Aitäh!
Kütusefiltri vahetus ongi kohe järgmine samm. EGR?! Ma pean vist ennast natuke harima enne, mis asi see on. Aga mida ma saaksin veel oma käega ära teha? Masin tundub olevat pikemat aega seisnud ja viimane hooldus tegemata. Mulle tundus, et selle masina mootor läheb iga pisema asja peale tulikuumaks. Kas on võimalik, et kusagil jahutussüsteemis on ummik, mida näidukid ei tuvasta? Ja mille peale peab tööle hakkama see radika ees olev ventilaator?
Kia sorento 2.5d suitseb?? 2004a
Moderaatorid: Landy, Moderators
- RistoRR
- Rock Crawler
- Kontakt:
Re: Kia sorento 2.5d suitseb?? 2004a
http://www.kupimauto.sk/kia-sorento-25- ... 22930.html sellelt leheküljelt peaksid nägema egr (exhaust gas recirculation valve) pilti. Kui tööriistad natukenegi käes püsivad, siis saab ka kodus puhastada/kontrollida seda, kindlasti vaata ka üle väljalaskest tulev toru(täis porr maha võtta ja tagasi pannaatomic kirjutas:Aitäh!
Kütusefiltri vahetus ongi kohe järgmine samm. EGR?! Ma pean vist ennast natuke harima enne, mis asi see on. Aga mida ma saaksin veel oma käega ära teha? Masin tundub olevat pikemat aega seisnud ja viimane hooldus tegemata. Mulle tundus, et selle masina mootor läheb iga pisema asja peale tulikuumaks. Kas on võimalik, et kusagil jahutussüsteemis on ummik, mida näidukid ei tuvasta? Ja mille peale peab tööle hakkama see radika ees olev ventilaator?

Jahutussüsteemi ummistusi see auto näidikutega ei näita jah, kuid ummistumise tõenäosus on minimaalne (ise polegi näinud kui aus olla).
Ventilaator hakkab ikka vastavalt termolülitile tööle

Patrol Y60 35'' Silverstone
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms