veidi ostuabi
Moderaator: Moderators
veidi ostuabi
Tekkis huvi ja ka vajadus veidi maastiku suutlikuma masina järele, millega metsas tööl käia. Ressurssi väga priisata pole ja vaadanud olen odavamaid. Silma jäi auto24.st üks Nissan Terrano 1. (http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1519800).
On ehk keegi seda masinat vaatamas käinud? kas tasub üldse sellele mõelda või mitte.
Ise elan teises eesti otsas ja ei raatsiks ainult vaatama minna. Eriti veel peale automüüja nr.i googeldamist. Leidsin terve hulga automüügi kuulutusi. Tegu ilmselt mingi autoärikaga. Paraku tema poolt pakutavate autode läbisõidud olid kaunis sarnased.
On ehk keegi seda masinat vaatamas käinud? kas tasub üldse sellele mõelda või mitte.
Ise elan teises eesti otsas ja ei raatsiks ainult vaatama minna. Eriti veel peale automüüja nr.i googeldamist. Leidsin terve hulga automüügi kuulutusi. Tegu ilmselt mingi autoärikaga. Paraku tema poolt pakutavate autode läbisõidud olid kaunis sarnased.
Re: veidi ostuabi
No mis sa selle raha eest ikka ootad? Kindlasti pole ideaalses korras auto ja saad kõvasti remontida.
- Roostekoll
- Fitting 38"
Tõenäoliselt on selleski hinnas sutsu õhku sees. Kütusekulu on ka veidi ilustatud tõenäoliselt. Minu saani eelmine omanik püüdis ka maalida alla 10 numbreid aga ma õnneks ikkagi olin realist ja tegin teadliku valiku.
Kui vaatama hakata, tasub kogu põhi (väga)kriitilise pilguga üle vaadata. Juhtmed ja bla-bla... Neid vigu, mis esmapilgul silma ei torka, võib olla kamaluga tegelt. vin-koodi järgi matsu ei ole ta ka teinud
Samas minetea. Kui otseselt üle kändude-kraavide sõitma ei pea - rohkem nagu sopas ja metsamasinate teedel sõitu, siis (eeldusel, et veermikus midagi läbi roostetanud pole) peaks see masin siiski oma leiva välja teenima.
Kas aga kohale sõita või mitte... ma tõesti ise ei oska öelda
Kui vaatama hakata, tasub kogu põhi (väga)kriitilise pilguga üle vaadata. Juhtmed ja bla-bla... Neid vigu, mis esmapilgul silma ei torka, võib olla kamaluga tegelt. vin-koodi järgi matsu ei ole ta ka teinud

Samas minetea. Kui otseselt üle kändude-kraavide sõitma ei pea - rohkem nagu sopas ja metsamasinate teedel sõitu, siis (eeldusel, et veermikus midagi läbi roostetanud pole) peaks see masin siiski oma leiva välja teenima.
Kas aga kohale sõita või mitte... ma tõesti ise ei oska öelda
Trolle pole olemas
Selles ma ei kahtlegi, et selle summa eest midagi asjaliku ei saa.
Kahtlust suurendas asjaolu, et müüja pakkus vähemalt kuute sama läbisõiduga autot. Sellest ka postitus siin foorumis, et ehk on keegi vaatamas käinud, või oskab midagi öelda antud isendi kohta.
Üldiselt sõitmiseks trassid ja porised sihid. päris metsa pole plaanis ronida ja kraave läbida.
kuid jah, tuleb ilmselt Tallinna tee jalge alla võtta ja pill üle kaeda.
Kahtlust suurendas asjaolu, et müüja pakkus vähemalt kuute sama läbisõiduga autot. Sellest ka postitus siin foorumis, et ehk on keegi vaatamas käinud, või oskab midagi öelda antud isendi kohta.
Üldiselt sõitmiseks trassid ja porised sihid. päris metsa pole plaanis ronida ja kraave läbida.
kuid jah, tuleb ilmselt Tallinna tee jalge alla võtta ja pill üle kaeda.
Läbisõit pole tegelikult probleemiks, minu Terrano 2 (käiguosa 99% sama) on üle 500 tuhande sõitnud.
Rooste, rooste ja veelkord rooste.Paari Terrano 1 olen näinud, millel raami enam keevitada ei saa, metalli lihtalt pole.
Kontrollida tasub veel jaotuskasti ja rummulukkude korraolekut.
Rooste, rooste ja veelkord rooste.Paari Terrano 1 olen näinud, millel raami enam keevitada ei saa, metalli lihtalt pole.
Kontrollida tasub veel jaotuskasti ja rummulukkude korraolekut.
Üldiselt ajab naerma mind see läbisõidu teema,mind isiklikult ei huvita palju kellal on,kui auto toimib jne.
Kui tahate umbes läbisõite,millega väga petta ei saa,võtad sama aasta auto ja vaatad netimoto.fi ja saad teda palju on reaalne.
Uuematel pillidel läheb see läbisõidu teema kriitiliseks,kuna neil pole resurssi lihtsalt mingi mill läbi ajada
Näiteks 95-96 aasta pillidel 400-700 tuhhi on täiesti normaalne ja neid on kah veel keritud ilmselt,aga sõidavad ilusti siin
Kui tahate umbes läbisõite,millega väga petta ei saa,võtad sama aasta auto ja vaatad netimoto.fi ja saad teda palju on reaalne.
Uuematel pillidel läheb see läbisõidu teema kriitiliseks,kuna neil pole resurssi lihtsalt mingi mill läbi ajada

Näiteks 95-96 aasta pillidel 400-700 tuhhi on täiesti normaalne ja neid on kah veel keritud ilmselt,aga sõidavad ilusti siin

Proto
53951597
53951597
Praksiga täitsa nõus.Keritakse siis keritakse aga samas võib ju olla juba teine mootor peal ning kestab veel aastaid. Ja tonn eurisel autol hakkata vaatama et ega laksu pole pannud on ka suht mõtetu tegevus ja aja raiskamine. 99% selle aasta autodest on mingi kõksu teinud ja mis siis. Kui on korralikult taastatud, pole ju hullu. Vaadata tuleb mis sellest autost alles on jäänud, kaua veel kestab, kas vastab vajadustele ning kui kõik sobib siis ära osta. Siililegi selge et selle rahaga kulda ei osta.
Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
-
- Got ARB and Nitrous?
Piltidelt on näha, et kogu auto on aerosooliga värviparandusi täis. Lisaks ajab rooste kõijalt ennast välja. Juhiiste on mõnusalt auku vajunud. Bensiini kulust, et alla kümne liitri võtab see auto ainult maanteel, linn ja 50/50 kindlalt üle 10 liitri sajale.
Kauple hind 500 peale, osta purk aerosooli ja vii aasta pärast kuusakoskisse.
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
Asjalik, konkreetne juttdavidsoniharald kirjutas:Piltidelt on näha, et kogu auto on aerosooliga värviparandusi täis. Lisaks ajab rooste kõijalt ennast välja. Juhiiste on mõnusalt auku vajunud. Bensiini kulust, et alla kümne liitri võtab see auto ainult maanteel, linn ja 50/50 kindlalt üle 10 liitri sajale.

Kusjuures kuulutuses on ju öeldud, et " läbisõidumöödiku näit " mitte läbisõit.
XC 70