Nissan Terrano 2 2,7TD küttekulu.
Moderaatorid: jr, Moderators
Nissan Terrano 2 2,7TD küttekulu.
küsimus selline et kui palju peaks terranol küttekulu olema?? mulle tundub et mul auto armastab kohe kütet eriti hästi, poole paagiga sain sõita 240km.
käivitumisega probleeme ei ole, rehvid on R16/65/215. Mootor 2,7TD 74kw
Re: Nissan Terrano 2 2,7TD küttekulu.
Mul 2.7TD 92 kw 31x10.5 R15 ja rüüpab mingi 15
2000 aasta manuaalkastiga auto võttis tagaveoga maanteel 9-10 l/100.Seda siis kiirusel kuni 100, edasi suurenes kütusekulu järsult.
mul auto on lühikese kerega, ja aasta on 95, paaki peaks tal mahtuma 70l, ma ise mõtlesin et väike putukas ei tohiks vast nii palju kütet armastada. Aga vb talvel tundub lihtsalt et võtab palju kui auto tihti kohapeal tiksub 
See on ikka ulme.Isegi ainult mudas sõites peaks see kulu väiksem olema. Pane vaim valmis varsti saad pumpa vahetada (ma eeldan et sul on juba elektrooniline pump).Uputaja võib sellest pikemalt rääkida, tal hakkas ka 40l sajale võtma.
Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
ei ole elektrooniline pump, sellel isendil on võimalikult vähe elektroonikat 
küttekulu oleneb pihustite korrasolekus ka ikka, ja ennem kui ma pumba kallale lähen lasen pihustid ära kontrollida 
Kõigepealt on vaja ikka reaalne kütusekulu teada saada.Paak pilgeni täis, mootor korralikult soojaks ja maanteel tagaveoga proovima.
Pärast paak uuesti täis, siis saad vähemalt tegeliku kulunumbri teada.Katsu pidureid ka, need ei tohi märkimisväärselt kuumeneda.
Võibolla polegi masinal midagi viga.Külmkäivituste, lühikeste otse ja lumesupis sõitmisega võib kolmekordne kulu täiesti normaalne olla.
Pärast paak uuesti täis, siis saad vähemalt tegeliku kulunumbri teada.Katsu pidureid ka, need ei tohi märkimisväärselt kuumeneda.
Võibolla polegi masinal midagi viga.Külmkäivituste, lühikeste otse ja lumesupis sõitmisega võib kolmekordne kulu täiesti normaalne olla.
ja tuleb välja et Raulexil on tuline õigus üle saja sõites küttekulu suureneb päris kõvasti... 
väga vana teema.
aga iformatsiooniks
minu terrano 1 2,7 TD võtab kütet kuskil 8 seal sees on ka sajaga ja natukene pluss km/H VAHEST
aga iformatsiooniks
minu terrano 1 2,7 TD võtab kütet kuskil 8 seal sees on ka sajaga ja natukene pluss km/H VAHEST