ahto42 kirjutas:Pori ei karda keegi,(vähemalt mina ei karda, olekski seda otsima tulnud) aga kui juba x-traili/forresteri stanged irduvad kraavides, siis l120 ja muud standard autod väga palju paremini kaitsud ei ole.
Saingi aru, et linnakate all peetakse turiste.
Jagan täpselt sama seisukohta, aga selguse huvides kopeerin siia mõningad tsitaadid, mis mõjuvad üsna vastandlikult. Kord on nii ja siis ei ole ka. Kui olete korraldajad, siis leppige vähemalt omavahel kokku, millist infot edasi annate. Praegu jääb rohkem selline naiste saunapläma mulje sellest korraldusest ja informeerimisest.
Edu autode lõhkumisel... või siis parkimisel - korraldajad ju ise ka ei tea, mida nad täpselt korraldanud on. Sõnumid on skisofreeniliselt vastandlikud. Äkki on tegemist üldse pigem piknikuga? Laupäevani on aega piisavalt ja vett jõuab veelgi sogasemaks ajada!
Tsitaadid (kui keegi üldse viitsib neid lugeda):
uputaja kirjutas:
Sahvari saab toimuma, nii et rajale saavad linna ja-pärismaasturid. Hommikul ühine kogunemine, siis mõlemad grupid erinevatele radadele.
Lõunapausi/söögi teeme jällegi, nii et mõlemad grupid saavad kokku. Siis uuesti rajale ning õhtul taas ühine lõppemine ning võib juhtuda, et saab ka bändi ja pidu.
...
Niisiis Linnamaasturiks sobib ia enamvähem 4vedu omav automoobil. Oluliselt ei tohiks ka oksapesu olla.
atdoom kirjutas:
Ültse mitte paha pärast, aga lihtsalt kindluse mõttes infoks... Lehtse "linnakate" safari klassis on oksapesu ja veesport ausees;))) Ja kaine mõistus peab ikka endal ka kaasas olema:)
Aga abikäed on alati käeulatuses
Maaks kirjutas:
No ma sealt lugesin välja et ma justkui kvalifitseeruks
Aga eks siis korraldaja ütleb, kas on mõtet tulla (ausalt palun!). Nii pole ju kah (kellegil) huvitav, kui saab ainult teistepoolt järelveetav olla
uputaja kirjutas:
Nagu öeldud sai- Linnakatel oksapesu ja veetakistusi ei tule. Rada on nii tehtud, et kõigil oleks jõukohane.
boob kirjutas:
Marlai piltidel on see osa safarist, kus planeeritud osa sai läbi ja rahval oli soov veidi rohkem muda saada, kui ma õigesti mäletan
uputaja kirjutas:
Oksapesu pole, aga pehmet leiab kindlasti. Kindlasti irdub nii mõnigi plaststange
uputaja kirjutas:
Käisime tsipake "linnakate" rada vaatamas. Väga mõnus rada. Kahju, et masin lõpuni vastu ei pidanud, aga loodame safari ajaks korda saada. Pisike klipp "linna"maasturite trassilt.
http://toru.ee/view/c8c4a2177d2d
RistoRR kirjutas:
Vaadates videot siis enamus ''linnakad'' sinna ilmselt ei tule. Ma arvan, et stangesid murdvad nurgad ja sügavam vesi/muda ei ole just neile loodud...
boob kirjutas:
Hahahaaa, Ära usu Mardi möla, anna aeruga
boob kirjutas:
Härrased, ärge laske ennast eksitada. Tõenäoliselt nendele videos nähtavatele radadele ei saa linnamaasturid lähemale kui linnulennult 3,3km.
Nagu algselt öeldud, siis linnamaasturi omanikud oma masinaid ei lõhu ega uputa ning oksapesu tõenäoliselt ka ei saa (kõike seda on siiski igal autoomanikul oma vabal tahetel saada ja teha

). Videos nähtavatele lõikudele ei lähe me seekord ka mitte maarturitega, küll aga sõidame maasturitega seal lähedusest mööda.
boob kirjutas:
Nii Linnakad.
Crv, Hrv, X-traili ja Rav4 stanged irduvad kindlasti.
Kes tahab, see tuleb.Midagi pole kohustuslikku. Sõidate omal vastutusel.
Linnakas A´la jah Hilux, LC 120, L200, Nissan Navara, Chero jne.
Meelega ei hakka teid keegi retsima ja teie maastikusuutlikust on arvestatud. Pigem juhtuvad äpardused juhi saamatusest jalgu ja käsi kontrollida.