Uhkemaid lahendusi saab siint:ivan kirjutas:Kaitse tuleb odavam kui remont. Väljanägemine muidugi kannatab.
http://4xguard.com/
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Uhkemaid lahendusi saab siint:ivan kirjutas:Kaitse tuleb odavam kui remont. Väljanägemine muidugi kannatab.
Ok, pardoon, minu apsakas.ivan kirjutas:Vastupidi, uuematel ei käi ära. Vanematel tuleb lahti keerat 5 või 6 plstikust kruvi ja ongi alt ära. Mina esimese sõitsin puruks, siis nägin, et käib alt ära. Tegelikult ei pannudki seda enam tagasi. Ära kadus "kurjem nägu".kadjakas2000 kirjutas: Oli vist nii, et 2008 ja uuematel käib too "põll" ära.
Metsa minekuks pane alla kindlasti karteri ja põhajakitsmed. Minul olid all tehase omad, kuid see ei takistanud puruks sõitmast radikaid ja neid hoidvat raami, mis all servas. Peale seda lasin teha alu kaitsme, mis katab alates esimese põrkeraua alumisest servast kuni vahekasti lõpuni. Kaitse tuleb odavam kui remont. Väljanägemine muidugi kannatab.
Hmm. 2008a. facelifti järgsel grand cherol keerasin näpukruvid lahti ja alumine huul oligi käes. Väidetavalt ollagi alumine huul peale facelifti muudetud lihtsalt äravõetavaks.ivan kirjutas:Vastupidi, uuematel ei käi ära. Vanematel tuleb lahti keerat 5 või 6 plstikust kruvi ja ongi alt ära. Mina esimese sõitsin puruks, siis nägin, et käib alt ära. Tegelikult ei pannudki seda enam tagasi. Ära kadus "kurjem nägu".kadjakas2000 kirjutas: Oli vist nii, et 2008 ja uuematel käib too "põll" ära.
Metsa minekuks pane alla kindlasti karteri ja põhajakitsmed. Minul olid all tehase omad, kuid see ei takistanud puruks sõitmast radikaid ja neid hoidvat raami, mis all servas. Peale seda lasin teha alu kaitsme, mis katab alates esimese põrkeraua alumisest servast kuni vahekasti lõpuni. Kaitse tuleb odavam kui remont. Väljanägemine muidugi kannatab.
Roostevaba?qdwin kirjutas:Mis materjalist peaks põhja kaitse olema? Tavaline siin kätte saadav alu on vist liiga pehme, nn. lennuki alu on vist vaid tellitav materjal? Teras hakkab jällegi peale sihipärast kasutamist roostetama?