O:Õunapurustaja
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O:Õunapurustaja
Soovin osta õunapurustaja.
Võib olla vana ja remonti vajav.Hinna peab ütlema müüja.
Kui väga kaugel pole,tulen järgi,aga asukohast üle 100km. võiks olla mingi saatmisvõimalus.
Haapsalu.
Tel:51981117
Tambet
Kui väga kaugel pole,tulen järgi,aga asukohast üle 100km. võiks olla mingi saatmisvõimalus.
Haapsalu.
Tambet
- Puucoy
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Re: O:Õunapurustaja
Vaata natuke ringi sama töö teeb ära ka oksapurustaja odavad igas ehitus-aiandus poes saadaval mul sõber tegi möödunud aastal ligi 500l mahla minu oksapurustaja abil ära. Jõudu otsingul.tamps kirjutas:Soovin osta õunapurustaja.
Haapsalu.
Tambet
Arvamus on nagu p....e igaühel on oma.
Nissan Patrol 3,3 td 84a.
Volvo C 303 3,0 b 78a.
Volkswagen Transporter syncro 2,5 td 98a.
MB Sprinter 4x4 2,2 2004a.
Sõidan millega tahan.
+372 51 38983
Nissan Patrol 3,3 td 84a.
Volvo C 303 3,0 b 78a.
Volkswagen Transporter syncro 2,5 td 98a.
MB Sprinter 4x4 2,2 2004a.
Sõidan millega tahan.
+372 51 38983
Tere.agent007 kirjutas:Helista 55647595, komplekt, uus.
Helistasin sellel numbril,kuid üteldi et ei tea foorumist midagi.Ega ka õunapurustajatest.
Äkki andsid vale numbri?
Sooviks infot selle komplekti kohta pilt või midagi.Hinda tahaks ka teada.
Number on õige. Foorumist ta ei teagi midagi ja purustajate kohta ajas paska. Arvatavasti ei viitsi garaazhi minna. Helistan uurin.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
58454535
Ok tänks,ootan kui viitsid uurida.agent007 kirjutas:Number on õige. Foorumist ta ei teagi midagi ja purustajate kohta ajas paska. Arvatavasti ei viitsi garaazhi minna. Helistan uurin.
Kas seest rooste ei lähe?Õunapurustajad on ju roostevabast terasest.Puucoy kirjutas:Vaata natuke ringi sama töö teeb ära ka oksapurustaja odavad igas ehitus-aiandus poes saadaval mul sõber tegi möödunud aastal ligi 500l mahla minu oksapurustaja abil ära. Jõudu otsingul.tamps kirjutas:Soovin osta õunapurustaja.
Haapsalu.
Tambet
Muidu mahlapress.ee pakub õunapurustajaid,mis on tootlikumad kui veneaegsed.Sest õunu kallad siise ämbriga,veneaegsel tuleb neid ühekaupa loopida.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Oksapurustajat ei taha seetõttu,et jah selle detailid sööb õunahape kiirelt ära.ardi kirjutas:Kas seest rooste ei lähe?Õunapurustajad on ju roostevabast terasest.Puucoy kirjutas:Vaata natuke ringi sama töö teeb ära ka oksapurustaja odavad igas ehitus-aiandus poes saadaval mul sõber tegi möödunud aastal ligi 500l mahla minu oksapurustaja abil ära. Jõudu otsingul.tamps kirjutas:Soovin osta õunapurustaja.
Haapsalu.
Tambet
Muidu mahlapress.ee pakub õunapurustajaid,mis on tootlikumad kui veneaegsed.Sest õunu kallad siise ämbriga,veneaegsel tuleb neid ühekaupa loopida.
Sealt mahlapressist ei taha osta seetõttu,et ma ei kavatse mahlatööstust rajama hakata,vaid teen mahla oma jaoks.Nii kallid aparaadid nagu seal müüakse on mõistlik osta pidevaks tööks,et see ost kunagi ära tasusks.
Liitri hind ikkagi loeb ka midagi.
See vene aparaat kõlbaks suurepäraselt mulle.Sellega saab paarsada liitrit mahla päevaga ära teha kui vaja.Võimsamat polegi tarvis.Olen sellist vene purustajat kasutada saanud ja toimis küll.
Helistasin ja uurisin. Kahjuks on selleks hooajaks 6-7tk müüdud ja enam juurde ta ei tee neid. Eks väga hea õunaaasta tegi oma töö.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
58454535