Soetaks Defenderi, aga...

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Re: Soetaks Defenderi, aga...

Postitus Postitas Indrek »

Mina küll ei mõista, kuidas saab Defender nii hirmsalt laguneda? Olen ikka nendega sõitnud ja sõidan edasi, ent mingit hullu remontimist pole veel ette tulnud. Huvitav, milline maastur on täiesti hooldus ja remondivaba?
Jutt Defenderi müstilisest lagunemisest isegi linnas, tavateedel sõites ei vasta küll tõele. Minu masin on linna ja muid teid sõitnud 104000 km ja käinud tavapärases hoolduses. Metsas olen samuti sõitnud ja hetkel Stalingradi ei paista.
Defender 110, Discovery V8
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Olen kokkupuutunud enamus maasturitega,mida võib maasturiks nimetada,seega ei hakka vigade loetelu tegema,mis on landroveri meestel kulu asjad ja millest nissani ja toyota mehed pole kuulnudki,et sellised asjad on kuluasjad jne.
Näiteks kui minna mööda maailma rändama,nissani,toyota,või ländroveriga,siis 99% paneb landrover esimesena jala ämbrisse ja vajab kõigerohkem hooldust selle retke käigus.
Näiteks,kui võtta samad autod ja panna originaal tehnikaga võistlusrajale need autod,siis landroveri tehnika ei kannata seda originaal asjadega,teised 2 aga vabalt(ka tr2-s).
Deffekal on 1 hea asi kindlalt,punased polypush puksid,aga need ei ole kah originaalid(neid me kasutame :D )
Proto
53951597
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Postitus Postitas inseneer »

Praks1 kirjutas: Näiteks,kui võtta samad autod ja panna originaal tehnikaga võistlusrajale need autod,siis landroveri tehnika ei kannata seda originaal asjadega,teised 2 aga vabalt(ka tr2-s).
Deffekal on 1 hea asi kindlalt,punased polypush puksid,aga need ei ole kah originaalid(neid me kasutame :D )
Defeka vedrustuse peal sõidavad nii mõnedki TR3-med onju. Defenderi silla töö maastikul on parem kui ntx LC70nel.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Oleme kasutanud jah üksikuid asju sealt vedrustusest,aga tänaseks päevaks teeme me need üksikud asjad kah juba ise ja paremad,vanematel pillidel on veel all mõningad deffeka osad jah :D
Proto
53951597
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Postitus Postitas Indrek »

Praks1 kirjutas:Olen kokkupuutunud enamus maasturitega,mida võib maasturiks nimetada,seega ei hakka vigade loetelu tegema,mis on landroveri meestel kulu asjad ja millest nissani ja toyota mehed pole kuulnudki,et sellised asjad on kuluasjad jne.
Näiteks kui minna mööda maailma rändama,nissani,toyota,või ländroveriga,siis 99% paneb landrover esimesena jala ämbrisse ja vajab kõigerohkem hooldust selle retke käigus.
Näiteks,kui võtta samad autod ja panna originaal tehnikaga võistlusrajale need autod,siis landroveri tehnika ei kannata seda originaal asjadega,teised 2 aga vabalt(ka tr2-s).
Huvitav, olen netist lugenud palju muud infot? LR-ga sõidetakse samuti pikki maid ja käiakse rändamas. See pole näitaja, et Venemaal igal mehel Toyota ja Nissan ja et varuosi ning kasutatud juppe lademetes. Auto vastupidamisega ja auto endaga pole siin miskit pistmist. Jah. LR varuosad on ehk veidi kallimad ja hankimine keerulisem, kuid autol peab olema ka iseloomu, kahjuks sushis seda pole. Peale söömist tahaks ikka seapraadi.
Samas, kui endale soetada mistahes romukas on remontimine nii või teisiti kallis ning TR3 ja muid selliseid ma võrdlema ei hakkaks. Jääks ikka tehaseseadete juurde.
Defender 110, Discovery V8
Kasutaja avatar
prt
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas prt »

Roostekoll kirjutas:Teemasse tagasi - Defender on suur, kandiline ja hirmuäratav. Ebamugav ka tõenäoliselt :mrgreen: aga ega enne ei tea, kas sobib, kui pole proovinud.
:thumb: nii ta on http://www.youtube.com/watch?v=J5yoKzatUkI
110 gs
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”