Grand Cherokee 3.0 CRD 160kW 2005a.

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Re: Grand Cherokee 3.0 CRD 160kW 2005a.

Postitus Postitas atdoom »

ivan kirjutas:Kaitse tuleb odavam kui remont. Väljanägemine muidugi kannatab.
Uhkemaid lahendusi saab siint:
http://4xguard.com/
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

ivan kirjutas:
kadjakas2000 kirjutas: Oli vist nii, et 2008 ja uuematel käib too "põll" ära.
Vastupidi, uuematel ei käi ära. Vanematel tuleb lahti keerat 5 või 6 plstikust kruvi ja ongi alt ära. Mina esimese sõitsin puruks, siis nägin, et käib alt ära. Tegelikult ei pannudki seda enam tagasi. Ära kadus "kurjem nägu".
Metsa minekuks pane alla kindlasti karteri ja põhajakitsmed. Minul olid all tehase omad, kuid see ei takistanud puruks sõitmast radikaid ja neid hoidvat raami, mis all servas. Peale seda lasin teha alu kaitsme, mis katab alates esimese põrkeraua alumisest servast kuni vahekasti lõpuni. Kaitse tuleb odavam kui remont. Väljanägemine muidugi kannatab.
Ok, pardoon, minu apsakas. :oops: Ivanil õigus- vanema ninaga masinatel käib jutuks olev jubin küljest ära.
qdwin
Rookie

Postitus Postitas qdwin »

ivan kirjutas:
kadjakas2000 kirjutas: Oli vist nii, et 2008 ja uuematel käib too "põll" ära.
Vastupidi, uuematel ei käi ära. Vanematel tuleb lahti keerat 5 või 6 plstikust kruvi ja ongi alt ära. Mina esimese sõitsin puruks, siis nägin, et käib alt ära. Tegelikult ei pannudki seda enam tagasi. Ära kadus "kurjem nägu".
Metsa minekuks pane alla kindlasti karteri ja põhajakitsmed. Minul olid all tehase omad, kuid see ei takistanud puruks sõitmast radikaid ja neid hoidvat raami, mis all servas. Peale seda lasin teha alu kaitsme, mis katab alates esimese põrkeraua alumisest servast kuni vahekasti lõpuni. Kaitse tuleb odavam kui remont. Väljanägemine muidugi kannatab.
Hmm. 2008a. facelifti järgsel grand cherol keerasin näpukruvid lahti ja alumine huul oligi käes. Väidetavalt ollagi alumine huul peale facelifti muudetud lihtsalt äravõetavaks.
Kas oleks võimalik saada pilti põhjakaitsest, et kust kuhuni ta ulatub? Mu meelest on differ üsna alasti ja keegi oinas on projekteerinud õlitoru kividele väga hästi tabatavasse kohta.
Aga radikad on võimalik puruks sõita ka asfaldil juhusliku lendava kivi abil, kuna kaitseraua alumisel osal puudub igasugunegi kaitsev võre.
GC 3,0 CRD 2008a.
Kasutaja avatar
Teff
Fitting 38"

Postitus Postitas Teff »

no minul on 2009 a masin ja minul käib see alumine osa ära seal kohe sellised näpuka keeratavad tüüblid.
ja ma tegin ise põhajaitset edasi kuni radika raamini sest sealt olid just ned samad torud ja oksad kippusid seal otse üless minema.kuigi see radika osa jah lahtine kuidagi...kuigi olen näinun et seal on selline plastik võre pole väga uurinud aga usun et see täitsa originaalis olemas selle peab kindlasti enne talve soetama.
ja nüüd siis ka maastikul testitud savisel ja mudasel pinnasel läks suu kõrvuni sest läbivus oli üllatavalt hea lukud ikka aitavad väga palju :bg :lol:
Tel.+358400448132
+37256672599
Jeep Grand Cherokee 2009a 3.0 CDR 2"
Nissam Patrol y61 4,2 3" 37x12,5
qdwin
Rookie

Postitus Postitas qdwin »

Mis materjalist peaks põhja kaitse olema? Tavaline siin kätte saadav alu on vist liiga pehme, nn. lennuki alu on vist vaid tellitav materjal? Teras hakkab jällegi peale sihipärast kasutamist roostetama?
GC 3,0 CRD 2008a.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

qdwin kirjutas:Mis materjalist peaks põhja kaitse olema? Tavaline siin kätte saadav alu on vist liiga pehme, nn. lennuki alu on vist vaid tellitav materjal? Teras hakkab jällegi peale sihipärast kasutamist roostetama?
Roostevaba? :roll: Paraku raske kui krt.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”