O: Treilerauto

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
Arxs
Fitting 38"

O: Treilerauto

Postitus Postitas Arxs »

Tervist,
soov soetada miniekskavaatori vedamiseks treiler. Kuna ühtegi sõiduautot pole, millele 3,5t taha võid riputada, siis oleks vaja järgnevate parameetritega treilerit:
Kogukaal soovitatavalt alla 12t
Kandevõime 4t(tähtis)
Romusid mitte pakkuda
Hind vastavalt kiirusele, st. et kiirelt on vaja.
kontakt: 50 940 50 Avo
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Arxs
Fitting 38"

Re: O: Treilerauto

Postitus Postitas Arxs »

Pakkuge julgelt, kõik pakkumised vaadatakse üle.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Osta mõni väiksem veokas ja keevitad pealesõidu teed,kopp ju ronib väga eduliselt veoka kasti.
Tavalise veoka peaks saama oluliselt odavamalt,kui puksiiri ja valik kindlasti suurem.
VW/man sellest käi kaarega mööda.
Proto
53951597
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Praks1 kirjutas:Osta mõni väiksem veokas ja keevitad pealesõidu teed,kopp ju ronib väga eduliselt veoka kasti.
Tavalise veoka peaks saama oluliselt odavamalt,kui puksiiri ja valik kindlasti suurem.
VW/man sellest käi kaarega mööda.
Just! Mul on masinapargist veel viimane nö. "vanakooli", lollikindel ja vähese elektroonikaga, 4x2 veoskeemiga veokas pakkuda :D . Kuna sul kuuti vaja pole, saan vb. isegi nii teha, et jätan kuudi omale ja hind läheb sellega odavamaks (samuti kui väga viitsid, näitad peale kuudi, külmiku ja tagaluugi eemaldamist uuesti ARK-is ette, saad omakaalu kõvasti vähemaks ja kandevõimet juurde) :wink: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=671a
Auto täiesti kasutuses ja töötav (asendab juhtudel, kui uuemad ja suuremad hoolduses/remondis), ÜV ja kindlustus kehtivad, jne... Pikkus ideaalne treila tarvis. Täis õhk (nii esi- kui tagaosa tõstetav/langetatav).
P.S oli 1 väheseid pargis, mis siin -28C juures laksust käima paugutas, kui uuemate elektroonika ja pump-pihustid seda tegemast keeldusid :D

Pilt
Pilt
Arxs
Fitting 38"

Postitus Postitas Arxs »

Ei ole aega, et ümberehitamisega tegeleda. Pakkuge kiirelt, järgmine nädal minnakse juba kaugele tooma. Tean, et 12t täismass ja 4t kandevõime ei käi eriti kokku, aga selliste parameetritega aparaati vaja on. Numbrile helistades tuleks vaatama ka, kui natukenegi lubab.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
enar666
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas enar666 »

mul iveco multlift täismassiga 7500kg ja kandevõime 3,8t,auto24jas kuulutus olemas.
Arxs
Fitting 38"

Postitus Postitas Arxs »

Lukku! Ei saanud siit foorumist abi.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Suletud

Mine “Bizniz”