Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018
Moderaatorid: jr, Moderators
Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2
Asi ju ilmselge-Eesti turg nende autode jaoks on pisikene kui kükitav mannatera. Esimeses rinnas on ikka suurte riikide turud ja seetõttu saab õnnetu põhjamaa poeg oma auto kätte alles siis, kui teistest üle jääb. Visatakse paar isendit aegajalt hammaste vahele, et väga kisama ei hakataks.
Tegelikult on ikka pettumus suur, sest kui tellimine oli ajas müügimees nii meelat juttu, et jää või uskuma-ja jäingi uskuma suurest rõõmust, kuidas nelja kuu pärast ilutseb maja ees uhke Fordi tõugu suksu.
Tegelikult on ikka pettumus suur, sest kui tellimine oli ajas müügimees nii meelat juttu, et jää või uskuma-ja jäingi uskuma suurest rõõmust, kuidas nelja kuu pärast ilutseb maja ees uhke Fordi tõugu suksu.
Kas see müügimehe lubadus ka kusagil paberites fikseeritud sai? Muidu selgubki tõsiasi, et InfoAuto sai intressita laenu määramata ajaks...
-
polar
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Olukord on tõesti ebanormaalne, eriti kuuldes et Maasturid auto väidetavalt 2 kuud Bremenhavenis seisab ja mitte keegi ei vastuta!sitikass kirjutas:Usun et varsti hakatakse ka tellimusi üles ütlema. See on juba ebanormaalne tõesti.
Inimesed ootavad ja peavad omi plaane ringi tegema mitmeid kordi.
Usun et võetakse ette ka midagi kui ikka paljud tahavad oma pappi tagasi.
Minu auto 15.06. toodetud ja samuti pole kippu ega kõppu.Aga samas vaevalt et keegi eelmisel aastal enne novembrit tellinutest lepingut üles ütlema hakkab, sest see rõõmustaks Hr. Siilatsit kohe hästi väga - autod ju hinnas kallinenud ca. 5K ja see puhas võit talle, ning kui auto lõpuks saabub, olen enam kui kindel, haaratakse lennult ja uue hinnaga.
Ja mis puutub suurte turgude väitesse, siis lugege siit http://www.ford-ranger-forum-uk.co.uk/v ... f=24&t=861 ja saate aru ,et Ford keerab kõigile kohta ja aega valimatta!
Naudi elu vee peal!
Lugedes seda inglaste foorumit, sai mulle ka lõpuks selgeks, et miks soovitakse oranži värvi masinat.polar kirjutas:sitikass kirjutas: Ja mis puutub suurte turgude väitesse, siis lugege siit http://www.ford-ranger-forum-uk.co.uk/v ... f=24&t=861 ja saate aru ,et Ford keerab kõigile kohta ja aega valimatta!
"head turner" ja seda on seal korduvalt mainitud.
Ma tellisin küll teist marki masina, aga küsisin siiski, et mis värvi masin kiiremini tarnitud saab ja vastavalt sellele sai ka valik tehtud. Kas te ostate omale praktilist vahendit elu elamiseks või tillipikendust?
* Märtsis tellisin, järgmine nädal saan kätte.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Sõge optimism?kummist kirjutas:* Märtsis tellisin, järgmine nädal saan kätte.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Min tellisin ilma värvita auto ,tarneaeg sellest ei muutnudkummist kirjutas:Lugedes seda inglaste foorumit, sai mulle ka lõpuks selgeks, et miks soovitakse oranži värvi masinat.polar kirjutas:sitikass kirjutas: Ja mis puutub suurte turgude väitesse, siis lugege siit http://www.ford-ranger-forum-uk.co.uk/v ... f=24&t=861 ja saate aru ,et Ford keerab kõigile kohta ja aega valimatta!
"head turner" ja seda on seal korduvalt mainitud.
Ma tellisin küll teist marki masina, aga küsisin siiski, et mis värvi masin kiiremini tarnitud saab ja vastavalt sellele sai ka valik tehtud. Kas te ostate omale praktilist vahendit elu elamiseks või tillipikendust?
* Märtsis tellisin, järgmine nädal saan kätte.
tarmo kirjutas:Sõge optimism?kummist kirjutas:* Märtsis tellisin, järgmine nädal saan kätte.
No ei ole. nagu ma ütlesin, et teist marki masina (Toyota Hilux). Kuu aega peale tellimust läks juba ehitamiseks ja juuni lõpus sai valmis. Vastused ELKE-st olid väga adekvaatsed, et kui kaugel tööjärg on (aegajalt ikka uurisin). Ja muideks tehas asub samuti Lõuna-Aafrikas nagu Fordilgi. Kui auto Lõuna-Aafrikast juba kaugel oli, siis helistati ja anti teada, et kui kaugel asjalood on.
Enne tellimuse tegemist sain ka värvide osas infot, et millega läheb kauem ja millega kiiremini ja ausalt öeldes paneb imestama küll, et meestel see autovärv nii oluline on. Minu jaoks loeb värv vaid nii palju, et valget, kollast ja hõbedast ei tahaks - muu nagu sobib. Ma saan aru, et ferrari peab olema punane
* Fordi puhul häiris mind seegi, et salongis ei olnud näidist ja noh vabandage väga, üle 100EUR-i maksvat asja ma ikka pimesi ei telli (käisin kõiki vaatamas, L200, hilux, navara).
Et käisin ka pea aasta tagasi kastikat vaatamas. Sai proovisõitki tehtud mitmega. Hetkeks on sõidetud 27 000 km-i. Hiluxiga loomulikult. 
AMAROK 190kW 01/2019
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
kummist kirjutas:tarmo kirjutas:Sõge optimism?kummist kirjutas:* Märtsis tellisin, järgmine nädal saan kätte.
No ei ole. nagu ma ütlesin, et teist marki masina (Toyota Hilux). Kuu aega peale tellimust läks juba ehitamiseks ja juuni lõpus sai valmis. Vastused ELKE-st olid väga adekvaatsed, et kui kaugel tööjärg on (aegajalt ikka uurisin). Ja muideks tehas asub samuti Lõuna-Aafrikas nagu Fordilgi. Kui auto Lõuna-Aafrikast juba kaugel oli, siis helistati ja anti teada, et k............
härra mis sinu point on.
Räägid värvidest , üle saja eurorubla asjadest ja tootmiskiirusest.
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
+47 40726287
sitikass kirjutas: härra mis sinu point on.
Räägid värvidest , üle saja eurorubla asjadest ja tootmiskiirusest.![]()
Kes sai ridade vahelt aru, see sai. See kes ei saanud, võtku mu postitusi kui mõttetut lällutamist.
Seega, lihtsalt panen segast ja lällutan omaette
lahekummist kirjutas:sitikass kirjutas: härra mis sinu point on.
Räägid värvidest , üle saja eurorubla asjadest ja tootmiskiirusest.![]()
Kes sai ridade vahelt aru, see sai. See kes ei saanud, võtku mu postitusi kui mõttetut lällutamist.
Seega, lihtsalt panen segast ja lällutan omaette
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
+47 40726287
-
polar
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Viimane lubadus ei ole veel viimne. selle nädalasel laeval Rangereid ei ole ja pole ka Infol mõistliku seletust, mille taha asi toppab!Rainer kirjutas:Ei ole käes, viimane lubadus oli,et nädal 36 lõpuks saabubAINIONU kirjutas:Rainer kas sinul auto käes?
Ma käisin kaks nädalat tagasi jälle esinduses infot nõutamas.
Jutt oli sama üksluine "me ei tea kuna saab ja kuna tootmisesse läheb ja bla-bla-bla"
Nii kummaline on see, et absoluutselt mittemingisugust infot ei ole.
Vot sulle 21. sajand ja kõik on saadaval.ehk siis aasta saab enne täis kui auto kohale jõuab.
Naudi elu vee peal!
See nädal ei tule jah,pidi laevatäis Transiteid tulema.polar kirjutas:Viimane lubadus ei ole veel viimne. selle nädalasel laeval Rangereid ei ole ja pole ka Infol mõistliku seletust, mille taha asi toppab!Rainer kirjutas:Ei ole käes, viimane lubadus oli,et nädal 36 lõpuks saabubAINIONU kirjutas:Rainer kas sinul auto käes?
Ma käisin kaks nädalat tagasi jälle esinduses infot nõutamas.
Jutt oli sama üksluine "me ei tea kuna saab ja kuna tootmisesse läheb ja bla-bla-bla"
Nii kummaline on see, et absoluutselt mittemingisugust infot ei ole.
Vot sulle 21. sajand ja kõik on saadaval.ehk siis aasta saab enne täis kui auto kohale jõuab.
![]()
![]()
Saab näha mis järgmine nädal juhtub. Laev oli ka paar nädalat remondis olnud.
-
polar
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Siit lugedes tundub, et Rangereid ehitades on nõgid jätnud midagi tehases tegematta ja käinud vahepeal banaane söömas! http://www.ford-ranger-forum-uk.co.uk/v ... =24&t=1185
Ilmselt ka meil samad probleemid ja nüüd püütakse paaniliselt midagi päästa enne kliendile üleandmist- igatahes tuleb siis, kui auto saabub, see ikka väga põhjalikult üle vaadata. Ford MC poolt aga ikka väga inetu, et infot ei jagata ja püütakse ``vaikselt`` probleem lahendada.Igatahes pidi hetkel Southamptonis brittide jaoks pool laevatäit Rangereid seisma ja ootama täiendava põhjakaitsekihi pealemökerdamist!
Ilmselt ka meil samad probleemid ja nüüd püütakse paaniliselt midagi päästa enne kliendile üleandmist- igatahes tuleb siis, kui auto saabub, see ikka väga põhjalikult üle vaadata. Ford MC poolt aga ikka väga inetu, et infot ei jagata ja püütakse ``vaikselt`` probleem lahendada.Igatahes pidi hetkel Southamptonis brittide jaoks pool laevatäit Rangereid seisma ja ootama täiendava põhjakaitsekihi pealemökerdamist!
Naudi elu vee peal!
Uskumatu, äkki siis Bremerhavenis võõbatake Eesti Rangereidpolar kirjutas:Siit lugedes tundub, et Rangereid ehitades on nõgid jätnud midagi tehases tegematta ja käinud vahepeal banaane söömas! http://www.ford-ranger-forum-uk.co.uk/v ... =24&t=1185