Küsimused toote kohta võid esitada siin, saavad ka teised avalikult targemaks.
Esitaks arvamuse mitte küsimuse
No offense, aga need läpparid mõeldud ikka rohkem lauamasina asendamiseks ja aegajalt, ettevaatlikult, pehmes kotis ja tagaistmel turvavööga kinnitatult ühelt laualt teisele transportimiseks. Offroadi, metsaskäimise, autos kasutamise ja muidu pideva kaasastassimisega leiavad nad kiire ja kuulsusetu lõpu
IBM ja FSC mõlemad on testitud karmikäelise kasutuse all. Loopimine, tolm, põrutused, niiskust natuke. Kõike mida autos võib juhtuda. Peavad väga hästi vastu. FSC'le garantiiremondiga puutun ise kokku ja müün igapäevaselt mõlemaid suurtes kogustes. Aastas 1000tk vast tuleb ära. Vea protsent nende kahe tootja vahel on väike võrreldes teistega ja samuti asjaajamise kerge vaev selle protsessi juures. Lisaks on hinnaklass ODAV ja just sobiv autosse ning ei löö jalust maha kui ka päris pilbasteks läheb.
Jah, 12" ekraaniga oleks ehk parem, väiksuselt eelkõige. Aga seal on ka hind teine natuke.
Ja ega keegi ei keela sul jah ka kodus seda ennekõike kasutada. Laiekraan tabelarvutustele või filmivaatamiseks koos S-video väljundiga.
Mnjah, jutumärke jälgides on Sul igati õigus. Kuid äkki mõni võtabki tõsiselt?
Jutumärkideta offroad läpakad: http://www.rugged-systems.co.uk/c/Portables.htm
Ühe masina kommentaar HV-st kuigi kehtib vist kõigi kohta...
Kes tahab teada, mis on vastupidavus siis ma soovitan pilk peale heita masinale Mitac Getac MTC M230. Sellega võib IBM T43'e juppideni välja puruks peksta ja siis kaane lahti teha ja HV's edasi surfata.
Veel rohkem OT.
Mina olen siiani kasutanud Toshiba mudeleid ja seni on nad küik TR-1 ja TR3 vintsutused üle elanud. Tõsi ekraani hingedel on asi hävitavalt mõjunud (laua kasutamisest hoolimata), muus osas pole pretensioone olnud.
P.S.
Kui JR peab vajalikuks, siis võib selle arutelu eraldi teemaks teha.
Ma siinkohal nüüd võtan sõna selle ohvroad läppari osas.
Fuji tooteperega ei tea ma miskit, kuid IBM ja Compaq on mind ohtralt teeninud.
T seeria ibm on sinna keskkonda loodud. ei karda mitte midagi. Olen enda läppi (see, millega hetkel seda kirja kirjutan) 2x ära uputanud, 1x vahetanud klaviatuuri ohtralt tolmu liiva, metsa (mudakoon 2005, ladoga 2006 navi)
Kui nüüd seda võrrelda xtremega vms tough bookidega, siis well nad on sitaks head. SITAKS. Olen oma käega küll marketingi eesmärgil ka seda xc-d vette kastnud ja panen pitseri alla sellele jutule. 80K eekine hinnalipik aga paneb mitmedki mõtlema.
kogemustest ütlen, et selline 15K eekine IBM läpp peab vabalt ilma uputamata vastu 2-3 hooaega võistlust, ilma, et suuremat kui suruõhku küsiks...
Üks asi , mida korduvalt on tõdetud - Acer ja mets ei käi kokku. Selle margi esindajad ei kannata keskkonna mõjutusi ja veidigi karmimat kohtlemist kohe üldse mitte.
Lenovo juures meeldivad mulle kõige rohkem tema ekraani hinged. Massive alumiiniumist asjandused, mis teevad ekraani hoidmise väga kindlaks. Rappuvas autos väärt omadus.
Valgustan veidi neid kes tänapäeva IT-tööstuse telegitagusid. Valdav enmaus sülearvutite tootjaid ei tee juba ammu enam ise neid arvuteid. Maailmas on umbes 4 suurt "bearbone" tootjat, kelle poolt kokku pandud toorikutele, siis sobiv logo peale kleebitakse ja tuntud nimega turule lükatakse.
Ka Eestis on võimalik endale soetada samade tootjate "toorik" ja enda läpaks ise kokku panna. Intel on viimasel ajal väga jõuliselt pushimas just seda "tee ise oma läpakas" suunda. Selleks on isegi juba oma standardiseeritus välja mõeldud, mis tähendab, et paljud osad on oma vahel tootjast sõltumatult vahetatavad (nagu lauaarvutil).
Sügavam mõte on iga tootja hilisemas kvaliteedikontrollis ja arenduses. Üks valmistaja teeb küll mitmele Brändile, aga igal Brändil on siiski omad nõuded, mille järgi pisidetailidele tähelepanu keeratakse.
Omal kogemusi Microlingi junniga. Ei kartnud kuuma puhuri ees, ei kartnud miinuskraade lahtise ukse juures, ei seganud teda hüppamised ega kargamised. Häda oli ainult niipalju, et ilma seljatoeta ei tahtnud 15" ekraan paigal püsida. Pealesadanud ja siis sulanud lumi ei tekitanud ka huvitaval kombel tüsistusi peale pooletunnist puhuti ääres seismist.
Hinnanguks võiks anda tubli koolipoisi nelja. Odav osta, pole kahju ka, kui otsad annab.
Teiste meeste HP ja FS läpakatega vähem katsumusi olnud, aga HP kohta võiks öelda niipalju, et pingule tõmbuv laadimisjuhe rikub ära arvutis oleva pistiku
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
huvitav teema, sest ka omal vaja lähiajal mingi odavam läpakas muretseda.
seega küss - kas kellelgi on olnud kokkupuudet Toshibadega?
eelkõige hinna poolest jäi silma selline vigur: http://www.sale24.ee/product_info.php?products_id=84 (paraku kasutatud)
diff kirjutas:
kogemustest ütlen, et selline 15K eekine IBM läpp peab vabalt ilma uputamata vastu 2-3 hooaega võistlust, ilma, et suuremat kui suruõhku küsiks...
Seega, Ostke ibm-i. see ei karda mitte kedagi.
Kolleege kõrvalt jälgides nendiks, et T60 seeriast tasub hetkel ringi käia. Vindid panevad saba, iseeneslikud reboodid perifeeria külge haakimise peale jne.
Tanel, T43 "siidpatjadel" mitte mudas Muidu rahul küll.
Kuna tundub, et siin on mitmedki mehed kes arvutiasjandusest üht teist jagavad, siis äkki vaidlete selgeks ja soovitate millise "pätsi" ma omale peaks ostma. Terve komplekti, GPSi, "läppari" , kaardid jm vidinad mis sinna juurde käivad. Kulutada eriti ei tahaks, kaarte tahaks jooksutada, Exelis eelarveid teha, foorumit lugeda ja klippe vahtida, pilte vastu võtta ja saata , see blue tout ja Wifi. Mis veel? Päris Hi-Lifti alusplateks tõenäoliselt ei kasuta aga tore oleks kui kapoti pealt maha kukkudes katki ei läheks ja seoses ehitaja elukutsega võiks ju olla võimalik voolikuga tolmust puhtaks pesta.
Ise olen suht loll ja ostan seda mis kästakse, kui rahakott vastu lööb.