19.10 Tallinna lähedal sõitma
Moderaator: Moderators
19.10 Tallinna lähedal sõitma
Paraku minule Lehtse sõit ajaliselt ei sobi ja sellest tulenevalt tuleb alternatiiv leida, ehk Edgarit teha. Esialgne plaan oleks selline keskmine offroad ja silmini muda koos ujumaskäiguga ei soovi. Esmavalik oleks ehk Männiku, kuid kui kellelgi oleks huvitavamaid rajaelemente välja pakkuda, siis võtaks kindlasti kaalumisele.
- helar
- I live off from the mud
Re: 19.10 Tallinna lähedal sõitma
Puht huvi pärast küsin: mis looma jalutama lähed ?
Ühineda ei õnnestu, ehk teistel abiks, millega liituda.
Ühineda ei õnnestu, ehk teistel abiks, millega liituda.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
- Roostekoll
- Fitting 38"
Kui ma jälle just see nädalavahetus majaehitusega kinni pole, siis võibolla laseks oma nuustiku ka veidiks mängima.
Ma muidugi ei tea, kuidas ta oma M+S rehviga liiva sees hakkama saaks... võibolla tuleb vahepeal juustutükiga meelitada, sest vintsi ju pole
Ma muidugi ei tea, kuidas ta oma M+S rehviga liiva sees hakkama saaks... võibolla tuleb vahepeal juustutükiga meelitada, sest vintsi ju pole
Trolle pole olemas
- uputaja
- I live off from the mud
Külahull kirjutas:Paraku minule Lehtse sõit ajaliselt ei sobi ja sellest tulenevalt tuleb alternatiiv leida, ehk Edgarit teha. Esialgne plaan oleks selline keskmine offroad ja silmini muda koos ujumaskäiguga ei soovi. Esmavalik oleks ehk Männiku, kuid kui kellelgi oleks huvitavamaid rajaelemente välja pakkuda, siis võtaks kindlasti kaalumisele.
A Tule Kuusalu kanti. Mul siin veukale üht-teist leidub.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
uputaja kirjutas:Külahull kirjutas:Paraku minule Lehtse sõit ajaliselt ei sobi ja sellest tulenevalt tuleb alternatiiv leida, ehk Edgarit teha. Esialgne plaan oleks selline keskmine offroad ja silmini muda koos ujumaskäiguga ei soovi. Esmavalik oleks ehk Männiku, kuid kui kellelgi oleks huvitavamaid rajaelemente välja pakkuda, siis võtaks kindlasti kaalumisele.
A Tule Kuusalu kanti. Mul siin veukale üht-teist leidub.
Männiku jälle kodu kõrval... Tegelikult on Männiku fantastiline koht. On tõuse, langusi, vett ja muda vähe (pesuga hiljem lihtsam)
Ära siis pikka viha pea kui tulemata jään, kevadel ikka kohtume!!
Liituks isegi, kui see sõit nüüd toimub ikka.
liiga palju pole kunagi küllalt
Ford Excursion 6.8V10; 37' rehv ja mingi tõste
Minul hetkel küll ei ole ühtegi tõsiseltvõetavat põhjust mitteosalemiseks. Muidu poleks vist teemat teinudki... Ühte asja palun küll võimalikelt osavõtjatelt, et päris Honda Hr-v´ga ehk ei ole mõtet tulla.
Ma tuleks Ford F250'ga. Tahaks loota jah, et seal HR-V'sid eriti ei ole. Äkki keegi peab mind ka välja tõmbama kuskilt 
Kui mänikule minek siis ühineks. Aga mis kellast ja kus ?
Uaz 3303 "Maiu"
Volvo tgb1314 "krokodill"
Volvo tgb1314 "krokodill"
Päris Honda HRV pole aga ... sealt kus F250 läbi saab peaks ka mina saama aga mudasema koha peal upub ära (raske , rajakas. vintsi pole aga rihma võtan kaasaKülahull kirjutas:Minul hetkel küll ei ole ühtegi tõsiseltvõetavat põhjust mitteosalemiseks. Muidu poleks vist teemat teinudki... Ühte asja palun küll võimalikelt osavõtjatelt, et päris Honda Hr-v´ga ehk ei ole mõtet tulla.
Tundub, et tuleb pisut raskema raua safari... Igatahes kokku võiks saadaTallinna ringteel, Tammemäe viadukti juures olevas parklas ehk kella 12:00 ajal? See siis vahetult enne viadukti viimane teeots paremale kui Tartu mnt poolt tulla, või kes tuleb Pärnu mnt poolt, siis esimene teeots peale silda vasakule. Kaardilink kah
http://kaart.postimees.ee/?zoom=8&lat=6 ... T&id=77289 .
http://kaart.postimees.ee/?zoom=8&lat=6 ... T&id=77289 .
Tehniliste viperuste tõttu ei saa paraku tulla
Sain küll auto remondist kätte. Vahetati kütuse etteande pump, kuid eile õhtuks selgus, et abi sellest pole. Kooleb ikka sõidu ajal ära lambist ja käima läheb suurte raskustega uuesti. Ilmselt saab kuskilt lisaõhku.