Kohutavalt palju küsimusi Hyundai Terracani kohta!!! :)
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Re: Kohutavalt palju küsimusi Hyundai Terracani kohta!!! :)
Etteande pumpa ei ole.....
- TiitR
- I live off from the mud
Selge siis.holari kirjutas:Etteande pumpa ei ole.....
Olen pidanud kunagi Terracani. 2002 aasta, 2.9 crdi 110 kw, autmaatkastiga. Ostsin uuena ja sõitsin mingi 190 000 km ära. Hooldas esindus. Kütust tankisin 95% Nestest, muul ajal Statoil, Alexela vms suurem kett. Palju kirutud kütusesüsteem laiali ei läinud, ka sillad pidasid vastu. Minu autol vahetati ka seda nelikveo vaakumlülituse solenoidi, millest eelnevalt juttu oli, aga ei mäleta, et miljon oleks maksnud. Kinni jäid ka tagumised pidurid + kässar, mis tuli kogu täiega välja vahetada. Kütusenäidik näitabki kütusekogust ka siis, kui süüde väljas on. Esikojameeste liikumiskiirus kiireimas asendis oli rahuldav, hetkel olev GC pühib muidugi kiiremini. Läbi põles tagumise kojamehe mootor. Originaal amortisaatorid on pask, vahetus tavalise Koni Heavy Tracki vastu aitab märgatavalt sõiduomadustele kaasa. Metsas liikus oma massi kohta hästi, kindlasti paremini, võrrelduna otseste konkurentidega (Sorento jms). Minu omal oli tagusillas LSD. Esituled on sitavõitu, paigaldasin xenonid. Ka lisakaugtuled ei tee paha. Difreid on võimalik lõhkuda ainult siis, kui 32" MT rehv alla panna ja sellega metsas tuld anda - ehk siis nii nagu toilu tegi. Nägin seda vene kutti hiljuti kes minult auto ära ostis ja ls. oli 312 000 km ja ütles, et auto toimib ning toitesüsteem pole rikki läinud. 90 000 km ja 180 000 hooldused olid koos hammasrihma, rullikute ning kõige muu kaasnevaga (mõned puksid, õlid filtrid, kastiõlid, sillaõlid) orienteeruvalt 1000-1200 Eur. Ehk siis kokkuvõtteks, maanteele leiab oluliselt mugavamaid autosid, aga kui pädevas hooldusasutuses remontida, siis kestab nagu iga teine autogi.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
-
- True Off Roader!
oi krt kui kallis, tegelt tahaks vene keelele üle minna - ja mina arvasin et minu isuzu poole odavam suure hoolduse (90 000 km ) hind on liig mis liigwalkman kirjutas:... 90 000 km ja 180 000 hooldused olid koos hammasrihma, rullikute ning kõige muu kaasnevaga (mõned puksid, õlid filtrid, kastiõlid, sillaõlid) orienteeruvalt 1000-1200 Eur. ...

Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Terracani käivitusprobleemide olemasolul on väga tõenäoline, et järgmeb kütusesüsteemi remont. Omal oli sama probleem, kui kütust oli vähem kui veerand paaki keeldus auto käivitumast. Pihustite vahetus ja asi korras. Kojamehed käivad aeglaselt sellepärast, et liigendid on kinni oksüdeerunud; vaata, et mootorit läbi ei kõrveta. Kui midagi veel huvitab, helista.
Anto
5o7o627
Anto
5o7o627
Nii siis, nüüd tagasi üle tüki aja, ja sain teada, miks autol kütuse näidik nii näitas. See ongi terracani üks eripäradest (mõningatel vanematel jaapani autodel sama asi)! Ja miks auto ei käivitunud, probleem nukvõlli anduris! Andur tellitud ja poole teise nädala pärast see käes ja vahetatud auto poe poolt, kust mul plaanis terracan osta! Suured tänud kõigile veelkord kaasa rääkimast
!
suurimate tänudega austatud maasturlaste suunas!
Kristjan

suurimate tänudega austatud maasturlaste suunas!
Kristjan