naastrehvi 265/70/r15

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
kummist
Got ARB and Nitrous?

naastrehvi 265/70/r15

Postitus Postitas kummist »

Tere,

Otsin oma hiluxile mingeid normaalseid naastrehve talveks. Kas keegi oskab midagi soovitada?

Ja palun tehke mulle rumalale üks asi selgeks:

Hetkel on all Goodyear wranglerid (m+s) 255/70/R15C, siis miks talverehvidena pakuvad toyota esindused veidi teist mõõtu (265/70/R15 (laius teine ja ilma C-ta!)) ?? Tehnilises passis on kirjas: 255/70/R15C :roll:

Seni olen sõitnud sõiduautoga ja antud maailm on minu jaoks uus ja alles avastamisel.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: naastrehvi 265/70/r15

Postitus Postitas TiitR »

"C" tähis rehvil tähendab "Cargo"`t ehk rehvi külgsein on tugevam ja pandud taluma suuremat koormust (raskemaid koormaid). Tavaliselt kasutatakse selle tähisega rehve kaubikutel, kuid miks see Hiluxile on passi märgitud? Kas sellep., et tegu on kastikaga? :roll:
kummist
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kummist »

TiitR kirjutas:"Tavaliselt kasutatakse selle tähisega rehve kaubikutel, kuid miks see Hiluxile on passi märgitud? Kas sellep., et tegu on kastikaga? :roll:
Väidetavalt on tootja poolt nii ette nähtud: 15C, 16C, või 17 (ilma C-ta).

Arusaamatuks jääb, et miks naastrehve pakutakse esindustes ilma C-ta? ja laiuski lubatud teine? Või on see Toyota edasimüüja isetegevus?

Mul puuduvad teadmised selles valdkonnas ja palun abi.
urbgrupp
Fitting 44"

Postitus Postitas urbgrupp »

kummist kirjutas:
TiitR kirjutas:"Tavaliselt kasutatakse selle tähisega rehve kaubikutel, kuid miks see Hiluxile on passi märgitud? Kas sellep., et tegu on kastikaga? :roll:
Väidetavalt on tootja poolt nii ette nähtud: 15C, 16C, või 17 (ilma C-ta).

Arusaamatuks jääb, et miks naastrehve pakutakse esindustes ilma C-ta? ja laiuski lubatud teine? Või on see Toyota edasimüüja isetegevus?

Mul puuduvad teadmised selles valdkonnas ja palun abi.
Võin ainult oletada ,et neil pole 255C naastrehvi pakkuda ja asenduseks tuleb 265 ilma C-ta ,mille koormusindeks sama mis 255C-l
Rehvide,velgede müük
Tel.5018365
urbgrupp@hot.ee
urbgrupp@gmail.com
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”