Lehtse Offroadpark kutsub: SS sahvari 26.10

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Re: Lehtse Offroadpark kutsub: SS sahvari 26.10

Postitus Postitas tyyp07 »

Rainer kirjutas:Mitu tundi linnakate sõit toimub? palju peaks aega varuma? palju trassi pikkus tuleb?
Ära nüüd sina küll sinna oma tutika autoga mine. Oli ju jutt, et kõik plastikstanged irduvad ja kes pärast oksapesu värvimise kinni maksab? :rofl:
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
kummist
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kummist »

tyyp07 kirjutas: Ära nüüd sina küll sinna oma tutika autoga mine. Oli ju jutt, et kõik plastikstanged irduvad ja kes pärast oksapesu värvimise kinni maksab? :rofl:
Just, ega ma ka ei julge minna just samal põhjusel. Ei seda tea kust p*st see rada läbi on tehtud, pärast lambda-andur või midagi rohkemat alt kadunud või raam muda täis ja siis saab aastate pärast täppisteaduse ehk tagantjärgi tarkusega tegeleda. Las lähevad need, kelle auto turuhind on sama palju kui uue wildtracki remondikulu :rofl: :rofl:
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Rainer »

tyyp07 kirjutas:
Rainer kirjutas:Mitu tundi linnakate sõit toimub? palju peaks aega varuma? palju trassi pikkus tuleb?
Ära nüüd sina küll sinna oma tutika autoga mine. Oli ju jutt, et kõik plastikstanged irduvad ja kes pärast oksapesu värvimise kinni maksab? :rofl:
Mul üks teine linnakas veel :D
Sellel on raske stanget katki teha
Manused
Gaz linnamaastur.jpg
Gaz linnamaastur.jpg (192.82 KiB) Vaadatud 3216 korda
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Postitus Postitas atdoom »

kummist kirjutas: Just, ega ma ka ei julge minna just samal põhjusel. Ei seda tea kust p*st see rada läbi on tehtud, pärast lambda-andur või midagi rohkemat alt kadunud või raam muda täis ja siis saab aastate pärast täppisteaduse ehk tagantjärgi tarkusega tegeleda. Las lähevad need, kelle auto turuhind on sama palju kui uue wildtracki remondikulu :rofl: :rofl:
Ma algul mõtlesin, et sa oled lihtsalt uus... kelle puudub kogemus siinse maailmavaatega.
Sinu viimast postitust lugedes..., äkki sa oled vales foorumis?
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

Rainer kirjutas:
tyyp07 kirjutas:
Sellel on raske stanget katki teha
Krt kui sa sellega lähed siis tulen küll kaasa :hail
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
kummist
Got ARB and Nitrous?

atdoom kirjutas:
Ma algul mõtlesin, et sa oled lihtsalt uus... kelle puudub kogemus siinse maailmavaatega.

Bingo! Ega jah, maailmavaate osas eksisin valesse teemasse küll, foorum siiski on õige - olen siit palju abi saanud.

Mis aga puudutab 4x4 event alamteemasi, siis edaspidi hoian moka maas. Mõtlesin, et safarite eesmärk on mööda maastiku kulgeda ja loodust nautida seal kus maastiku võimekuseta masinatega liikuda ei saa. Kuid tuleb välja, et eesmärk ongi tehnikat lihtsalt piiri peal testida/lõhkuda. Kui lugeda esimest positust, siis "linnakate" rada justkui midagi sellist pidigi olema, kuid hilisem "vahelduv" info on siiski kinnitanud midagi muud. Aga vähemalt on mu postitustel meelelahutuslik väärtus ehk kõrgem kui absoluutne null :bg Ja nagu enne keegi mainis, siis on mu loll jutt aidanud teemat reklaamida ja kuumana hoida.
Kasutaja avatar
ahto42
Rock Crawler

Postitus Postitas ahto42 »

kummist kirjutas:
atdoom kirjutas:

Bingo! Ega jah, maailmavaate osas eksisin valesse teemasse küll, foorum siiski on õige - olen siit palju abi saanud.

Mis aga puudutab 4x4 event alamteemasi, siis edaspidi hoian moka maas. Mõtlesin, et safarite eesmärk on mööda maastiku kulgeda ja loodust nautida seal kus maastiku võimekuseta masinatega liikuda ei saa. Kuid tuleb välja, et eesmärk ongi tehnikat lihtsalt piiri peal testida/lõhkuda. Kui lugeda esimest positust, siis "linnakate" rada justkui midagi sellist pidigi olema, kuid hilisem "vahelduv" info on siiski kinnitanud midagi muud. Aga vähemalt on mu postitustel meelelahutuslik väärtus ehk kõrgem kui absoluutne null :bg Ja nagu enne keegi mainis, siis on mu loll jutt aidanud teemat reklaamida ja kuumana hoida.
Nõustun, Muidugi pori oleks ka tahtnud.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

kummist kirjutas: Las lähevad need, kelle auto turuhind on sama palju kui uue wildtracki remondikulu :rofl: :rofl:
Kui sa vaid teaksid palju metsaautode ehitamise peale raha kulub ja veel nende remondi peale , siis see wildtrack ei tundugi enam teab mis kallis olevat :D
HM Racing Team
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Rainer »

Sellel on raske stanget katki teha[/quote]
Krt kui sa sellega lähed siis tulen küll kaasa :hail[/quote]

Vaatasin just,et TÜV on läbi saanud,pole aega see nädal seda teha ka.
Jääb veel võimalus treilaga minna :mrgreen:
aga kui sellega linnakate rajale minna ,siis ei saa muud teha kui rajalt plastmassist stangesid kasti :roll:
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

kummist kirjutas:Kuid tuleb välja, et eesmärk ongi tehnikat lihtsalt piiri peal testida/lõhkuda.
Sa siis oled käinud mõnel sellisel üritusel?
Need üritused on inimestele, kes on võimelised iseseisvalt enda ja oma auto võimeid hindama ning vastavalt talitama + vajadusel oma lolluse eest vastutama.
Mitte takistus ei lõhu autot vaid see vend, kes roolis on:)
Need Lehtse linnaka safarid on jõukohased kõigile 4x4 masinatele, kellel on asja metsateele.
Ja metsateel on kivid, millest tuleb mööda sõita... kraavid, mida õige nurga all võtta või mitte võtta... lombid, mille sügases ennem veenduda jne. Takistuste ületamine teebki mõnusa 4x4 safari:)

Kui oksakriim küljel võrdub lõhkumisega, siis pole see sinu formaat.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,

Chang Ying-Yue
Guuru
Rock Crawler

Postitus Postitas Guuru »

atdoom kirjutas:[quote="Mitte takistus ei lõhu autot vaid see vend, kes roolis on:)

Täitsa yhel meelel! :)
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
kummist
Got ARB and Nitrous?

atdoom kirjutas:
kummist kirjutas:Kuid tuleb välja, et eesmärk ongi tehnikat lihtsalt piiri peal testida/lõhkuda.
Sa siis oled käinud mõnel sellisel üritusel?
Need üritused on inimestele, kes on võimelised iseseisvalt enda ja oma auto võimeid hindama ning vastavalt talitama + vajadusel oma lolluse eest vastutama.
Mitte takistus ei lõhu autot vaid see vend, kes roolis on:)
Need Lehtse linnaka safarid on jõukohased kõigile 4x4 masinatele, kellel on asja metsateele.
Ja metsateel on kivid, millest tuleb mööda sõita... kraavid, mida õige nurga all võtta või mitte võtta... lombid, mille sügases ennem veenduda jne. Takistuste ületamine teebki mõnusa 4x4 safari:)

Kui oksakriim küljel võrdub lõhkumisega, siis pole see sinu formaat.
Ma saan aru, et iroonitseimine ja teravmeelitsemine on tore ja harrastan seda isegi, kuid loetud tekstist võiks ju ikka aru ka saada. Loe kogu thread uuesti läbi kui viitsid. Alusta kindlasti esimesest postitusest.

Minu jaoks ei ole veidi muda ja oksapesu probleem, kuid lugedes rajameistrite postitusi, videosi ja vaheinfot korraldajatelt ei saanud enam lõpuks sotti millega tegu. Olen seni omal käel mööda eestit päris palju seigelnud. ca 400km mööda metsi. Kedagi selja taga peale pressimas ei ole ja vajadusel olen ka 3km tagurpidi käiguga sõitnud (ei ole alati võimalik ringi keerata). Targutamine kividest mööda sõitmise ja kraavide õige nurga all võtmisest solvab mu mõistust. Kui teil on oma klann ja oma släng ning seetõttu mõistate teinteist poolelt sõnalt, mida tähendab "linnakas" jne. siis ei maksa imestada kui mõni uueke üritab asjast aru saada ja esitab ridamisi lolle küsimusi.

Ei, ma ei roni testele jalgu koperdama, jätkan maade avastamist üksi, vähemalt ei pea vaidlema inimestega, kes ei saa loetud tekstist aru. Nüüd järgmisesk võta fragment mu äsja kirjutatud jutust ja hakka mingi teise detaili kallal norima. Edu :mrgreen:

Kui tahad siis solvu, aga su viimane postitus on täielik iba. Meenutab ühte linnapead.
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

kummist kirjutas:Minu jaoks ei ole veidi muda ja oksapesu probleem, kuid lugedes rajameistrite postitusi, videosi ja vaheinfot korraldajatelt ei saanud enam lõpuks sotti millega tegu.
Sa ilmselgelt reageerid üle...
tule kohale ja tee oma sõit nii nagu paremaks pead, keegi sind jõuga vastu kändu ei tiri:)

Sõidetakse hanerivis, õppida ja otsustada saad esimeste sõitjate meisterlikusest või vigadest!

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Tegelikult... vahelduseks mulale... :)
Soovitaks noortematel metsasõite harrastavatel inimestel oma autoga paremini tutvuda, et metsas muretum oleks.

Ehk on kellegile abiks.

Vee takistused:
*õhuvõtu asukoht ja kõrgus on imselt siiski kõigil teada.
*tasuks teada ka sildade, vahe- ja käigukasti õhutusvoolikute kõrgust ja enne sõitu kontrollida nende olukorda.
*lekkivad simmerlingid ei lase ainult õli välja vaid ka vett sisse...

Abivahendid:
*nii ees, kui taga peaks olema kindlasti adekvaatne koht seekli kinnituseks (mõni seekel võiks ka endal kaasas olla)
*Jäigad köied unustage koju.
*aknapesu hari võib väga nõutuks osutuda (abiks samaks otstarbeks ka mingi nõu veega).
*tookindad võiks autos olla.

Kuulake korraldaja soovitusi.

Algajatel soovitaks kasutada "zuki-sõidustiili", mitte chero-sõidustiili;)

Kui midagi "tarka" veel meenub, kriban juurde või täiendab mõni targem.

Elu on näidanud, et pleki külge kinnitatud madalad astmelauad kipuvad sügavamates roobastes tüliks olema ja irduma.
Viimati muutis atdoom, K Okt 23, 2013 5:13 pm, muudetud 1 kord kokku.

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Tore.

Linnakate orienteeruv lõpuaeg??? Äkki 17.00-19.00?
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”