Jõulusafari järgseid mõtteid
Moderaator: Moderators
-
xcv
Mulle meeldis seal pesulas selle naise nägu, kes Hyundai eest selle oksa/kepi ära võttis.
Eriti lahe oli see, kuidas Antil ei vedanud, tal oli vist halb karma.
Algul tuli mingi Civicu mees temaga mölisema, pärast veel audi a8 omanik, kellel endal oli ilmselt liigsest pesulas mölisemisest käsi kipsis.
Igaljuhul, tsirkust täie raha eest, ja veel rohkem.
Eriti lahe oli see, kuidas Antil ei vedanud, tal oli vist halb karma.
Algul tuli mingi Civicu mees temaga mölisema, pärast veel audi a8 omanik, kellel endal oli ilmselt liigsest pesulas mölisemisest käsi kipsis.
Igaljuhul, tsirkust täie raha eest, ja veel rohkem.
-
xcv
Civicu mees hakkas temaga sellepärast möisema, et Anti pani oksa, mille ta oli just auto alt kätte saanud, vastu civicu tagaluuki, muidugi õrnalt vastu. mees muidugi lendas välja ja kukkus mölisema mingitest põhimõtetest. kui nad juba oma 10 minutit olid ära rääkinud jõudis asi selleni et Anti saatis ta lihtsalt natukene eemale rohelise aiaga ümbritsetud asutusse. tüübil pidi seal olema veel mingi tuttav ka, ja siis anti ütles, et sa ei pea ju siis järjekorras ka olema, saad kiirelt. lõpuks siiski tüüp mõtles et ei ole mõtet jamad ja läks minema.jr kirjutas:Mis neil öelda oli? Eestlaslik kadedus?
PS! meid oli 5, teda ainult 1
Teine oli mingi audi a8 vend. olime mingi järjekorras olnud tükk aega ja läksime sisse. ise veel mõtlesime et näeme ju kui uks lahti tehakse, et siis ruttu välja ja autoga sisse. järsku lendas mingi tüüp kipsis käega sisse ja kukkus sõimama et tema peab nüüd kauem ootama, kuna üks uks olevat lahti tehtud ja kuna autos kedagi polnud, võeti teisest sabast. anti muidugi viisakalt et sorri, kui tahad karjuda siis mina pole see kelle peale võid. se ka siis räuskas seal mingi tükk aega ja lõpuks läks minema. uksel siis karjus "kuradi pede raisk".keegi siis vilksatas, et oleksid pidama ütlema et olengi, keera perse ette. pärast kui audi oli juba pesus ja tüüp oli kohvikus, anti ütles suht üle kohviku, et kurat, sõimab pedeks. ma peaks minema ja kurat onaneerima ta auto peale. audi vend ei teinud muidugi enam häält, ilmselt mõtles et tahaks autoga koju ka sõita, aga suhteliselt raske kui mõlemad käed kipsis
Seal oli veel igasugu häid asju, aga kõik ei tule enam meelde.
PS! Jaak loe oma postkasti.
-
xcv
peaksid minema siis.jr kirjutas:Kõik postkastid lugesin läbi ja ei leidnud midagi. Õues oleva postkasti kallal pole veel käinud
ei tegelikult ma saatsin ühe palve. ma vaatasin ise ka üle, ma mul näitab et ma ei ole kunagi midagi saatnud, aga sulle kohe kindlasti panin teele.
aga see selleks.
igaljuhul, palve oli see, et äkki saaks kuhugil 4x4.ee serveriruumi pildid ülesse panna, mulle ei meeldi see hädavariant foto24.ee
-
xcv
Karma oli Tallinnas jah kuidagi jõululik. Palju tigedaid urbaniste Jazzi sabas ja linn paksult mente täis. Tundub, et jõulurahu on täies hoos 
Mis aga galeriisse puutub, siis kui üksi ei viitsi jännata, siis pakun oma abi
Teeme mõni õhtu paari õlle ja õllekõrvase kõrvale ära. Näiteks Jr kontoris. Kui juba teha, siis Gallery 2.0 oleks abiks, sealt saab soovi korral välja valitud pilte ka .zip failina alla tõmmata ja kunagi ehk ka tekib Eestisse mõni fotoateljee, kes on huvitatud gallery tellimismooduli tegemisest.
Mis aga galeriisse puutub, siis kui üksi ei viitsi jännata, siis pakun oma abi
Mõte hea, rääkisin just meie pea-adminniga (loe Kristjan Kotkas aka diff). Too lubas galerii teemad ülehomme käsile võtta, kuna need on tema majandada olnud.anttix kirjutas: Teeme mõni õhtu paari õlle ja õllekõrvase kõrvale ära. Näiteks Jr kontoris. Kui juba teha, siis Gallery 2.0 oleks abiks, sealt saab soovi korral välja valitud pilte ka .zip failina alla tõmmata ja kunagi ehk ka tekib Eestisse mõni fotoateljee, kes on huvitatud gallery tellimismooduli tegemisest.
+372 5028488
Ok, see on siis neljapäeval. Las Diff helistab ja ütleb koha kui "seltsis on segasem" mõte teile meeldib, lendan õllega kohale (ma just sain ühe kasti AleCoq premiumi, Sakusõbrad ärge mõnitage - kingitud hobuse suhu ei vaadata). Diffil peaks mu tel. nr olemas olema (kui ei, siis 51 67286).jr kirjutas:Mõte hea, rääkisin just meie pea-adminniga (loe Kristjan Kotkas aka diff). Too lubas galerii teemad ülehomme käsile võtta, kuna need on tema majandada olnud.
PS! See link võiks abiks olla foorumi ja galerii paaritamisel (http://www.nukedgallery.net/ - jah, seal ei ole ainult nuke vaid on ka phpBB moodul).
Tahtmata teie head tuju rikkuda korda läinud safarist, küsiks, et kas teiste autode kasutamine oma mudaste roigaste riiulina on sinu arvates normaalne teguviis? Kas märkus oli kohatu või?xcv kirjutas:Civicu mees hakkas temaga sellepärast möisema, et Anti pani oksa, mille ta oli just auto alt kätte saanud, vastu civicu tagaluuki, muidugi õrnalt vastu. mees muidugi lendas välja ja kukkus mölisema mingitest põhimõtetest.
600se mersu peale peale oleks ka toetanud? Või oli asi kööbakas civicus, mis julgust lisas? Mingi häiriv "meid oli rohkem, me olime tugevamad, suu kinni või muidu..." alatoon käib su postist läbi kuidagi...
Sel järtsu kinni parkimise teemal ei viitsi vaielda ja targutada... Aga närvi ajaks see kindlalt ka mind.
tegime pulli, aitab