24V masinasse kompressor
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
24V masinasse kompressor
Tuleb leida 24V kompressor või saab 12V kompressori mõistlikult ühendada, kuidas teil lahendatud?
See auto rajale ei lähe, metsas aga tahaks kummi täis saada.
#redneckengineeringestonia
Re: 24V masinasse kompressor
tphnd kirjutas:Tuleb leida 24V kompressor või saab 12V kompressori mõistlikult ühendada, kuidas teil lahendatud?
Ma eeldan, et tegmist siis jadaühendusega 2 akuga sys. Võtad toite 1 he aku + ja - pealt ja ongi 12v. Muud seal midagi pole.
Mitsubishi Pajero matkamaja
www.uitajad.ee
www.uitajad.ee
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Ei ole mitte hea lahendus. Tapad nõnda aku ära, eriti kui suurem koormus taha tuleb.Martinsr kirjutas:tphnd kirjutas:Tuleb leida 24V kompressor või saab 12V kompressori mõistlikult ühendada, kuidas teil lahendatud?
Ma eeldan, et tegmist siis jadaühendusega 2 akuga sys. Võtad toite 1 he aku + ja - pealt ja ongi 12v. Muud seal midagi pole.
Pigem 24v-12v inverter abiks.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Selline inverter mis kompressori ära toidab ja maha ei põleks,maksab rohkem,kui kompressor.
Kuna sa kasutad seda vb aastas korra kaks,siis võta otse akult ja selle poole akult,mis massi läheb,et vältida üllatusi
Kuna sa kasutad seda vb aastas korra kaks,siis võta otse akult ja selle poole akult,mis massi läheb,et vältida üllatusi

Proto
53951597
53951597
Aastas paar korda kasutades see akule küll midagi ei tee.
Muidu jah Läbi inverteri oleks parem... hinnad muidugi parasjagu krõbedad.
Mul on olnud kasutusel krokudega 12v oma mis vajadusel siis rändab sisse-välja.
Või siis 12/24v mis siis vastavalt voolule, pakub rohkem liitreid minutis. 24V pealt täisvõimsus, 12v pealt poole vähem.
A.la 24v 100L-min 12v 50l-min.
Või siis panna 24v peale. eks sa pead ise vaatama kumb sümpaatsem tundub. 24v peal toimival on tootlikus reeglina ikka parem.
Muidu jah Läbi inverteri oleks parem... hinnad muidugi parasjagu krõbedad.
Mul on olnud kasutusel krokudega 12v oma mis vajadusel siis rändab sisse-välja.
Või siis 12/24v mis siis vastavalt voolule, pakub rohkem liitreid minutis. 24V pealt täisvõimsus, 12v pealt poole vähem.
A.la 24v 100L-min 12v 50l-min.
Või siis panna 24v peale. eks sa pead ise vaatama kumb sümpaatsem tundub. 24v peal toimival on tootlikus reeglina ikka parem.
Mitsubishi Pajero matkamaja
www.uitajad.ee
www.uitajad.ee
nojah, eks läheb siis nii, et massilüliti välja ja ühe aku pealt kumm täis
Kui võtad selle aku pealt,kus mass võetakse autole,siis pole vahet ,kas auto töötab jne,pole ohtu,et läbi kere 24v saab.
Proto
53951597
53951597
Kui 12 volti jätad, siis vaata ikka hoolega, et kumma aku pealt ühendad - just massi klemm on põhiline.
Aga põhimõtteliselt neid kompressoreid peaks saama traktoritelt ja ka veokatelt. Kui masin on 24 volti ja peal on mingi õhusüsteem, siis on ka kompressor ning sul vajab jupp olemas... Kuna ma ise põllumajanduse tehnikaga natuke tutvunud olen, siis osadel traktoritel on kabiinipadjad õhu pealt ning need kompressorid on imepisikesed (meie masinatel kahjuks 12v süsteem), aga annavad välja pea kolm korda rohkem rõhku kui sõiduauto rehvis vaja on... Seega soovitus - otsi mõni rekkamehhaanik ning küsi temalt el.kompressorite kohta. Ma igaks juhuks küsin homme ka meie varuosameestelt 24v kompressorit.
Aga põhimõtteliselt neid kompressoreid peaks saama traktoritelt ja ka veokatelt. Kui masin on 24 volti ja peal on mingi õhusüsteem, siis on ka kompressor ning sul vajab jupp olemas... Kuna ma ise põllumajanduse tehnikaga natuke tutvunud olen, siis osadel traktoritel on kabiinipadjad õhu pealt ning need kompressorid on imepisikesed (meie masinatel kahjuks 12v süsteem), aga annavad välja pea kolm korda rohkem rõhku kui sõiduauto rehvis vaja on... Seega soovitus - otsi mõni rekkamehhaanik ning küsi temalt el.kompressorite kohta. Ma igaks juhuks küsin homme ka meie varuosameestelt 24v kompressorit.
- uputaja
- I live off from the mud
ˇ12v kompressor pumpab 24v pealt rehvi palju kiiremini täis. Proovitud korduvalt. T-Max kannatab.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Veoautodel on õhkpidurid jne asjad,sa ei saa seda liigutadagi,kui pole õhku,seega pole seal mingit elektrilist kompressorit,vaid korralik mehaaniline kompressor.
Minuarust on lahendus juba ammu olemas,kuna seda kasutatakse pühapäeval vahel harva.
Minuarust on lahendus juba ammu olemas,kuna seda kasutatakse pühapäeval vahel harva.
Proto
53951597
53951597
Praksil õigus , kinnitan statsionaarselt, kasutan harva lihtsalt see võimalus peab kaasas olema
- tuningman
- I live off from the mud
tõsi ta on, tean mida sa tunnedtphnd kirjutas:Praksil õigus , kinnitan statsionaarselt, kasutan harva lihtsalt see võimalus peab kaasas olema

Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Õhtust kõigile. Oman Mersu Vario kaubikut-24v el.süsteem,sellel elektrikompressor käsipidurile. Kui sellise leiad,ongi mure murtud.tphnd kirjutas:Tuleb leida 24V kompressor või saab 12V kompressori mõistlikult ühendada, kuidas teil lahendatud?
Palju sellel kompressoril ka tootlikust on?kun kirjutas:Õhtust kõigile. Oman Mersu Vario kaubikut-24v el.süsteem,sellel elektrikompressor käsipidurile. Kui sellise leiad,ongi mure murtud.tphnd kirjutas:Tuleb leida 24V kompressor või saab 12V kompressori mõistlikult ühendada, kuidas teil lahendatud?
Tundub kuidagi lahja olevat, kui mõelda, et käsipiduri kompressor.
Sämmy Offroad Team
Palju sellel kompressoril ka tootlikust on?
Tundub kuidagi lahja olevat, kui mõelda, et käsipiduri kompressor.[/quote]
Ütlen ausalt ei tea. Loogiliselt mõeldes,kui suur ta siis peab olema? Kui sa kummi tahad pumbata.Kui poes müüakse väikseid 12v võrre kummipumpamiseks,siis see 24v-ne ikka suurem ja toekam tükk.
Tundub kuidagi lahja olevat, kui mõelda, et käsipiduri kompressor.[/quote]
Ütlen ausalt ei tea. Loogiliselt mõeldes,kui suur ta siis peab olema? Kui sa kummi tahad pumbata.Kui poes müüakse väikseid 12v võrre kummipumpamiseks,siis see 24v-ne ikka suurem ja toekam tükk.