nasa kirjutas:Oskab keegi nõu anda, kust võiks leida sellist tihendit või analoogset asja, millega tulemus jääks enam-vähem esteetiline kah?.
Kui leiad, anna palun kindlasti ka siia infot!
Tänud ette,
Andres
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Hea toode kasutasin vanal autol... siiski... ei tahaks viriseda, aga veits kitsavõitu ja veits kallivõitu.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Hea toode kasutasin vanal autol... siiski... ei tahaks viriseda, aga veits kitsavõitu ja veits kallivõitu.
Hind päris korralik jah. Samas tundub parim, mis seni näinud olen.
Esimesel pildil nähtu kohta niipalju selgunud, et peaks olema välis-/garaažiustel kasutatav alumise ääre tihend. Enamik tihenditest, mis netist silma on hakanud, neil on see kitsam osa vahekohani kiilu kujuga ja kinnitada oleks suht kehva. Poode pole jõudnud eriti veel kammida.
Hind päris korralik jah. Samas tundub parim, mis seni näinud olen.
Esimesel pildil nähtu kohta niipalju selgunud, et peaks olema välis-/garaažiustel kasutatav alumise ääre tihend. Enamik tihenditest, mis netist silma on hakanud, neil on see kitsam osa vahekohani kiilu kujuga ja kinnitada oleks suht kehva. Poode pole jõudnud eriti veel kammida.
salmus kirjutas:
Kallis on ta jah natuke, aga samas peab ilusti vastu ka. Meil on kohapeal olemas ka http://shop.jrmotors.ee/tarvikud/tiival ... y-6cm.html , hinda saab ka ilmselt rääkida. Võimalik on tellida ka 9cm laiust.
Ise ostnud sealt neid pidevalt: http://www.4x4parts.fi/univerflares.htm
Põhiliselt kasutand pildil alumist.. see jääb ikka mu meelest vägagi esteetiline. Konkreetses kohas hind pole kivist kunagi olnud ja kõike tal on kohapääl olemas..