tuum on aga selles, et kui tõesti metsas auto ära lõhud siis ei ole ju tegemist ei kasko- ega garantiijuhtumiga, kui see pole nii eelnevalt kokku lepitud. Kui väita, et see juhtus kusagil mujal, siis on tegemist ju lihtsa valetamise ja pettusega?! Sellist tegevust propageeriv tegelane ei tohiks ilmselt küll kellegi koduse kasvatuse koha pealt sõna võtta.
rommel
Fitting 38"

Postitus Postitas rommel »

FlammablE, teemaalgataja muretseb teiste rahakoti sisu pärast.
To kummik: mu jutu mõte oli järgmine: elu on täis valikuid. Vali ära ja ära vingu.
Punnitasid sissemaksu ära nüüd ei jagu peale liisingumakse (koos kohustusliku kaskoga) tegemist enam raha, et autot remontida (kui midagi peaks juhtuma) siis istu kodus ja ole vait (võta kellaajaliselt tabletid ära). Oma lollusest perse keeratud autot kaskole või esindusele remontida andmine pole ka õige. Kogu moos.

Kui metsa tahad ronida siis osta omale jõukohane auto ja vali vastavalt rahakotile sõidustiil (palju remontida kannatab). Ning ära arva, et teistel inimestel raha puu otsas kasvab, kõik me peame selle kahe väikese käekesega välja teenima.
kummist
Got ARB and Nitrous?

Püüaks nüüd järgmist postitust lugeda mõttega. Mitte nii, et hoiak: kummist, see on raudselt petis!

Kui on tegemist mingi kindlustusjuhtumiga või keerulise vaidlusega, mis puudutab garantiiremonti, siis esineb võimalus kus kasutatakse vaidluse puhul kõiki kättesaadavaid ja valiidseid tõendeid ühe või teise osapoole poolt. Loomulikult kui satub kätte (ja elu on täis lolle juhuseid) ohtralt materjale, mis tõendavad või annavad alust kahtlusteks auto ekspluatatsiooni osas, siis neid materjale ka kasutatakse. Mis siis, et juba ajaliselt on asjad väga erinevatel aegadel juhtunud. Jutt mingitest ämmadest ja julgusest tegutseda ning tunnistada on ausalt öeldes üks talupojalik möla.

Ma olen ise mitmete (õnneks mitte minusse puutuvate) kohtuasjade puhul olnud abiks erinevate materjalide hankimisel ja kõrvalt näinud kuidas need asjad käivad. Lihtne loogika ütleb üht, aga juristide tõlgendamine on kõrgem pilotaaz ja seal jääte oma raudse ja lihtsa loogika üsna lihtsalt plindrisse.

Jah, loomulikult on mul plaanis oma autoga kaadrisse mitte jääda aladel, mida võib tõlgendada kaheti. Kui nüüd ikka jätkub jutt teemal argus, kasvatus ja muu sinna juurde, mis siis ikka. Mõni ei saanud videostki aru, mis teha.

PS. Seni olen enamasti sattunud kokku inimestega ühistele üritustele, kes ka väldivad oma eraelu ja hobide dokumenteerimist internetis. Võimalik, et see sõltub tegevusalast kus tegutsetakse.
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

Postitus Postitas tuningman »

uputaja kirjutas:
kummist kirjutas:
tuningman kirjutas:ma ei tea kas viga minu arvutis w? aga mis seal videos olema peaks? tahaks ka teada mille üle nii tuline arutelu käib, mul on mingi mõtete lugeja video:roll: või on mul midad 2 silma vahele jäänud :oops:

:rofl: :rofl: :rofl:

Päris hea. Ma ei teadnud, et asi siin nii hull on.

Ära urise. Ta on Saaremaalt............. :mrgreen:
Jah ja praegu on torm ja praamid ei liigu. infosulg noh :oops:
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

kummist kirjutas:PS. Seni olen enamasti sattunud kokku inimestega ühistele üritustele, kes ka väldivad oma eraelu ja hobide dokumenteerimist internetis. Võimalik, et see sõltub tegevusalast kus tegutsetakse.
Üks ülatoodud põhimõtetega hästi ühilduv hobi võiks sul olla:
http://et.wikipedia.org/wiki/Ku_Klux_Klan
Ei nimesid, nägusid, ega auto numbreid ja eraelu paljastamist interenetis.

Kui valged ürbid su moe maitsega hästi ei klapi, siis teine sellien selline turvaline pildidistamisteta koht aja veetmiseks on:
http://et.wikipedia.org/wiki/Vabam%C3%BC%C3%BCrlased
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
kummist
Got ARB and Nitrous?

Landy kirjutas: Üks ülatoodud põhimõtetega hästi ühilduv hobi võiks sul olla:

Kui valged ürbid su moe maitsega hästi ei klapi, siis teine sellien selline turvaline pildidistamisteta koht aja veetmiseks on:

Ma kummardan sellise mehe mees, kellel on niivõrd rikkalikud teadmised :china . Paistab, et ollakse erinevate sektidega üsna hästi kursis ja inimene on tõeliselt pingutanud enese harimise nimel. Seda tuleb tunnustada! Kahjuks pean tõdema, et ei tunne vajadust kuuluda ühtegi sekti või seltsingusse.
Guuru
Rock Crawler

Postitus Postitas Guuru »

kummist kirjutas:
Landy kirjutas: Üks ülatoodud põhimõtetega hästi ühilduv hobi võiks sul olla:

Ma kummardan sellise mehe mees, kellel on niivõrd rikkalikud teadmised :china . Paistab, et ollakse erinevate sektidega üsna hästi kursis ja inimene on tõeliselt pingutanud enese harimise nimel. Seda tuleb tunnustada! Kahjuks pean tõdema, et ei tunne vajadust kuuluda ühtegi sekti või seltsingusse.

Tohib kysida Herr Kumm! Kas sa õhutad siin foorumis vihavaenu või mida tyrat sa torgid siin kõikki ja kõikke? Selgita mulle, mis sind häirib/närib? Käisid sa ise lehtse yritusel? Ei käinud ju?? Aga torkida meeldib......!!!!
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
kummist
Got ARB and Nitrous?

Guuru kirjutas: Tohib kysida Herr Kumm! Kas sa õhutad siin foorumis vihavaenu või mida tyrat sa torgid siin kõikki ja kõikke? Selgita mulle, mis sind häirib/närib? Käisid sa ise lehtse yritusel? Ei käinud ju?? Aga torkida meeldib......!!!!
Tunnistan, et oli viga sõna võtta "4x4 events" alamteemas ja lubasin seda edaspidi enam mitte teha ning pean sellest ka kinni.

Mis puutub aga siinsesse teemasse, siis läks meil jutt vahepeal sujuvalt KASKO kindlustuse peale. Ja siis ilmusid välja Sina ning räuskasid vahele: "Kle Kumm? Palun ole mees ja pane teema viisakalt lukku! Aitab juba!!!!!!"

TiitR küsis selle peale, et Miks? kuna mu postitus oli teemakohane.

Siis on välja ilmunud siin muudki lõuapoolikud ja tervmeelitsejad. Ma ei pane pahaks, ega solvavaks ja vastan samuti "vaimukuste" ja "tervameelsustega". Läheb natukene aega mööda, siis hüppad välja sina, kes räuskab ja ropendab?

Kes ja mida torgib?

PS. Teie üritus oli kindlasti väga tore ja lihtsalt mõnele ei sobi formaat või see kuidas hiljem visuaalselt jäädvustatud materjalidega ümber käiakse. Mis sellest siis? Ega kõigile ei saagi alati meeldida.
rommel
Fitting 38"

Postitus Postitas rommel »

Jaan, kasutaja kummik kustutas/muutis ära oma "starterpostitused". Paistab, et võttis rohud ära :thumb:
Kilpkonn
Fitting 38"

Postitus Postitas Kilpkonn »

Tegelikult peaks pigem tänulik olema neile "lapsemeelsetele sotsiaalmeedia kasutajatele", sest just tänu neile on nüüd safaril mitteosalenutel olemas suhteliselt adekvaatne ettekujutus sellest sõidust. Millised autod osalesid, kas neil oli tõste, kas neil oli vints, kas sai ka stock-masinaga raja läbitud, kas sai rada (alati) valida, kas oli oksapesu jne. Nüüd on see nähtav nii piltidelt kui videotelt, ning mitte ainult foorumist loetav. Ja järgmine kord on ehk parem ettekujutus, mida täpselt linnamaasturite või pärismaasturite safari all mõeldakse.
O|||||||O
kummist
Got ARB and Nitrous?

rommel kirjutas:Jaan, kasutaja kummik kustutas/muutis ära oma "starterpostitused". Paistab, et võttis rohud ära :thumb:

Kasutaja rommel, valetada ei ole ilus, aga ega keegi takistada ei saa.

Ma olen kustutanud ühes postituses vale auto reg.numbri ja teises postituses Guurusse mitte puutuva teksti. Mille peale Guuru enesevalitsuse kaotas on ju selgelt tema postituses olemas kuna ta ju tsiteeris mind ja seda mina kustutada küll kuidagi ei saa. Nimesi ei nimeta, aga mulle tundub küll, et siin mõni peaks tõesti medikamente tarvitama. Äkki õnnestub siis oma labiilset närvisüsteemi kuidagi ohjes hoida.

Hämada ja valetada ei ole ilus :china
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Kilpkonn kirjutas:Tegelikult peaks pigem tänulik olema neile "lapsemeelsetele sotsiaalmeedia kasutajatele", sest just tänu neile on nüüd safaril mitteosalenutel olemas suhteliselt adekvaatne ettekujutus sellest sõidust. Millised autod osalesid, kas neil oli tõste, kas neil oli vints, kas sai ka stock-masinaga raja läbitud, kas sai rada (alati) valida, kas oli oksapesu jne. Nüüd on see nähtav nii piltidelt kui videotelt, ning mitte ainult foorumist loetav. Ja järgmine kord on ehk parem ettekujutus, mida täpselt linnamaasturite või pärismaasturite safari all mõeldakse.
Nagu Sa isegi oled avataril oma auto reg. nr.-i ära peitnud :D , siis nõustun mõlema osapoolega - Hr. Kummist´i poolt, et kes ei viitsi hiljem garantii v. kaskoga maid jagada - reg. nr. eemaldada (ei sega ju absull väikevõistlusi?), samuti Hr. Kilpkonn´ga, et iga jäädvustatud võistlus/üritus annab võimaluse tagantjärele omapoolseid järeldusi teha.
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

Lp Admin.
Ehk oleks aeg see teema lukku panna, on juba piisavalt
kaua ( 5 lk ) seda pritsimist loetud :(
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Käesolevaga loetakse teema ammendatuks.

4x4.ee soovitab minna välja, hingata värsket õhku, nautida mõnusalt porist sügisilma ja teha auto mudaseks või käed õliseks!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”