Ära nüüd sina küll sinna oma tutika autoga mine. Oli ju jutt, et kõik plastikstanged irduvad ja kes pärast oksapesu värvimise kinni maksab?Rainer kirjutas:Mitu tundi linnakate sõit toimub? palju peaks aega varuma? palju trassi pikkus tuleb?

Moderaator: Moderators
Ära nüüd sina küll sinna oma tutika autoga mine. Oli ju jutt, et kõik plastikstanged irduvad ja kes pärast oksapesu värvimise kinni maksab?Rainer kirjutas:Mitu tundi linnakate sõit toimub? palju peaks aega varuma? palju trassi pikkus tuleb?
Just, ega ma ka ei julge minna just samal põhjusel. Ei seda tea kust p*st see rada läbi on tehtud, pärast lambda-andur või midagi rohkemat alt kadunud või raam muda täis ja siis saab aastate pärast täppisteaduse ehk tagantjärgi tarkusega tegeleda. Las lähevad need, kelle auto turuhind on sama palju kui uue wildtracki remondikulutyyp07 kirjutas: Ära nüüd sina küll sinna oma tutika autoga mine. Oli ju jutt, et kõik plastikstanged irduvad ja kes pärast oksapesu värvimise kinni maksab?
Mul üks teine linnakas veeltyyp07 kirjutas:Ära nüüd sina küll sinna oma tutika autoga mine. Oli ju jutt, et kõik plastikstanged irduvad ja kes pärast oksapesu värvimise kinni maksab?Rainer kirjutas:Mitu tundi linnakate sõit toimub? palju peaks aega varuma? palju trassi pikkus tuleb?
Ma algul mõtlesin, et sa oled lihtsalt uus... kelle puudub kogemus siinse maailmavaatega.kummist kirjutas: Just, ega ma ka ei julge minna just samal põhjusel. Ei seda tea kust p*st see rada läbi on tehtud, pärast lambda-andur või midagi rohkemat alt kadunud või raam muda täis ja siis saab aastate pärast täppisteaduse ehk tagantjärgi tarkusega tegeleda. Las lähevad need, kelle auto turuhind on sama palju kui uue wildtracki remondikulu![]()
Krt kui sa sellega lähed siis tulen küll kaasaRainer kirjutas:Mul üks teine linnakas veeltyyp07 kirjutas:Ära nüüd sina küll sinna oma tutika autoga mine. Oli ju jutt, et kõik plastikstanged irduvad ja kes pärast oksapesu värvimise kinni maksab?Rainer kirjutas:Mitu tundi linnakate sõit toimub? palju peaks aega varuma? palju trassi pikkus tuleb?![]()
Sellel on raske stanget katki teha
atdoom kirjutas:
Ma algul mõtlesin, et sa oled lihtsalt uus... kelle puudub kogemus siinse maailmavaatega.
Sinu viimast postitust lugedes..., äkki sa oled vales foorumis?
Nõustun, Muidugi pori oleks ka tahtnud.kummist kirjutas:atdoom kirjutas:
Ma algul mõtlesin, et sa oled lihtsalt uus... kelle puudub kogemus siinse maailmavaatega.
Sinu viimast postitust lugedes..., äkki sa oled vales foorumis?
Bingo! Ega jah, maailmavaate osas eksisin valesse teemasse küll, foorum siiski on õige - olen siit palju abi saanud.
Mis aga puudutab 4x4 event alamteemasi, siis edaspidi hoian moka maas. Mõtlesin, et safarite eesmärk on mööda maastiku kulgeda ja loodust nautida seal kus maastiku võimekuseta masinatega liikuda ei saa. Kuid tuleb välja, et eesmärk ongi tehnikat lihtsalt piiri peal testida/lõhkuda. Kui lugeda esimest positust, siis "linnakate" rada justkui midagi sellist pidigi olema, kuid hilisem "vahelduv" info on siiski kinnitanud midagi muud. Aga vähemalt on mu postitustel meelelahutuslik väärtus ehk kõrgem kui absoluutne nullJa nagu enne keegi mainis, siis on mu loll jutt aidanud teemat reklaamida ja kuumana hoida.
Kui sa vaid teaksid palju metsaautode ehitamise peale raha kulub ja veel nende remondi peale , siis see wildtrack ei tundugi enam teab mis kallis olevatkummist kirjutas: Las lähevad need, kelle auto turuhind on sama palju kui uue wildtracki remondikulu![]()
Sa siis oled käinud mõnel sellisel üritusel?kummist kirjutas:Kuid tuleb välja, et eesmärk ongi tehnikat lihtsalt piiri peal testida/lõhkuda.
atdoom kirjutas:[quote="Mitte takistus ei lõhu autot vaid see vend, kes roolis on:)
Ma saan aru, et iroonitseimine ja teravmeelitsemine on tore ja harrastan seda isegi, kuid loetud tekstist võiks ju ikka aru ka saada. Loe kogu thread uuesti läbi kui viitsid. Alusta kindlasti esimesest postitusest.atdoom kirjutas:Sa siis oled käinud mõnel sellisel üritusel?kummist kirjutas:Kuid tuleb välja, et eesmärk ongi tehnikat lihtsalt piiri peal testida/lõhkuda.
Need üritused on inimestele, kes on võimelised iseseisvalt enda ja oma auto võimeid hindama ning vastavalt talitama + vajadusel oma lolluse eest vastutama.
Mitte takistus ei lõhu autot vaid see vend, kes roolis on:)
Need Lehtse linnaka safarid on jõukohased kõigile 4x4 masinatele, kellel on asja metsateele.
Ja metsateel on kivid, millest tuleb mööda sõita... kraavid, mida õige nurga all võtta või mitte võtta... lombid, mille sügases ennem veenduda jne. Takistuste ületamine teebki mõnusa 4x4 safari:)
Kui oksakriim küljel võrdub lõhkumisega, siis pole see sinu formaat.
Sa ilmselgelt reageerid üle...kummist kirjutas:Minu jaoks ei ole veidi muda ja oksapesu probleem, kuid lugedes rajameistrite postitusi, videosi ja vaheinfot korraldajatelt ei saanud enam lõpuks sotti millega tegu.