Sellelt tundub olema väljund nr.3

Juhtme saab tõmmata ajust ja see paistab olema B27

Selle skeemi järgi tulevad juhtmed vedada:

Nüüd jääb veel kalibreerimine välja mõelda ja nii lihtne ta on?
Moderaator: Moderators
Tunduvad olema tõsisest rauast, originaaliga ei anna võrrelda, kuna need ehituselt teistsugused (tugev lahendus)rommi kirjutas:Kuidas need Rusty' vardad pidama jäid. Kas originaalvardaga kannatab võrrelda?
Ega ma ka pädev ei ole, aga seal ei ole kindlasti Al king. Juhe on küll vask, joodis tina ning king ka mingist materjalist ja selles olen ma kindel, et parem kui originaal värviline traat koos oma ühendustega.toi kirjutas:Ei ole küll kõige pädevam elektrist aga olen aru saanud et kui vask kaablitele panna al kingad siis ei pidand kaua kestma. Pidi hakkama oksudeeruma.
numaeitea...andrusr kirjutas:Ega ma ka pädev ei ole, aga seal ei ole kindlasti Al king. Juhe on küll vask, joodis tina ning king ka mingist materjalist ja selles olen ma kindel, et parem kui originaal värviline traat koos oma ühendustega.toi kirjutas:Ei ole küll kõige pädevam elektrist aga olen aru saanud et kui vask kaablitele panna al kingad siis ei pidand kaua kestma. Pidi hakkama oksudeeruma.
Ootasin targemat kommentaari
Vintsi kaablid veel vedamatta...kui need ära saab, siis testimiseks mitu võimalust. Ritsus käivad praegu hullud kaevetööd, lasen ennast kuhugi maa-alla kaevata, siis näeb, mis tarbimisest ja vintsist saab?Kaltsyum kirjutas:Võta see kaabli king, lihvi natuke liivapaberiga. Alt peaks välja tulema vask, osad kingad on lihtsalt sellise al sarnase kattega.
Suure tarbe all testinud oled süsteemi ? Kas andur läks riiulisse ?