Opel frontera support
Moderaatorid: Landy, Moderators
-
- Rookie
Opel frontera support
Tere,
Kas keegi oskab öelda miks 92a fronteral käib ratas millegi pärast väga raskelt ringi, tungi peal käega ei liigutagi, sõites kah vabajooksu pole juhipoolne ratas nagu poob. Sõidan tagaveoga.
Kas keegi oskab öelda miks 92a fronteral käib ratas millegi pärast väga raskelt ringi, tungi peal käega ei liigutagi, sõites kah vabajooksu pole juhipoolne ratas nagu poob. Sõidan tagaveoga.
- tuningman
- I live off from the mud
Re: Opel frontera support
suportis kolvid roostes ja kinni pahtunud. välja tulevad, sisse enam ei lähe.Foresting OÜ kirjutas:Tere,
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Kui kolvid kinni ja nii tihkelt käib, siis peaks märkimisväärselt kuumaks asi minema. Muide, mul vedeleb kapinurgas just sulle sobiv korras sadul. Oopeli olen ammu müünud ning sadulat pole raatsinud metalli visata, liiga korralik tundub.
-
- Rookie
Aa mis ta maksab kamart77 kirjutas:Kui kolvid kinni ja nii tihkelt käib, siis peaks märkimisväärselt kuumaks asi minema. Muide, mul vedeleb kapinurgas just sulle sobiv korras sadul. Oopeli olen ammu müünud ning sadulat pole raatsinud metalli visata, liiga korralik tundub.

Nu kas kümps on palju? praktiliselt uued klotsid ja igasugu plekist vigurid kuuluvad komplekti.
ei tea mis asi see on et kipub alati vasak pidur kinni jääma ometi läheb piduri toru otse pumbast peale ja nii kipub kinnise piduriga sõites kõik võimalikud esisilla määrded ka ülese sulatama ja mööda külge laiali loopima.
58158137
- tuningman
- I live off from the mud
visu kirjutas:ei tea mis asi see on et kipub alati vasak pidur kinni jääma ometi läheb piduri toru otse pumbast peale ja nii kipub kinnise piduriga sõites kõik võimalikud esisilla määrded ka ülese sulatama ja mööda külge laiali loopima.

imelik jah. mul kahel trooperil oli sama jama.
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016