Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018
Moderaatorid: jr, Moderators
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2
Tundub küll ja jama vist Fordi jaoks nii SUUUUR , et püütakse seda iga hinna eest varjata!
Naudi elu vee peal!
Mul sai täna tellimisest täpselt aasta täis, peab õhtul pudeli tegema 

-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Mul pühapäeval plaanis korraldada 1.aastapäeva puhul suurejooneline FORDi gala koos jookide ja söökidega!Rainer kirjutas:Mul sai täna tellimisest täpselt aasta täis, peab õhtul pudeli tegema

Ei tea, kas nii suure peo korral sinimustvalge ka masti tõmmata võib (poolestsaati)

Naudi elu vee peal!
polar kirjutas:Mul pühapäeval plaanis korraldada 1.aastapäeva puhul suurejooneline FORDi gala koos jookide ja söökidega!Rainer kirjutas:Mul sai täna tellimisest täpselt aasta täis, peab õhtul pudeli tegema![]()
![]()
![]()
Ei tea, kas nii suure peo korral sinimustvalge ka masti tõmmata võib (poolestsaati)

Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
+47 40726287
Pange see pull "suure kella külge"!polar kirjutas:Mul pühapäeval plaanis korraldada 1.aastapäeva puhul suurejooneline FORDi gala koos jookide ja söökidega!Rainer kirjutas:Mul sai täna tellimisest täpselt aasta täis, peab õhtul pudeli tegema![]()
![]()
![]()
Kutsuge reporter või mõni muu telekanal kohale. Aasta tellimisest ja autost pole veel haisugi. Mõne auto puhul jõutakse selle aja peale juba facelift ära teha.
gaz fs 1
sellisest jamast peaks meedias tõesti natuke teemat tegema.
21 sajand ja naljast asi ju kaugel.
härrale kes tähistama hakkab aga meelerahuks et kohale ei vea ennast aga pane üks klõmm kõigi ootajate eest.
21 sajand ja naljast asi ju kaugel.
härrale kes tähistama hakkab aga meelerahuks et kohale ei vea ennast aga pane üks klõmm kõigi ootajate eest.
+47 40726287
+47 40726287
Kas seda mudelit on algusest peale mustade maal tehtud?
Mind hoiatati Nissani puhul küll kui tootmine sinna läks!
Mind hoiatati Nissani puhul küll kui tootmine sinna läks!
gaz fs 1
Mis selle "Reporteriga" ikka vehkida. Maksavad sulle selle õnnetu tagatisraha tagasi ja ongi JOKK. Loobud oma tellimusest ja kui see peaks lõpuks mingi ime läbi kunagi jõudma, surutakse märgatavalt suurema hinnaga müüki. Virisev ja pidevalt pinda käiv klient ellimineeritud ja kopsakam kasu teenitud.
Ühesõnaga ütlemata nõme ja ebameeldiv olukord. Müüjal ei ole tegelikult mingit kohustust ega vastutust.
Tähistan siis seda, et sai pool aastat tellimisest täis ja teise klõmaka selle peale, et pool vähemalt on veel ees.
Ühesõnaga ütlemata nõme ja ebameeldiv olukord. Müüjal ei ole tegelikult mingit kohustust ega vastutust.
Tähistan siis seda, et sai pool aastat tellimisest täis ja teise klõmaka selle peale, et pool vähemalt on veel ees.

sul on õigus mõneti kliendi ja müügimehe vahelisest tasandist.AINIONU kirjutas:Mis selle "Reporteriga" ikka vehkida. Maksavad sulle selle õnnetu tagatisraha tagasi ja ongi JOKK. Loobud oma tellimusest ja kui see peaks lõpuks mingi ime läbi kunagi jõudma, surutakse märgatavalt suurema hinnaga müüki. Virisev ja pidevalt pinda käiv klient ellimineeritud ja kopsakam kasu teenitud.
ma mõtlesingi et jutule oleks vaja see valgekrae kes selle eest vastutab. see onu või tädi on kuskil tallinnas peidus. ei peagi olema tüli ja pahameele pinnale kakkumine. piisaks teema valgustamisest.
ma proovin ise mida autonet.ee ja whatcar.ee meeskonnad sellest arvavad. ega tehnikamaailma meestel see info ka mööda külge maha ei jookse.
+47 40726287
+47 40726287
On selline aastane ootamine ja ikka veel tellimusest mitte loobumine optimistm või pessimism?
Kultuursed müüjad pakuvad sellise jama peale mingi (korraliku) kompi lisavarustuse näol aga nagu ma aru saan siis Fordist on hea kui tagavararattale kroomist ventiili ilunippel pealekauba antakse
Peale aastast ootamist ja ikka veel teadmatuses viibides (millal konkreetselt auto kohale jõuab) saadaks ma terve margi kukele, las teenivad kellegi teise pealt (kui saavad).
Kultuursed müüjad pakuvad sellise jama peale mingi (korraliku) kompi lisavarustuse näol aga nagu ma aru saan siis Fordist on hea kui tagavararattale kroomist ventiili ilunippel pealekauba antakse

Peale aastast ootamist ja ikka veel teadmatuses viibides (millal konkreetselt auto kohale jõuab) saadaks ma terve margi kukele, las teenivad kellegi teise pealt (kui saavad).
niii. ootan tagasisidet siis järgnevatest portaalidest: autonet.ee , whatcar.ee ja tehnikamaailm.
kes te ootate kirjutage ka meilid sinna ja paluge nende reporteritel uurida situatsiooni.
nii me ei astu konflikti otseselt vaid teavitame probleemist .
loodan et sellest on abi . tean raha see ei tooda kuid kui keegi magab kuskil ja ei tee seda mis peab siis äratus on talle garanteeritud. parem ikka kui mitte midagi.
ainult kannatust.
kes te ootate kirjutage ka meilid sinna ja paluge nende reporteritel uurida situatsiooni.
nii me ei astu konflikti otseselt vaid teavitame probleemist .
loodan et sellest on abi . tean raha see ei tooda kuid kui keegi magab kuskil ja ei tee seda mis peab siis äratus on talle garanteeritud. parem ikka kui mitte midagi.
ainult kannatust.
+47 40726287
+47 40726287
http://www.whatcar.ee/uudiste-artiklid/ ... -nii-pikad
esimene uuring on tehtud whatcar.ee on nagu näete eelnevalt liingilt.
kannatust.
kannatust.
+47 40726287
+47 40726287
Tore, et keegi asja valgustab.sitikass kirjutas:http://www.whatcar.ee/uudiste-artiklid/ ... -nii-pikad
kannatust.
Halle karvu on tekkinud ka klientidele, mina olen oma puhkust lugematu arv kordi edasi lükanud,kuna pole soovitud autot saanud

-
- I live off from the mud
- Kontakt:
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed