Soov osta talveks rehvid mõõduga 33 tolli ja 16 veljele
Moderaator: Moderators
Soov osta talveks rehvid mõõduga 33 tolli ja 16 veljele
Tarvis siis soetada datsunile talverehvid- ise olen vaadand BFG at ja hankooki! Mõõt mida oleks vaja on 285/75/16! Peaks olema suht hea pidamisega talvel! BFG at-l on ka olemas insaturbo koopia aga ei saa neid vist nii suuremõõdulisi! Võivad ka olla veits kitsamad aga mitte madalamad!
Ootaks soovitusi ning hinnanguid ja ka reaalseid pakkumisi!
Marx
Marx
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Margus +37256633834
Re: Soov osta talveks rehvid mõõduga 33 tolli ja 16 veljele
marxkoll kirjutas:Tarvis siis soetada datsunile talverehvid- ise olen vaadand BFG at ja hankooki! Mõõt mida oleks vaja on 285/75/16! Peaks olema suht hea pidamisega talvel! BFG at-l on ka olemas insaturbo koopia aga ei saa neid vist nii suuremõõdulisi! Võivad ka olla veits kitsamad aga mitte madalamad!
Marx
Loodan,et teemat solkima ei hakka kuid ka ise sooviks samas suuruses rehve! Kel pakkuda võib vabalt mulle privasse kirjutada!

- amevier
- I live off from the mud
On veel mõõt 305/70R16, mis vastab 33/12,5R15 mõõdule.
Talvetingimustes muidugi kitsam parem, siis sobib veel 255/85R16. Seda veel, et AT rehv pole mingi talverehv. Mina olen sellisele autole, mis iga päev tee peal käib, ikka talveks talverehvi pannud, lamelli ja naastuga. Ainult maal sõitvale aitab MT rehvist aastaringi.
Talvetingimustes muidugi kitsam parem, siis sobib veel 255/85R16. Seda veel, et AT rehv pole mingi talverehv. Mina olen sellisele autole, mis iga päev tee peal käib, ikka talveks talverehvi pannud, lamelli ja naastuga. Ainult maal sõitvale aitab MT rehvist aastaringi.
Land Cruiser KZJ73 - ledbar, turbokell ja punased sillad.
amevier kirjutas:On veel mõõt 305/70R16, mis vastab 33/12,5R15 mõõdule.
To Amevier! Mis hinnaga sa müüd?
Aga kui võtta miski hankook mudakas ja keerata sinna naastud kuda tulemus on? Kas kannatab sõita?
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Margus +37256633834
- amevier
- I live off from the mud
Ma ei müü midagi, niisama targutan maailma asjadest.
Sõita kannatab ju iga rehviga, aga hea on talvel sõita ikkagi talverehviga. Sügisel alla pandud tutikas mudarehv sõidab esimese talve ilma naelteta ka kenasti, siis sõidad suve ära ja järgmisel sügisel pane sinna oma naelad sisse, kui vaja. Tänapäeval saab vist lamellida lasta ka.
Sõita kannatab ju iga rehviga, aga hea on talvel sõita ikkagi talverehviga. Sügisel alla pandud tutikas mudarehv sõidab esimese talve ilma naelteta ka kenasti, siis sõidad suve ära ja järgmisel sügisel pane sinna oma naelad sisse, kui vaja. Tänapäeval saab vist lamellida lasta ka.
Land Cruiser KZJ73 - ledbar, turbokell ja punased sillad.
Panin uute rehvide pakkumise mailile