K: Cherokee tõste
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
K: Cherokee tõste
Tere!
Kas keegi teeks mulle selgeks, mida kõike mul 95 aasta Cherokeele vaja vähemalt 2" tõstmiseks? Tahaks panna alla suuremat rehvi, näiteks 31". Kui pikki vedrusi ja amorte vaja läheb, kus ma need saaks? Kas on siis vaja kindlalt ka WJ lääbasid? Kust ma tõsteklotsid saaks? Kust ma kogu värgi kõige mõistlikuma hinnaga saaks?
Kas keegi teeks mulle selgeks, mida kõike mul 95 aasta Cherokeele vaja vähemalt 2" tõstmiseks? Tahaks panna alla suuremat rehvi, näiteks 31". Kui pikki vedrusi ja amorte vaja läheb, kus ma need saaks? Kas on siis vaja kindlalt ka WJ lääbasid? Kust ma tõsteklotsid saaks? Kust ma kogu värgi kõige mõistlikuma hinnaga saaks?
- amevier
- I live off from the mud
Re: K: Cherokee tõste
Otsi siit näiteks vastuseid:
http://forum.4x4.ee/search.php?keywords ... ubmit=Otsi
http://forum.4x4.ee/search.php?keywords ... ubmit=Otsi
Land Cruiser KZJ73 - ledbar, turbokell ja punased sillad.
Kas ma olen õigesti aru saanud, et läheb vaja: tõstemuhve originaalvedrudele, taha lisalehega (leht)vedrusid? Originaal amorte pole vaja välja vahetada?
Ette grandi v8 esivedrud.Taha vedrupakki originaal pealeht lisaks.Amorte vahetama ei pea.Saab piisavalt jäik ja 31 ratas käib vabalt ringi 

Selline küsimus veel, et kui teen 2" tõste ja panen 31" rehvid, siis kas kõik on seaduslik? Ülevaatuselt saan läbi ikka, või peab passis midagi muutma?
- LR90
- I live off from the mud
Kas Sul tehpassis on rehvi mõõt kirjas?siimu21 kirjutas:Selline küsimus veel, et kui teen 2" tõste ja panen 31" rehvid, siis kas kõik on seaduslik? Ülevaatuselt saan läbi ikka, või peab passis midagi muutma?
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Arvan, et ei ole. Vaatan homme järgi. Kui ei ole siis ei teki probleeme ei rehvide ega tõstega?LR90 kirjutas:Kas Sul tehpassis on rehvi mõõt kirjas?siimu21 kirjutas:Selline küsimus veel, et kui teen 2" tõste ja panen 31" rehvid, siis kas kõik on seaduslik? Ülevaatuselt saan läbi ikka, või peab passis midagi muutma?
Registreerimistunistusel on kirjas auto mõõtmed ja sealhulgas ka kõrgus.
sellisesse ÜV punkti ärge mingegi, kus autosid üle mõõdetakse...
-------------------------------------
Minu 4X4 ajalugu:
RAM 1500
Frontera Sport A 2,0i 31" AT (ex)
Cherokee XJ 4,0 31" SpecTrck (ex)
Minu 4X4 ajalugu:
RAM 1500
Jääb vist siis tõste tegemata, kui siit tarka vastust ei tule.
Omal ka ca 2" tõstetud ja 31" rehvid.Pole küll Cherokee aga siiamaani pole probleeme olnud ei ülevaatusel ega mujal.Muidugi teh. passis ei ole ka rehvi mõõtu kirjas.
55633778 Andrus
2" tõste pole vist teab-mmis edasijõudnute modifikatsioon:)siimu21 kirjutas:Jääb vist siis tõste tegemata, kui siit tarka vastust ei tule.
Aga ei tea, kas nüüd tasub sellepärast tõste tegemata jätta, et üv onusid karta - minuteada kuskil rehvimõõtu ei piirata ja seda ka ei tsekita - vist oli nii, et rehv ei tohi fenderi alt liialt välja istuda.
Endal tegin just Cherole 2" tõste 31" rehvi jaoks ja kõik on ilus, ette vaheklots ja taha mitte lisavedruleht vaid pikem vedrulehe tagumise otsa kinnitus - amorte polnud vaja vahetada. Ainult 10.5 lai rehv hakkab keeramisel eest vastu stabikat ja tagant vastu lääpa käima - ehket raadiuses kaotad natuke, aga selle vastu aitab vastav spacer ratta vahele.
Eriti ise vist ei soovitaks neid paljukiidetud V8Grandi ja MB vedrusid - teevad asja liiga jäigaks, samas mul nendega ka isiklik kogemus puudub, seetõttu ei maksa puhta kullana võtta.
______ ____
[__|__|____|______
[__|__I_____[=]___[=]
( O_o_o_o_O )_) _O )_)
[__|__|____|______
[__|__I_____[=]___[=]
( O_o_o_o_O )_) _O )_)
Milles on probleem, nimelt tegin2004a Wjle 2" tõste, kõik tibi-tobi, aga tagant õudselt tambib. Üldine olukord läks jäigemaks, aga järsematel mûgarikel tagant tambib ja väga ebamugav ja halb lõhkuda. Puksid kõik uued.
Kellelgi äkki sarnane juhus.
H.
Kellelgi äkki sarnane juhus.
H.
Käisin ülevaatusel ja tõste ning 31 rehvid ei tekitanud probleeme.
Muid probleeme ka polnud. Puhas leht, aastake jälle selles osas rahu.
Muid probleeme ka polnud. Puhas leht, aastake jälle selles osas rahu.
-------------------------------------
Minu 4X4 ajalugu:
RAM 1500
Minu 4X4 ajalugu:
RAM 1500
Igalpool räägitakse, et taga vedrudele üks leht juurde. Naised saunas rääkisid, et pidavat sobima miski VW Caddy lehtvedrud pea 1:1 kuid on jäigemad?
On keegi kokkupuutunud sellistega? Või kas on mingeid muid sobivaid vedrusid, mis natukesegi originaalidest jäigemad?
On keegi kokkupuutunud sellistega? Või kas on mingeid muid sobivaid vedrusid, mis natukesegi originaalidest jäigemad?