ei tea, ei tea.. augustis pidime safari tegema.. hetkel kuupäevad paika panemata.. pigem augusti lõpu poole, aga eks näis
Saarlased kogunege
Moderaator: Moderators
-
Alar.V
- Got ARB and Nitrous?
Re: Saarlased kogunege
terw,
ei tea, ei tea.. augustis pidime safari tegema.. hetkel kuupäevad paika panemata.. pigem augusti lõpu poole, aga eks näis
3f&n navigaator
Enda kohapealt ei oska kah öelda,mingi mõte liigub klapperi suunas,kuigi tuulutama ju peaks.
55633778 Andrus
Endal auto seisab pakkude peal ilma esisillata ja paar kere plekki ka puudu veel. Praegu auto ehitus seisab ja usun ,et ei sa augusti kuus ka jonksu kuna mõttes on Sultsi sõit. Tulid esimese võistlusega paar pisikest asja välja mis nõrgaks jäävad ja need tuleb nüüd ümber teha.
Suure tõenäosusega on ka surve mootoris, huvitav kuidas se sinna sai
Sai ka pauguga finis tehtud:

Hetke seis siis :

Suure tõenäosusega on ka surve mootoris, huvitav kuidas se sinna sai
Sai ka pauguga finis tehtud:

Hetke seis siis :

Priit
-
tyyp07
- I live off from the mud
- Kontakt:
Seda radika pilti oleks nagu juba kuskil näinud... Laadoga ääres keset metsa 
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
53449661 Kert
Team Linnamehed
tyyp07 kirjutas:Seda radika pilti oleks nagu juba kuskil näinud... Laadoga ääres keset metsa
Hea pauguga läks
Priit
-
tyyp07
- Kontakt:
No ega seal venes nüüd kah pisike pauk polnud. Kõik jooksid autode juurde tulekustutite järgi, et äkki lendas autos gaasibaloon. 
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
53449661 Kert
Team Linnamehed
53449661 Kert
Team Linnamehed
aga uus uhke radikas auto kunde istme peal ja ootab kedagi kes külge paneks. Muidugi vana oli juba väsinud ka hea ,et viimase katse finisis juhtus, hea ajastus oli 
Priit
tyyp07 kirjutas:No ega seal venes nüüd kah pisike pauk polnud. Kõik jooksid autode juurde tulekustutite järgi, et äkki lendas autos gaasibaloon.
Priit
Ma just tulin ka katselt jah, ja parkisin oma autot just Priidu auto ette tee äärde, et teiste sõitu vaatama minna.Priitm kirjutas:tyyp07 kirjutas:Seda radika pilti oleks nagu juba kuskil näinud... Laadoga ääres keset metsa
Hea pauguga läks, enx võib komenteerida ta vist kuulis seda.
Ukerdasin seal ja läksin esimese kunde rattaga kraavi pervelt kergelt alla, samal ajal kui pauk käis, mõtlesin et noooo mis nüüd,
kuidas see siis nüüd puruks läks ja siis juba nägin peeglist tossupilve ja naljast rõkkavat rahvast Priidu grandi poole jooksmas.
Siis oli pilt selge ja sai veidi kergemalt hingata, et polnudki minu esirehv
Sämmy Offroad Team
Tegelt peaks Augustis korra metsa minema! Prooviks siis Saarekolli punkte ära tuua. Ise olen jalamees kahjuks
Kolm suuremat ala toomata veel kui ma ei eksi. Üks pikk päev tallamist oleks kindlasti ja veel peale ka. MIs ajal muidu siinsel rahval sobib.
Kolm suuremat ala toomata veel kui ma ei eksi. Üks pikk päev tallamist oleks kindlasti ja veel peale ka. MIs ajal muidu siinsel rahval sobib.
Priit
- tuningman
nu ma ei tea, mida välja pakud?Priitm kirjutas:Tegelt peaks Augustis korra metsa minema! Prooviks siis Saarekolli punkte ära tuua. Ise olen jalamees kahjuks![]()
tuleks romutaks ka oma doonorautot.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
-
Alar.V
- Got ARB and Nitrous?
heal juhul olen 17-18 vaba, aga kui ei ss 24-25 võiks olla esimesed vabad päevad mul, mil muid plaane pole
.. samas midagi lubama ei hakka täna 
3f&n navigaator
Kuupäevad 24 või 25 siis . Teeks ühe pika ja korraliku päeva!
Oksapesu kindel! ka põhjaalt
Vints ple oluline kui MT rehv all. Saab paar vintsiga autot ikka ehk kaasa.
Oksapesu kindel! ka põhjaalt
Vints ple oluline kui MT rehv all. Saab paar vintsiga autot ikka ehk kaasa.
Priit
Oleksin kindlasti tulemas. Loodan, et seekord vintsiga mehed alt ära ei hüppa 
TR1 - SÖÖRIK
Nu vintsiga mees on Aare
niiet peab moosima teda. Muidugi kui ka vintsiga autot ei tule siis ple hullu lähme metsa ikka, ma ise jalamees niiet kuhugile hüppaks peale.
Priit