Defa küttekeha paigaldus mootori plokki
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
- atdoom
- True Off Roader!
Defa küttekeha paigaldus mootori plokki
Kas kellelgi on seda (Defa) vigurit laenata, millega saaks mootoriblokist selle plekist korgi kätte!?
Või head nippi, kuidas saaks selle ka ilma selle vahendita auku kahjustamata kätte!?
Ette tänades,
Andres Toom
Tallinn (Viimsi)
56505886
Või head nippi, kuidas saaks selle ka ilma selle vahendita auku kahjustamata kätte!?
Ette tänades,
Andres Toom
Tallinn (Viimsi)
56505886
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- isakene
- I know how to fix stuff
Re: Defa küttekeha paigaldus mootori plokki
Ma elasin siiamaani õndsas teadmatuses sellise viguri olemasolust, aga korgid on siiani kõik kätte saadud. Vajalikud on selleks väiksem haamer ja väike nüriks ning kergelt kumeraks käiatud meisel. Toksid pehme käega korgi avauses viltu ning meelitad näpitsatega välja. Põhiline, et liigset jõudu ei rakenda ja tööriistadega vastu ava servi ei käi.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com
- atdoom
- True Off Roader!
Manual näitab, et küttekeha peaks paigutama V mootori kõrvalistuja poole (sinna pääseb ka veits kergemalt ligi)...
Kas on V kujulise mootoriga mingi vahe, kui ma panen juhi poole?
Kas on V kujulise mootoriga mingi vahe, kui ma panen juhi poole?
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
-
margus61
- Zootramm
Võib oluline olla küll, kummale poole paned, oleneb autost.
Mul selline kehv kogemus, et kütteelement sai paigaldusjuhendijärgsesse asukohta, mootor oli vist Audi V6 110 kW diisel. Kütteelement soojendas ilmselt lähedal asuva temperatuurianduri korralikult üles, plokk ise oli veel jahe. Aju vaatas, et mootor soe, ei kütnud küünlaid, käivitus oli väga vaevaline ja mootorile valus.
Lahendus oli tüütu: pärast DEFAga soojendamist tuli oodata 10...15 minutit, et ploki ja temp anduri temperatuurid ühtlustuksid ja siis ka veel 2x küünlaid anda. Kui mälu ei peta, oli Audi R4 1,9 TDI 66kW konega sama jama.
Mul selline kehv kogemus, et kütteelement sai paigaldusjuhendijärgsesse asukohta, mootor oli vist Audi V6 110 kW diisel. Kütteelement soojendas ilmselt lähedal asuva temperatuurianduri korralikult üles, plokk ise oli veel jahe. Aju vaatas, et mootor soe, ei kütnud küünlaid, käivitus oli väga vaevaline ja mootorile valus.
Lahendus oli tüütu: pärast DEFAga soojendamist tuli oodata 10...15 minutit, et ploki ja temp anduri temperatuurid ühtlustuksid ja siis ka veel 2x küünlaid anda. Kui mälu ei peta, oli Audi R4 1,9 TDI 66kW konega sama jama.
Sellel peaks olema voolikutevaheline element.Kui mälu ei peta, oli Audi R4 1,9 TDI 66kW konega sama jama.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- atdoom
- True Off Roader!
Kirjelduse järgi võiks järeldada, et see jama puudutab vaid dislasid...., minul bensukas 3,7L.margus61 kirjutas:Võib oluline olla küll, kummale poole paned, oleneb autost.
Pole ka seal minu teada eraldi mootori temp. andurit...
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
Kuidas siis aju temperatuuri näidu saab?Kirjelduse järgi võiks järeldada, et see jama puudutab vaid dislasid...., minul bensukas 3,7L.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- atdoom
- True Off Roader!
Ma oma mõistusega arvasin, et jahutusvedeliku temperatuurist...ibra kirjutas:Kuidas siis aju temperatuuri näidu saab?Kirjelduse järgi võiks järeldada, et see jama puudutab vaid dislasid...., minul bensukas 3,7L.
Mis antud olukorras ei tohiks bensuka käivitamist vast väga trastiliselt mõjutada... või?
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
Ma paigaldaks manuali järgi, sest on juhtunud et mõne teise korgi taga pole piisavalt ruumi spiraalile. Oleneb muidugi mootorist.
Olen kasutanud miskiseid komplekte, enamus ei kannata väga kriitikat (miskit sellist http://ecx.images-amazon.com/images/I/6 ... L1063_.jpg)
Peale seda on tehtud nii: http://www.youtube.com/watch?v=Cru1X9hbZ20
Edu
Virgo
Olen kasutanud miskiseid komplekte, enamus ei kannata väga kriitikat (miskit sellist http://ecx.images-amazon.com/images/I/6 ... L1063_.jpg)
Edu
Virgo
Mudas alates 2003.
Alatri ei pruugi õnnestuda, vahest ikka päris kõvasti kinni.virgo kirjutas:Ma paigaldaks manuali järgi, sest on juhtunud et mõne teise korgi taga pole piisavalt ruumi spiraalile. Oleneb muidugi mootorist.
Edu
Virgo
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
- TiitR
- I live off from the mud
Mõjutab ikka ja kuidas veel!atdoom kirjutas:Ma oma mõistusega arvasin, et jahutusvedeliku temperatuurist...ibra kirjutas:Kuidas siis aju temperatuuri näidu saab?Kirjelduse järgi võiks järeldada, et see jama puudutab vaid dislasid...., minul bensukas 3,7L.
Mis antud olukorras ei tohiks bensuka käivitamist vast väga trastiliselt mõjutada... või?