Soov siis osta lakitud mähisetraati 0,06-0,08
55666810
carsec@hot.ee
Tallinn
O: mähisetraati
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O: mähisetraati
tel. 55666810
- isakene
- I know how to fix stuff
Re: O: mähisetraati
Mina ostsin ebayst, 0,08 eestist saada oli pea võimatu.
Kui suurt kogust vaja ei ole, võin oma rulli pealt kerida... iseasi, kas mitmekordne kerimine sellele traadile meeldib.
Kui suurt kogust vaja ei ole, võin oma rulli pealt kerida... iseasi, kas mitmekordne kerimine sellele traadile meeldib.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com
Tundub jah et suhtkoht haruldane traat kipub olema. Plaanis ABS andurile uus mähis peale kerida. Proovisin 0,1 traadiga-ei mahu ära. Takistus jääb suureks ja ka väljuv signaal on kehvavõitu.
Mis aga puutub traadi n.ö. ümberkantimisse,siis mitmekordne kerimine rikub ära isolatsiooni.
Mis aga puutub traadi n.ö. ümberkantimisse,siis mitmekordne kerimine rikub ära isolatsiooni.
tel. 55666810
Vastupidi, takistus jääb väikeseks.carsec kirjutas:Tundub jah et suhtkoht haruldane traat kipub olema. Plaanis ABS andurile uus mähis peale kerida. Proovisin 0,1 traadiga-ei mahu ära. Takistus jääb suureks ja ka väljuv signaal on kehvavõitu.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Originaalanduri takistus 1000-1060 ohm
Minu mähitud anduril aga 300 ohm.
1 k ohm on ikka väiksem takistus kui 300 ohm.
tel. 55666810
Kas 1 KV on väiksem pinge, kui 300 V ?carsec kirjutas:Originaalanduri takistus 1000-1060 ohm
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.