Tere kõik austatud maasturlased! Ette rutates mainiksin kohe ära, et olen siin värskelt uus liige, ning palun mõistvat suhtumist juhuks, kui mõni küsimus võib tunduda tobedana

! Nimelt plaan osta endale terracan 2.9 crdi manuaal aastast 2002. Käisin vaatamas kahte isendit ühe päeva jooksul eri eestimaa paikades. Esimene isend mida piilusime, ning millega ratsutasime oli nati imelik minu jaoks. Nimelt nelik vedu ja nelik aeglusti sisse lülitamine tundus minu jaoks liiga keeruline miski pärast. keerad nupu asendisse mida soovid, ning siis pead muljuma siduri alla ja lülitama tagurpidi käigu sisse, mille käigus kostub piiksuv heli signaal, uuesti vaba käigu peale, ning seejärel süttis näidukite plokis tuluke et milline sinu poolt valitud nelik sul hetkel valitud oli! Teisel isendil keerasid nuppu ja süttis kohe tuluke et mis hetkel põhja/jalge alla toimub. Milles on teema? Palun aidake rumala mõistusega algajat

! Ja veel üks küsimus et see teine isend, millel siis oli loogiliselt lihtne minu jaoks nelikut sisse lülitada, tegime temaga proovi ratsutamis tõid koos traavimisega

ja ärge uskuge või mitte aga käuks ja see ilus suksu või ratsu, kuidas kellegile, suri lihtsalt välja! Käiasime mis me käiasime aga tööle tema ei soovinud minnagi. Kütus sai otsa! Selle me lõpuks nuputasime välja, sest kapuudi alla piiludes leidsime käsi pumba mida pigistades peaks saama pressida kütet üles aga oli aint ühte õhu poisikest kuulda! No aga ikkagi miks? Kütuse näiduk näitas ju suisa veerand paaki

!
Siinkohal tänan kõiki maasturlasi vastamast!
Kristjan