Olen selle aja jooksul, kui me oleme neid üritusi korraldanud, siis sellist kommentaari/põhjendust mitte osalemiseks ma veel kuulnud ei ole
Lihtsalt infoks: reeglid on tehtud üldiselt kõigile aga reaalne elu on ka see, et mõningatel juhtudel kehtib see rohkem kui teistel. Alati on huvi korral võimalus oma ideed või ettepanekut teha ning leida mingi kokkulepe korraldajatega.
Me ei ole hakanud neid reegleid viimse pulgani lahti ja laiali kirjutama, et kuna tohid astuda ja kuna tohid istuda aga on mõned punktid, mis on meile olulised ürituse nö formaadi säilimise juures.
Kuna meie (HTG) hulgas on inimesed, kes on leidnud oma huviorbiidi oma autofanatismi väljaelamisel, siis me üritame seda entusiasmi ja fanatismi ka oma üritusega teistele (külalistele) edasi anda, et nemad ka leiaksid oma selle miski, mis on neile väljakutseks ja väljalülitamise punktiks muust maailmas.
nt minu hobiks sai ootamatult offroad, mis jättis minu eelmise projekti lihtsalt seisma (millel ehk oleks isegi suurem väärtus kui mu teisel hobiautol), kuna... see on see, mis on mulle olulisem ja huvitavam.
Eelmine aasta oli minu meelest oodatust rohkem huvilisi offroad autosid vaatamas, kui ma oleksin lootnud. Ning välistatud ei ole selle juures ka see, et ehk tekib mõnelgi külastajal huvi just hakata offroad auto ja mudas müttamisega alustust tega.
Vähemalt Tartu kandis mulle tundib, et uute tulijate juurdekasv on suheliselt nigel - Tallinna ümbruse olukorraga ma kursis ei ole aga oletan millegipärast sarnast teemat. Mis oleks halba Offroad'i kui hobi nakatamises inimestele paha??? "rullnokkasid" näeme niikuinii igapäev liikluses piisavalt.
bjorn kirjutas:Tänan ei.
Tinimused:
Näituse ala on avatud näitusel osalejale:
Reede 14. september 10.00 – 23.30
Laupäev 15. september 9.00 – 18.30
Pühapäev 16. september 9.00 – 21.00
- Ekspositiooni võib kokku pakkida alles siis, kui korraldaja on andnud selleks loa.
- Ürituse toimumisajal ei ole auto liigutamine lubatud;
Osaleja peab :
- olema kogu näituse oma sôiduki vahetus läheduses.
Ehk siis sisuliselt R hommik kuni P õhtu pead istuma sõiduki kõrval.