Suzuki Grand Vitara kütusekulu

Moderaatorid: Stupiduser, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Suzuki Grand Vitara kütusekulu

Postitus Postitas ricardo »

Tere
Kuri mode liigutas eelmise küsimuse teise katekooriasse :evil: Paluks mitte solvuda, aga ta vist kuulub nende inimeste hulka kelle jaoks on Eestis vaid üks linn - TALLINN. Kui ta muidugist atlase kätte võtaks, siis nendiks ta ka üllatusega, et tõesti-tõesti linnade nime kandvaid "külasid" on küllalt meie kaunil kodumaal. Minu linnakiirus oli mõeldu trassil Paikuse- Pärnu ja Papiniidu-Tallinna mnt, Paikuse - Sindi, sellekohased lubavad märgid on ka üleval!! :shock: Nimelt liigun neil lõikudel päris palju ja loogiline, et Pärnu kesklinnas ma ei trügi ja ei kihuta - kuram tunnen end ikka veidi puudutatuna. :shotgun
Aga küsimus veel kord laiale ringile - palju peaks maastur linnas võtma ja palju maanteel nii keskmiselt, kui on 2,0 bensiin Grand Vitara 5 uksega versioon?
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Kütuse kulu sõltub väga palju istme ja pedaalide vahelisest tihendist.
Mul oli kunagi Samurai ja see alla 8.5l/100 ei võtnud.
Samas 2.0L 103kW Audi Quattro oli trassil 10 ja linnas 14.
Nii,et 12l/100km-le pole paha.
Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

Postitus Postitas Urvo »

2004 3d GV võtab ka 9,5-10sajale seega 2.0 peaks täitsa ok olema. Mitte, et see hea tulemus, aga nii nad on.
Peep
Mudder

Postitus Postitas Peep »

1,6 aastast 2000 ja kolm ust on paagitäiega(54l) saanud sõita 540 - 620 km ise arvestan 10 sajale ja üle on läinud metsas või tõsiselt koormatud haagisega maanteel.
JAN007
Fitting 38"

Postitus Postitas JAN007 »

2001 1,6 3ukseline võtab maanteel 9 ringis, alla selle olen saanud ainult suuremate rehvidega. Kui talvel kasutada pikemalt ka 4vedu, siis jääb maanteekulu 10-11 vahele. Linnakulu ei oska öelda, 2 linna milles liigun omavad kahepeale kokku 1 valgusfoori, seega ei lähe arvesse. Tõsisem rallimine talvetingimustes 4veoga metsateedel oli ca 15.
Ja koormatud haagisega ning 5 inimesega autos oli maanteekulu 12.
Grand Vitara
Vasta

Mine “Suzuki / Geo”