Mälestuseks sulleBytewize kirjutas:Suured tänud, rada oli super!
Eriti meeldis see "maasikas", mille seal ojamülkas ära noppisime, kui kahe autoga pidi korraga vintsima, et mu chero kätte saada![]()

Ja aitähhid ka korraldajatele!
Moderaator: Moderators
Mälestuseks sulleBytewize kirjutas:Suured tänud, rada oli super!
Eriti meeldis see "maasikas", mille seal ojamülkas ära noppisime, kui kahe autoga pidi korraga vintsima, et mu chero kätte saada![]()
guntsik87 kirjutas:Virisema siia ei tulnud,aga see jutt,et kui rada sinu jaoks natuke liiga ekstreem siis palun väga keera ots ringi ja mine koju,sellist varianti ju tegelikult ei olnud,kuna seal kus stangelisa sai ära sõidetud,pold isegi varianti kõrvale tõmmata ja teised läbi lasta.
Näh, ma ei saa aru, kas te käisite mingis teises metsas, et sa auto lõhkusid ja teine mees stange kaotas? Ma oma madaldussarjaga (vedrud ära vajunud) Pajeroga istun tavaliselt igalpool põhja peal kinni aga seekord küll ei õnnestunud. Mõnes kohas kivid küll natuke paitasid altpoolt.Andruzka kirjutas:Tänud korraldajatele, hästi tehtud. Stock Pajeroga oli natuke karm, aga remont saab tehtud. Vähemalt igav ei olnud. Wildtracki mees loobus millegipärast. Uue grandi mees Gunn oli tubli.
Mina ka ikka vähemalt kellelgi pilti jäänudRainer kirjutas:Minupoolt ka kiitused korraldajatele,rada oli super.
Väike videolõik mägisemast kohast http://www.youtube.com/watch?v=SSPNCHwCugs
Kahjuks pidin peale lõuanpausi lõpetama,muud kohustused ootasid.
Wildtrak sõitis täitsa hästi